|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   repa
5.12.2012 14:13:42   
shushu
kakšna ideja kako (u)porabit svežo repo? sama sem vedno delala samo s kislo, pa nimam ideje kako jo pripravit?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: repa
5.12.2012 14:32:27   
Flavia_
http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=16497

lpuser posted image

_____________________________

Be the change you want to see in the World ...

(odgovor članu shushu)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: repa
5.12.2012 14:54:03   
malaMravljica
Jo olupis in narezes na koscke, das kuhat v vodo, ene 20 minut, pol odcedis in das v kozico mal masla, lahko malo cukra, dodas repo, posolis, mal mokce in malo vode v kateri si jo kuhala. Pokuhas in bo suuuper priloga.

(odgovor članu Flavia_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: repa
5.12.2012 15:19:48   
Katy78
Če jo imam, jo dam v zelenjavno juho, pride tak fajn okus, kar malo na sladko potegne. Stara mama je pa šaro delala in je bila repa obvezna za noter, mmm je bilo to dobro, je nisem jedla že od OŠ. Sicer jo je mami enkrat poskusila naredit, pa ni bila ista kot od stare mame.

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: repa
5.12.2012 22:50:25   
LEJLA
Naj bi bilo fino tudi, da jo skuhas s krompirjem in narediš pire (krompir in repa).

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Doječa mama ne potrebuje posebne diete
Ne pij mleka! Izogibaj se citrusom! ... še veliko je podobnih NE-jev, ki jih posluša doječa mamica v želji, da bi imel d...
RECEPT: Goveji biftek za nosečnice in malčke
Biftek (tatarski biftek) je narejen iz surovega mesa, zato naj bi se ga nosečnice izogibale, pa tudi za malčke ni najbol...




Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?