Palčica* -> RE: rjav izcedek--sto vprašanj prosim za izkušnje (4.10.2006 9:59:02)
|
Oj Janapan, Najprej čestitke za [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]. Veš, sva obe novopečeni. Ne vem, če Ti bom lahko pomagala, Te bom pa poizkušala pomirit, tako kot so to storile punce, ko sem se oglasila jaz. Sama sem ugotovila,da sem nosečka pred enim tednom. Preteklo nedeljo sem tudi sama našla na hlačkah verjetno isti izcedek kot ga opisuješ Ti. Seveda panika,kajti tudi sama o teh začetkih ne vem praktično nič,le za izcedek sem vedela,da ne prinaša nič dobrega. Klicala sem dežurnega ginekologa in odšla na pregled. Za karkoli konkretnega je prezgodaj (ultrazvok in podobno),rekel pa mi je da zaenkrat ne vidi nič hudega.Dobila sem tablete (dabroston-hormonske tablete in tablete za krče). Je pa tako...Janapan, glavo pokonci. Nič še ni dorečenega in na nič ne moreš vplivat. Tudi tablete,ki jih imam sama ne preprečijo tistega najhujšega,če se narava tako odloči. Lahko pa se naravnaš pozitivno (vem,da je to najtežje) in s tem in seveda počitkom prispevaš največ kar lahko. Sama sem imela ta izcedek še včeraj zjutraj (kapljico),danes ga nisem opazila. Punce pravijo,da lahko poči kakšna žilica,ker je maternični vrat občutljiv (nič slabega),tko da...milijon je variant. Je pa dejstvo,dokler ni krvav izcedek se lahko tolažimo. Če želiš si preberi moj post Nova in nevedna,punce so se kar razpisale o svojih štartih. Glavo pokonci ! Želim Ti , da bi bilo s Tabo vse O.k. Palčica
|
|
|
|