|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   riževi in drugi kosmiči - spet
13.12.2005 17:00:02   
Alina_alin
Jaz sem še vedno čisto zmedena s temi kosmiči.
Danes sem bila v trgovini in spet našla od riževih kosmičev: rižolino od Podravke, Riževa žitna kašica od Milupe ipd. Torej temu pravite/jo riževi kosmiči? Torej  se malčkom daje samo to - in ne obstajajo riževi kosmiči v zavitku, tako kot ovseni, proseni ipd. kosmiči - tak pakelc kot npr. moka - ko ni samo za ta male?
Ker imam cel kup receptov (iz Paparice ipd), kjer se kuhajo - riževi, ovseni kosmiči. Kaj torej naj uporabim za kuhanje? Te Milupine/ Podavkine ipd ali vseeno tiste v pakelcu in ne škatli in kje se sploh dobijo, saj riževih (v pakelcu) nisem nikjer našla?

Zdaj sem čist zbluzila s temi kosmiči. Upam, da me razumete, kaj mislim.
LP!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: riževi in drugi kosmiči - spet
13.12.2005 17:08:39   
Alina_alin
Še nekaj - zanima me tudi kje se dobijo tudi koruzni kosmiči?
Kateri kosmiči ne vsebujejo glutena - riževi in koruzni ali še kateri?

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.12.2005 17:21:31   
b.nika
OJ.
Ko sem jaz začela z dodajanjem kašic, sem kupila riževo žitno kašico od Milupe, potem pa sem poiskusila še druge kašice, ki se zmešajo z vodo ali mlekom. Mislim, da ne obstajajo riževi kosmiči v zavitku-vsaj jaz jih še nisem zasledila.
Koruzni kosmiči a ni to cornflakes?
Od žit riž in koruza ne vsebujeta glutena. Drugače ti pa tudi na zavitku kašic piše, če vsebuje ali ne.

Neposredna povezava do sporočila: 3
13.12.2005 18:21:33   
Roko
ojla!

Mi že od začetka veselo uporabljamo BIOTOP riževe ali ovsene kosmiče. Imajo jih v merkatorju na oddelku poleg ostalih "natur"
izdelkov. So čudoviti za kombiniranje....

Uuser posted image upam, da sem kaj pomagala...

love is in the air

(odgovor članu b.nika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.12.2005 18:27:55   
Alina_alin
Hvala obema za odgovor.
Torej še bom šla v Mercator - res, da tja ne hodim - (Roko - hvala ). Sem danes iskala po Šparu in DM-u.
LP

(odgovor članu Roko)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.12.2005 18:31:38   
Alina_alin
Roko - ovsene že na začetku? A ne vsebujejo glutena? Sem mislila isto, da riž in koruza ne vsebujeta glutena, od žitaric - hm, user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6
13.12.2005 22:55:25   
giga
Jaz dodajam jedem ali pa zvečer s sadjem Milupine riževe kosmičke. Po 8. mesecu pa tudi ovsene - neka bio pakunga ne vem firme, pa tudi 7 korn od Milupe mu dajem. Za koruzne kosmičke pa tudi jaz mislim, da so to kao corn flakes, mu jih še nisem dala.

Carpe diem!

Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?