|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ringarajarke v nemciji
26.4.2011 19:49:44   
constanca

Pozdravljena Ivanamdb! Vi ste tudi kar dalecuser posted image , gotovo pa je lepo na vasem koncu, vsaj po mojih info.

Mala Mravljica, super si se spomnila, da spet malo osvezis temo! Mogoce pa najdemo se katero.
Saj povsod pravijo koliko je Slovencev, ampak najdes pa nobegena nikjer ne. Nikjer ne izstopamo in hitro se integriramo, kot kazeuser posted image .

Ja punce, skoda, da je Nemcija tok velika, sicer bi lahko veckrat po kavi disalo:)

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 26
3.5.2011 15:33:35   
ivanamdb
daaan, spet jaz (uh pozabim tukaj pogledat).
a res nas je povsod..user posted image
malamravljica - moja je zmajcica 09. uuu a ti zivis v allgau, prav lustna zona, mi vsake tolk gremo mimo ker gremo dol v italijo noni&nonotu.
constanca - ja tuki je res lustno, in moram rect da sem imela totalno drugacno idejo o nemciji, in moram rect da so me prijetno presenetili.

huh...kar 20,000 na bavarskem i BW?!?!? res?!?!? se nobenega nisem videla...user posted image .... a se mi moramo kaj registrirat na konzulatu?

(odgovor članu constanca)
Neposredna povezava do sporočila: 27
9.5.2011 17:00:39   
malaMravljica
punce, jaz nas bom kar na prvo starn metala, ker mogoce pa tako najdem se kaksno slo kolegico ciiist blizu mene user posted image  pa preverjam, ce ste ze sle v legoland oz kdaj greste, midva imava sedaj v maju cas.

Ivanamdb, aaaaa cist mimo mene se vozis na poti v Italijo. Kam se pa vozite in kako ti mala prezivi tiste ovinke na tistih 70 km ko ni avtoceste? Moj itak vozi kot zmesan in enkrat mi je mali tok bruhal, sedaj sem pa uvedla dieto pred daljso potjo in homeopatke kroglce dam in zaenkrat super. Vam povem, ker vsi vasi malcki verjetn delajo dosti km z vami. Midva sva vceraj nazaj iz Slo prsla, tako lepo je bilo, Slovenija je tok lepa, jo pogresam.
Na konzulatu se ne rabis nic prijavljat, so sami obvesceni, ko spremenis prebivalisce.

Constanca, nimas vec dojencka, sedaj je tvoj tudi ze klein Kind a ne.

Vceraj je bil pa nas dan a ne mamice, upam, da ste se imele lepo.

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 28
17.5.2011 21:36:35   
ivanamdb
uh sploh pozabila na RR user posted image ta maj mi tako hitro gre...
malamravljica - nasa gospodicna je vec al manj pridna v avtu, ponavad tako zrihtamo da startamo ko je cas za spanje, recimo po kosilu, tako da od KA do allgau spi...vec al manj...potem se ustavimo, neki pojemo, mal se poigramo, in spet naprej, ponavad se okrog innsbrucka spet ustavimo. hb ni nikoli bruhala v avtu, se pegla gor pa dol po EU od 2. mes. tko da se hb navadila. polno igrac ima odzadaj, pa se glasba, macek muri, neki za pod zobe, in gre...vem da je dooooolgo ampak...ce bi sli z vlakom bi blo se vec...user posted image
caki...sprememba prebivalisca...zdaj si me zgubila...a v SLO moram povedat da se selim ali kaj? kaj ce v SLO imas stalno prebivalisce?
(men je to ful "komplicirano", ker za italijane je tko da ce gres v tujino moras na obcino povedat da se selis, in te potem izpisejo iz obcine in te vpisejo na "obcino" v konzulatu - a v slo kaj podobnega obstaja)

ja, mi se mislimo ce bi sli kaj v legoland, ampak mi se zdi da je nasa se premajhna, edino ce pridejo eni prijatli na obisk, potem bi pa sli...

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 29
3.11.2011 10:25:57   
malaMravljica
dan bejbike. Smo se kar razgubile a ne.

Vseeno upam,da se bo katera kaj razpisala na moje vprasanje. Kako vasi malcki govorijo, kater jezik bolj tece? Moj sedaj dvoletnik je vecinoma cel dan z mano in midva striktno slovensko, pa mali govori manj kot drugi dvoletniki ampak prevladuje pa nemscina. Ko gledava knjigice se mi zdi, kot da mu zaviram razvoj,ker jaz slovensko blebetam on pa nemsko nazaj, ce bi se jaz nemsko bi itak ze precej vec govoru. Kako kaj to resujete ve. Pri mojem so besede, ki niti pod razno ne bo reku slovensko, ne vem al naj pol se tezim s slovensko besedo, ce on vedno nemsko vn vrze. Vem, da pri enih je se vec jezikov v igri user posted image  

Constanca, tok lepa jesen, midve se pa nisva zmenit za en sprehod okoli jezera.

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 30
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?