Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: rjav izcedek--sto vprašanj prosim za izku... 4.10.2006 9:59:02
|
|
|
|
Palčica*
|
Oj Janapan, Najprej čestitke za . Veš, sva obe novopečeni. Ne vem, če Ti bom lahko pomagala, Te bom pa poizkušala pomirit, tako kot so to storile punce, ko sem se oglasila jaz. Sama sem ugotovila,da sem nosečka pred enim tednom. Preteklo nedeljo sem tudi sama našla na hlačkah verjetno isti izcedek kot ga opisuješ Ti. Seveda panika,kajti tudi sama o teh začetkih ne vem praktično nič,le za izcedek sem vedela,da ne prinaša nič dobrega. Klicala sem dežurnega ginekologa in odšla na pregled. Za karkoli konkretnega je prezgodaj (ultrazvok in podobno),rekel pa mi je da zaenkrat ne vidi nič hudega.Dobila sem tablete (dabroston-hormonske tablete in tablete za krče). Je pa tako...Janapan, glavo pokonci. Nič še ni dorečenega in na nič ne moreš vplivat. Tudi tablete,ki jih imam sama ne preprečijo tistega najhujšega,če se narava tako odloči. Lahko pa se naravnaš pozitivno (vem,da je to najtežje) in s tem in seveda počitkom prispevaš največ kar lahko. Sama sem imela ta izcedek še včeraj zjutraj (kapljico),danes ga nisem opazila. Punce pravijo,da lahko poči kakšna žilica,ker je maternični vrat občutljiv (nič slabega),tko da...milijon je variant. Je pa dejstvo,dokler ni krvav izcedek se lahko tolažimo. Če želiš si preberi moj post Nova in nevedna,punce so se kar razpisale o svojih štartih. Glavo pokonci ! Želim Ti , da bi bilo s Tabo vse O.k. Palčica
|
|
|
|
RE: rjav izcedek--sto vprašanj prosim za izku... 4.10.2006 10:24:30
|
|
|
|
A-N-J-A
|
Tudi jaz sem mela rjav izcedek od začetka.Vsi so mi govorili da je to ok nič sekirat...Jaz sem bla pa vedno bolj živčna in ker je bil moj G na dopustu sem šla na urgenco(tam nekje okol 6t).Naredila mi je uz in dala Dobroston,ki sem ga jemala do 14 t. Aja pa čestitke za .
|
|
|
|
RE: rjav izcedek--sto vprašanj prosim za izku... 4.10.2006 10:28:06
|
|
|
|
najina pikica*
|
ČESTITKE OBEMA jst sm imela rjav izcedek 2t,10 t in 11t,tako da brez panike....izcetki so v nos. normalno,če pa se pojavi sveža kri pa pod pod noge k svoji g. oz. na urgenco! lepo in brezkrbno nosečnost vama želim......
|
|
|
|
RE: rjav izcedek--sto vprašanj prosim za izku... 4.10.2006 10:29:43
|
|
|
|
sončica1
|
Oj! Jest sem imela na dan menstruacije malo krvavo potem pa rjav izcedek kake štiri dni, ampak samo ko sem se obrisala. Ko sem se najavila za pregled sem to omenila in so rekli, da to ni nič takega. Če pa bom začela krvavet pa naj kar pridem se pokazat. Zaenkrat je vse ok. Upam, da tako tudi ostane. Lp
|
|
|
|
RE: rjav izcedek--sto vprašanj prosim za izku... 4.10.2006 10:57:22
|
|
|
|
severnica77
|
Najprej čestitke . Izcedek (rjavkast) sem imela tudi sama. To se mi je zgodilo 2x in vsakič je bilo drugače. Prvič je šlo za izvenmaternično nosečnost, drugič (ker je UZ pokazal plodek v maternici) pa sem dobila tablete utrogestan in po potrebi tablete proti krčem ter prespala en dan v bolnišnici, da so naslednji dan še enkrat preverili kakšno je stanje. Sedaj sem v 31 tednu in od takrat (6 teden) se noben izcedek več ni pojavil. Zato le pogumno, mislim, da ni nič, vendar ti vseeno predlagam, da se greš čimprej pokazati G. Če bi šlo za ss sicer nič ne morejo pomagati, če pa za IMN pa je zelo pomembno, da se ugotovi čim prej. Držim pesti in eno za srečo.
|
|
|
|
RE: rjav izcedek--sto vprašanj prosim za izku... 4.10.2006 11:58:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Takole je . Nobena krvavitev ali rjav izcedek v nosečnosti nista normalna in lahko napovedujeta splav. Sama sem prvič krvavela, čisto po malo pa je bil potem ss, sedaj v drugi pa sem imela prve tedne tam pa tam malce rjavega izcedka, pa smo danes že skoraj polnih 23 tednov noseči! Recepta ni, le čimveč počivaj, pojdi do G in predvsem misli pozitivno! To je zelo pomembno! Želim ti veliko sreče in lepo nosečnost!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......