rock otočec (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

mtd -> rock otočec (3.7.2005 23:33:08)

hojla
zanima me, kaj tam ljudje delajo, vem da poslušajo glasbo, pa spijo v šotorih, me pa zanima, a je to varen kraj za mladino tja spustit, no če bi ve svojega sina tja pustile it, če bi bil ene 17 let star.
a tam so toliko stari al starejši?
a se nalivajo z alkoholom pa travco kadijo al je to taka ok prireditev?
hvala vsem in nočko

Anonimen -> rock otočec (3.7.2005 23:39:13)

Na kateri prireditvi za malde pa ni zgoraj omenjenega?:zmeden: Že na PP (pozdrav poletju) je bilo samo to, kaj šele na Rock Otočcu, ko ni nadzora (pač kle lahko vseen starši kadarkoli ''uletijo'':))

Mene vem, da ne bi pustil.

jaz99 -> rock otočec (4.7.2005 0:04:03)

Jaz pa sem hodila na take prireditve kot je rock otočec in moto zbori.
Odgovorila pa ti bom tako. Če bi imela sina starega 17 let in bi ga take prireditve zanimale bi ga sigurno pustila,če bi mu seveda zaupala. Svojega sina najbolje pozna njegova mama.
Rock otočec je kraj za sprostitev. Lahko se sprostiš samo ob muziki in druženju, ali v alkoholu, ali v travi ali pa v metanju v blato.to je pač odločitev posameznika.
Jaz v življenju nisem probala ne trave , alkohola pa le toliko da vem da ni nič dobrega ,a sem se na takih prireditvah sprostila ,ker me ni nikoli noben premeril od glave do pete kako sem oblečena , kako frizuro imam in podobno. Lahko sem ležala na travi in gledala v luft pa me ni noben gledal čukast k da sem nezemljan.

Droga in alkohol pa so na žalost povsod zato se lahko zakadi in napije tudi v sosednjem bloku ali hiši

Udb -> rock otočec (4.7.2005 6:19:17)

Točno tako kot je rekla jaz99! Če bi svojega otroka poznala in mu zaupala, bi ga takoj pustila! Tudi mene so starši! S to izjemo, da sem morla priti domov spat (kar je tudi meni najbolj ustrezalo, čeprav tega takrat ne bi priznala za nič na svetu :)- ). Se pa na rock otočcu dogaja marsikaj...alkohol v potokih...drog je dovolj, če jih želiš. Je pa tudi veliko dobre zabave in fajn muzke!

PReceni sama!

smrka -> rock otočec (4.7.2005 10:01:39)

jaz bi tesko svojga otroka tam pustila. Tam je vsega rokerji "eni" se drogirajo, nalivajo z alkoholom, valjajo po blatu... nevem... ta koncert mi daje vec negativnih misli kot pozitivnih. Ce pa otroku zaupas da bo "ta pravi" potem bi ga pa pustila. nevem.

Micy -> rock otočec (4.7.2005 11:22:43)

Jaz se strinjam z jaz 99

skuštrana -> rock otočec (4.7.2005 11:36:06)

:bravo:Jaz se tudi strinjam z jaz99:bravo:

Anonimen -> rock otočec (4.7.2005 12:37:01)

Mojemu sošolcu so tudi zaupali in bili prepričani, da je njihov zelo v redu in pošten otrok. Rezultat: fant je mrtev zaradi mamil.

Jaz bi definitivno vsaj ene 100x premislila preden bi otroku, vsaj tako mlademu in sploh še ne polnoletnemu dovolila na tako 'zabavo'.
In konec koncev, saj se ti lohk v garaži zadene do smrti... pa mu tudi zaupaš, da doma bo pa vse ok.

Stran: [1]