|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zamujanje menstruacije
10.12.2010 12:18:06   
študentka86
Martinya, dobrodošla user posted image Držim pesti, da bo plusek user posted image

(odgovor članu Martinya)
Neposredna povezava do sporočila: 26
11.12.2010 12:25:28   
Natka23
No mi se trudimo na 2. user posted image  oz user posted image , amak v drugem krogu nam ni uspelo, zdaj upam, da bo v 3..Mi je pa kar groza ko berem koliko dolgo see ne truditeuser posted image Pri nas je v prvo prišlo iz neba, zdej pa to zamujanje user posted image , potem pa nič malo tečno, eh upam, da nama kmalu rata,no predvem upam da nama rata v letu 2011user posted image

< Sporočilo je popravil Natka23 -- 11.12.2010 12:26:04 >

(odgovor članu študentka86)
Neposredna povezava do sporočila: 27
11.12.2010 14:37:36   
aurigaš
pozdravljene :)
Tudi mene je kar groza, ko berem kako dolgo se trudite user posted image

Tudi pri meni kaže da bodo problemi.

Ko se končno odločimo na user posted image mora nekaj pokvariti veselje :(

Jaz menstruacijo pričakujem že kar nekaj časa (30.10) sem imela prvi dan zadnje.
Res pa je da sem pred tem 3 leta jemala KT.
Imam rjave izcedke ter neke blage vmesne krvavitve ( na wc papirju se pozna) na 2 dni ali  občasno po spolnem odnosu. Test je bil 2 dni nazaj negativen.
Sploh ne vem kdaj lahko pričakujem user posted image oz. ali lahko še upam na user posted image .
Je imela katera podobno izkušnjo?

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 28
22.2.2011 10:54:55   
floresita
Punce pozdravljene! ... Kako smo danes?

Jaz sem tako v skrbeh... zdaj 3dni en za ddrugim, vsako jutro mi je blo tako slabo dokler nisem nič jedlaa.. Večkrat na dan sem lačna, in nenormalno me bolijo prsa..

Sicer morem dobit 24. menstruacijo.. :/ A bo tokrat uspelo? user posted image

(odgovor članu Martinya)
Neposredna povezava do sporočila: 29
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?