Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: riževi in drugi kosmiči - spet 13.12.2005 17:08:39
|
|
|
|
Alina_alin
|
Še nekaj - zanima me tudi kje se dobijo tudi koruzni kosmiči? Kateri kosmiči ne vsebujejo glutena - riževi in koruzni ali še kateri?
|
|
|
|
RE: riževi in drugi kosmiči - spet 13.12.2005 17:21:31
|
|
|
|
b.nika
|
OJ. Ko sem jaz začela z dodajanjem kašic, sem kupila riževo žitno kašico od Milupe, potem pa sem poiskusila še druge kašice, ki se zmešajo z vodo ali mlekom. Mislim, da ne obstajajo riževi kosmiči v zavitku-vsaj jaz jih še nisem zasledila. Koruzni kosmiči a ni to cornflakes? Od žit riž in koruza ne vsebujeta glutena. Drugače ti pa tudi na zavitku kašic piše, če vsebuje ali ne.
|
|
|
|
RE: riževi in drugi kosmiči - spet 13.12.2005 18:21:33
|
|
|
|
Roko
|
ojla! Mi že od začetka veselo uporabljamo BIOTOP riževe ali ovsene kosmiče. Imajo jih v merkatorju na oddelku poleg ostalih "natur" izdelkov. So čudoviti za kombiniranje.... U upam, da sem kaj pomagala...
|
|
RE: riževi in drugi kosmiči - spet 13.12.2005 18:27:55
|
|
|
|
Alina_alin
|
Hvala obema za odgovor. Torej še bom šla v Mercator - res, da tja ne hodim - (Roko - hvala ). Sem danes iskala po Šparu in DM-u. LP
|
|
|
|
RE: riževi in drugi kosmiči - spet 13.12.2005 18:31:38
|
|
|
|
Alina_alin
|
Roko - ovsene že na začetku? A ne vsebujejo glutena? Sem mislila isto, da riž in koruza ne vsebujeta glutena, od žitaric - hm,
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?