|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ringarajarke v nemciji
4.4.2011 22:04:53   
rogljicek
dejte se mal pofockat in kje ste?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ringarajarke v nemciji
4.4.2011 23:11:40   
Virtualna
Berlin user posted image

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.4.2011 9:05:20   
malaMravljica
Allgäu

In super si se spomlna tega.

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.4.2011 12:31:28   
rogljicek
Allgäu
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Allgäu

In super si se spomlna tega.

kje je to? sem gledala na google map, pa mi vrze ven en kup zadetkov in vsi v BW. Smo si blizu?

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.4.2011 13:58:57   
malaMravljica
ja, enih 150 km je do Stuttgarta od nas. Ni mesto Allgäu, to je pokrajina, sem pa drugac cisti SZ Bavarske. Enkrat se bomo vidle a ne, ko bo se TaMaSa mal manj v stresu in poberemo se njo. Ali pa, ce boste kaj hodili v Legoland gor pri Ulmu bi se tudi lahko vidli.

Neposredna povezava do sporočila: 5
5.4.2011 15:01:59   
rogljicek
pomoje bomo letos v legolandu vsak vikend user posted image bomo kar letno karto kupili. S taMaSa se pa midve kar vidva, sva cc pol ure narazen

Neposredna povezava do sporočila: 6
5.4.2011 18:25:21   
twixy
Se jaz, se jaz. :)
Bremen.user posted image

Popolnost.

Neposredna povezava do sporočila: 7
5.4.2011 20:27:53   
ZARA
O, koliko vas je tam gor. Malo povejte kako je kaj v "obljubljeni deželi nemški"?user posted image

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.4.2011 22:06:12   
rogljicek
obljublena dezela nemska user posted image user posted image Nas dom, a ne punce!? Drugac pa meni niti ni tolk drugace kot v sloveniji. Dobro, BW folk je podoben Gorenjskemu (skrt, materialisticen, vase zaprt,...) Tako, da zame res ni tako drugace user posted image Mi je pa vsec, ker je je zelo internacionalno

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.4.2011 9:08:26   
malaMravljica
ja, tok nas je, cel klub nas bo pocasi.  Twixy je tudi tu, super.

A v obljubljeni dezeli smo user posted image user posted image  jah, mleko pa med se cedita a ne user posted image   ja isto kot povsod je, zivljenje gre naprej, problemi so problemi kjer si, ljubezen pa ljubezen. Otrocici so pa naviti tu in tam.

Rogljicek, ves kaj, ce boste res tok v legolandu bi se pa res enkrat lahko zmenile, se mi zdi, da nama je Legoland ena sredina poti, no men res ni dalec. Pa ko se boste kaj videle z TaMaSa jo pozdravi se zame.

Neposredna povezava do sporočila: 10
7.4.2011 19:06:21   
ZARA
OK. Mogoče ni več tako zelo obljubljena, kot pred 20 leti. user posted image  Mater imate jajca, da greste lahko tako daleč od doma.

Neposredna povezava do sporočila: 11
7.4.2011 19:09:26   
rogljicek
to pa res ni daleč user posted image , v nekaj urah smo pa dol 

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 12
7.4.2011 19:17:00   
ZARA
Več kot ura vožnje je daleč. In pika.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 13
7.4.2011 21:51:05   
malaMravljica
ZARA joj joj joj, tebe nese pa se moj tamal user posted image user posted image  in to na celi crti, hi hi hi

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 14
7.4.2011 23:31:53   
TaMaSa

ja, enih 150 km je do Stuttgarta od nas. Ni mesto Allgäu, to je pokrajina, sem pa drugac cisti SZ Bavarske. Enkrat se bomo vidle a ne, ko bo se TaMaSa mal manj v stresu in poberemo se njo. Ali pa, ce boste kaj hodili v Legoland gor pri Ulmu bi se tudi lahko vidli.

evooo, to je beseda. Mi gremo do legolanda  koj, ko se spet odpre. ( smo imel ze par nedelj nazaj namen it, kar v zaprto:))))) ) Ti mravlca, bi morala pa zdaj pridt na Volkfest.
No jest sem v Plochingenu.
Oj Virtualnauser posted image

Nas pogled nikoli ni tako popacen, kot takrat, ko gledamo sebe.

Neposredna povezava do sporočila: 15
7.4.2011 23:38:03   
TaMaSa
Twixi, mi2 se ne poznava. Kolk casa  si gor, mislim tuuser posted image ? Si na FB? Ce zelis, mi poslji podatke na zs.

Zara, meni na splosno je tu vsec, le druzbo pogresam, domace, nase gore...pa SLOVENSCINO!!

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 16
8.4.2011 9:09:46   
ZARA
ZARA joj joj joj, tebe nese pa se moj tamal user posted image user posted image  in to na celi crti, hi hi hi

Zakaj? user posted image

Saj to, TaMaSa, jst bi brez prijateljev in družine podelala. Saj vem, da imate svoje, ampak vseeno bi mi bilo grozno it, mislim, vprašanje, če bi šla. Meni je v SLO tako zelo fajn.   

Neposredna povezava do sporočila: 17
8.4.2011 15:08:35   
malaMravljica
Rogljicek in TaMaSa, zmenjeno. Se bomo dobile v Legolandu. Sam mal prej se bomo zmenile, ker jaz sem zelo potujoca.

TaMASa kaj bodo kaksni sexy fantje gor na tem vasem Volkfestu user posted image user posted image  

ZARA, ja zato, ker teb je vec kot ura voznje ze zadosti. Moj mali pa pridno sedi v avtu dokler nismo na cilju in do SLo rabva enih 6 urc midva. Ga morem pohvalit no, ker je res priden v avtu. Se nekaj, kok je pa tvoja Zara stara, je to ona na tvoji slikci, leeeepa. In se to, tvoja Zara bi bila v Nemciji Cara, sem imela jaz tud ocke mal na tem imenu za puncko, pa ni slo.

Ja, prijatelji so mal dalec, ko gres nekam vn.

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 18
9.4.2011 8:30:38   
rogljicek
prijatelje si ni ravno tezko najt, druzina pa no ja. Jaz pridem za en teden dol in mam dovolj, ready to go back user posted image
TaMaSa, Legoland se odpre ta vikend in mislim, da je 2 al 3 tedne odprt le za vikend pol pa cel teden. Se vidmo pol naslednji teden user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 19
9.4.2011 10:13:22   
malaMravljica
no pol bom jaz pa ze takoj zahinavla in naju ne bo. Naslednji teden mislim it v Slo, morem malemu potni list naredit. Pol za velikonocne smo v Italiji in za prvomajske mislim da spet v Slo. Taka nemka a ne user posted image user posted image  Ko pa boste sle v Legoland dajte tukaj napisat, pa mogoce se mi kaj poklopi in pridem.
Uzivajte v soncku, bozansko je danes.

Neposredna povezava do sporočila: 20
9.4.2011 17:59:50   
ZARA
ZARA, ja zato, ker teb je vec kot ura voznje ze zadosti. Moj mali pa pridno sedi v avtu dokler nismo na cilju in do SLo rabva enih 6 urc midva. Ga morem pohvalit no, ker je res priden v avtu. Se nekaj, kok je pa tvoja Zara stara, je to ona na tvoji slikci, leeeepa. In se to, tvoja Zara bi bila v Nemciji Cara, sem imela jaz tud ocke mal na tem imenu za puncko, pa ni slo.

Saj Zara je tudi pridna v avtu, samo jst nisem. Stara je 7, pravzaprav bo 6. maja letos. In ja, na sliki je ona stara 4.5 mes. Ta slika mi je njena najljubša. Vseh časov. Saj Cara je tudi lepo, samo v SLO pomeni vse kaj drugega. Sploh če imaš prijatelje južno od Kolpe. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 21
9.4.2011 18:25:03   
TaMaSa
hahaha, cara mija...al kako ze:)))) Saj lahko, da bi bla sara. Ker moj ima ime na Z, pa je vcasih s, vcasih c:))))

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 22
12.4.2011 22:32:05   
constanca

Ja punce, a to vas je vse kar vas je v "nemsko govorecih predelih sveta"?!
Nobene vec?
Firbc babji, a neuser posted image

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 23
15.4.2011 16:21:53   
ivanamdb
dan punce, jst ponavad samo na zmajcke 09 redno grem, in mi je prijatelca rekla da ta forum obstaja.
mi smo v Karlsruhe user posted image

(odgovor članu constanca)
Neposredna povezava do sporočila: 24
26.4.2011 15:06:41   
malaMravljica
da nas vsaj na prvo stran spet vrnem, nic ne klepetate in vse ste tok stran od mene user posted image  Mi je pa zadnjic na konzulatu v Münchnu rekla, da na Bavarskem in baden Württembergu zivi 20 000 slovencev. Sam mi ni mogla dat podatkov, ce je kdo prav zraven mene.

Punce, ste se ze sle igrat v Legoland???? Kdaj spet?

Ivanamdb, kaj je pa tvoj zmajcek 09 ali zmajcica 09 ?

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?