Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: redna menstruacija in zanositev 28.9.2010 11:30:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Lahko bo 1 mesec, lahko pa šele čez 3 leta. Čista loterija.
|
|
|
|
RE: redna menstruacija in zanositev 28.9.2010 11:32:24
|
|
|
|
mojamura
|
pri meni je šlo pri prvem in drugem otroku skoraj takoj. zdaj pri tretjem pa traja že eno leto pa še vedno nič.
|
|
RE: redna menstruacija in zanositev 28.9.2010 11:46:44
|
|
|
|
k812
|
hvala za odgovore! zdaj se s partnerjem trudiva tretji mesec in upam da nama uspe
|
|
|
|
RE: redna menstruacija in zanositev 28.9.2010 11:46:46
|
|
|
|
vesna_b
|
pri prvi je ratalo prvi mesec (takoj po KT) drugič je ratalo drugi mesec odvisno. enim res takoj uspe, eni pa se trudijo in trudijo, pa ... upam, da boš tudi ti srečnica, ki ji je hitro uspelo
|
|
|
|
RE: redna menstruacija in zanositev 28.9.2010 21:24:52
|
|
|
|
Anonimen
|
POZDRAVLJENE! Pri 1 in 2 otroku mi je takoj uspelo,stariva sta 12 in 10 let,za tretjega sva se pa trudila 4 leta,in končno s pomočjo umetne oploditve nama je uspelo,in zdaj sem v 9 tednu noseča in zelo srečna oba.
|
|
|
|
zamujanje menstruacije 30.11.2010 15:36:49
|
|
|
|
pikapolonica8
|
Moja zadnja menstruacija je bila23.10.2010 ,ker jo imam zadnje pol leta točno na 30 dni bi jo sedaj morala dobiti 23.11.2010 in je še ni.Test za nosečnost sem delala 27.11 pa je bil negativen,zanima me ali mislite da sem delala test prehitro,kajti datumsko nevem kdaj sem točno imela spolne odnose.Moji znaki razen izostanka menstr.so sledeči pogosto hodim lulat samo to bi lahko povezala s tem,da sem si prehladila mehur ker se mi to večkrat dogaja,danes so me še rahlo začele pečt bradavice na prsih in večkrat sem že imela krče kot da bom dobila menstro pa ničin ves ta čas me spremlja obilo gostejšega belega toka.Hvala za vaše mnenje!!!!
|
|
|
|
RE: zamujanje menstruacije 30.11.2010 17:10:20
|
|
|
|
floresita
|
Zivjo! Ja midva s fantom se trudiva ze eno leto, pa se nic... :) Ampak zadnja dva tedna imam čudne občutke, prsi me bolijo, velikokrat morem na vodo.... Moja mama sploh ni vedela za te občutke in mi je včeraj rekla, da naj ne čakam , ker mam baje čudne oči... :)))))) To bomo videli jutri... Nazadnje sem imela od 3.11 do 8.11.... upam da jutri ne bo prisla .....
|
|
|
|
RE: zamujanje menstruacije 30.11.2010 20:15:59
|
|
|
|
Anonimen
|
No pri meni je približno isto, zadnjo menstruacijo sem imela 27.10 pa na približno 30 dni jo imam. Se pravi da je danes 35 dan in jo še sedaj nimam. Sem brez kakršnih koli simptomov za nosečnost, razen občutka da jo bom zdaj zdaj dobila . Kdaj pa gdaj me kej špika to pa je tudi vse:) Testa kr ne upam delati in si govorim bom jutri bom jutri:))) Pri prvem sem test delala res velikrat, sedaj pa kr odlagam
|
|
|
|
RE: zamujanje menstruacije 1.12.2010 6:35:54
|
|
|
|
pikapolonica8
|
Anonimna javi mi ,če boš delala test in kakšen bo rezultat.Jaz sem še zmeri v dilemi ali ga naj naredim še enkrat ali ne ,ker se mi na vsake toliko dni pojavijo krči pa mislim da bo, pa še je ni.Bom to vse skupaj probala pozabiti morda pa se bo pojavila in če se ti sporočim.Zate pa držim pesti.
|
|
|
|
RE: zamujanje menstruacije 1.12.2010 20:05:14
|
|
|
|
floresita
|
Danes je prisla ... Eh... Pa včeri je blo vse tko lepo... zvečer, ko sva se s fantom lepo pogovarjala o otrocih... o imenih.. vseee... Ob 3 ponoč sem sla na wc, ničč... Sem bla vesela... Zjutraj pa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Res, enim uspe takoj! Nekatere pa se mormo leta trudit, da dobimo angelčka...
|
|
|
|
RE: zamujanje menstruacije 1.12.2010 20:07:29
|
|
|
|
floresita
|
Anonima... Tudi jaz drzim pesti, upam da bo uspelo... :) Veliko sreče...
|
|
|
|
RE: zamujanje menstruacije 1.12.2010 21:39:32
|
|
|
|
Tatkica
|
floresita, te popolnoma razumem... midva se trudiva 10 mesecev, pa ni nic. Danes bi morala dobit in jutri sem naročena pri ginekologinji... Že cel vešer imam občutek, da jo bom dobila in verjetno se mi bo ulila jutri in me bo ginekologinja poslala kar lepo domov... Upanje pa še vedno ostaja, da to zvijanje nakazuje na kaj drugega
|
|
|
|
RE: zamujanje menstruacije 2.12.2010 12:34:08
|
|
|
|
študentka86
|
Lep pozdravček vsem :) Midva s fantom sva skupaj 10 let, in sva se odločila, da je čas za najinega prvega otročička :) Sedaj delava na tem že 7 mesecev, pa na žalost še ni uspelo, vendar upam, da bo tokrat ratalo :)))) Tatkica, naj bo to zvijanje res nekaj drugega ;)
|
|
|
|
RE: zamujanje menstruacije 3.12.2010 9:00:00
|
|
|
|
Tatkica
|
Včeraj sem bila pri ginekologinji in sem bila totalno razočarana - nobene vzpodbudne besede, zame si je vzela dobesedno 2 minuti časa... Obravnavala me je kot petnajstletnico... Glede na to da še nisem dobila ni niti preverila, če nisem mogoče , samo naročila mi je, naj si 2 meseca merim bazalno temperaturo. Potem sem vsa razočarana in s solznimi očmi šla v lekarno po clearblue test... In danes zjutraj je pokazal !!!!!
|
|
|
|
RE: zamujanje menstruacije 3.12.2010 9:00:00
|
|
|
|
vesna_b
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tatkica Potem sem vsa razočarana in s solznimi očmi šla v lekarno po clearblue test... In danes zjutraj je pokazal !!!!! čestitke za tvojo G pa le nekam pošlji...
|
|
|
|
RE: zamujanje menstruacije 3.12.2010 11:01:08
|
|
|
|
študentka86
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tatkica Včeraj sem bila pri ginekologinji in sem bila totalno razočarana - nobene vzpodbudne besede, zame si je vzela dobesedno 2 minuti časa... Obravnavala me je kot petnajstletnico... Glede na to da še nisem dobila ni niti preverila, če nisem mogoče , samo naročila mi je, naj si 2 meseca merim bazalno temperaturo. Potem sem vsa razočarana in s solznimi očmi šla v lekarno po clearblue test... In danes zjutraj je pokazal !!!!! O super!!! Čestitke še iz moje strani :)
|
|
|
|
RE: zamujanje menstruacije 3.12.2010 11:36:08
|
|
|
|
Katte
|
Tatkica, tudi tukaj iskrene čestitke . G pa zamenjaj. Katte.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: zamujanje menstruacije 8.12.2010 16:37:10
|
|
|
|
floresita
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tatkica Včeraj sem bila pri ginekologinji in sem bila totalno razočarana - nobene vzpodbudne besede, zame si je vzela dobesedno 2 minuti časa... Obravnavala me je kot petnajstletnico... Glede na to da še nisem dobila ni niti preverila, če nisem mogoče , samo naročila mi je, naj si 2 meseca merim bazalno temperaturo. Potem sem vsa razočarana in s solznimi očmi šla v lekarno po clearblue test... In danes zjutraj je pokazal !!!!! ČESTITAM!!! Zdaj pa si postala srecka ... :)))
|
|
|
|
RE: zamujanje menstruacije 8.12.2010 16:42:27
|
|
|
|
floresita
|
Upam,da ti cimprej uspe... :) Jaz sem vprasala svojo ginekologinjo, če bi se dalo naredit kak pregled, ker mi je to ze predolgo casa... Pa mi je lepo povedala, da oploditev lahko traja zelo dolgo in da se naj ne sekiram,ker sem se mlada. Da se ona na mojem mestu se sploh nebi odlocala za otroka,ker mam se celo zivljenje pred saboo... Jaz jo cisto razumem,ampak ce ze zivim skupaj z fantom, in sva se odlocila oba za otroka nevem v čem je filozofija... Mislim, da bi otrok trenutno polepsal moje zivljenje,ne pa ga unicil. Saj vendar otrok ni ovira!!!!!!
|
|
|
|
RE: zamujanje menstruacije 8.12.2010 17:08:41
|
|
|
|
študentka86
|
Hvala :) Drugače se pa strinjam, da otrok le polepša naše življenje, in ga prav nič ne ovira Glede na to, da s fantom že živita skupaj, in veš, da lahko otroku nudiš kar potrebuje, sploh ne poslušaj takih komentarjev, da imaš še celo življenje pred sabo. Če si otroka oba želita, je to veliko bolje prej, kot pozneje (pozneje na vrsto pride že 2., 3., 4. ) Upam da ti v naslednjem krogu uspe!
|
|
|
|
RE: zamujanje menstruacije 9.12.2010 16:26:27
|
|
|
|
floresita
|
ja saj tudi jaz mislim tako... :)) ja moralo bo uspet... :)) se bomo potrudili a ne? ...
|
|
|
|
RE: zamujanje menstruacije 9.12.2010 21:59:31
|
|
|
|
Aninchy
|
hej! nama je ratalo po treh mesecih "trdega dela" in zdaj imava srčkanga 6 mesečnega sinčka kolegica moja in njen fant sta začela "delat" približno isti čas kot midva, pa se je prijelo šele letos septembra, torej po skoraj enem letu.... punce, samo ne izgubit upanja in čim manj se obremenjujte pa BO!
|
|
RE: zamujanje menstruacije 9.12.2010 23:02:20
|
|
|
|
študentka86
|
Floresita, tako se govori
|
|
|
|
RE: zamujanje menstruacije 10.12.2010 12:10:55
|
|
|
|
Martinya
|
Midva tudi delava na bejbiju. Menstruacije imam redne na 24 dni. Prejšnji mesec mi je 4 dni zamujala, sem že upala, da se je kaj prijelo, naredila test .. ki je bil negativen in čez par urc je pritekla tudi M ... to je bilo 19.11., torej po mojem izračunu bi naslednjo M morala dobiti zdaj 13.12. .. sem si izračunala tudi plodne dneve, ki naj bi bili med 26.11. in 1.12., v tem času sva tudi imela nezaščitene odnose .. včeraj zjutraj (9.12.) sem na hlačkah opazila rahel svetlo rdeč izcedek .. bi to lahko bila vgnezditvena krvavitev? .. no, čakam ponedeljek in upam da tetka ne pride na obisk in da bo test pozitiven
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?