Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: zamujanje menstruacije 10.12.2010 12:18:06
|
|
|
|
študentka86
|
Martinya, dobrodošla Držim pesti, da bo plusek
|
|
|
|
RE: zamujanje menstruacije 11.12.2010 12:25:28
|
|
|
|
Natka23
|
No mi se trudimo na 2. oz , amak v drugem krogu nam ni uspelo, zdaj upam, da bo v 3..Mi je pa kar groza ko berem koliko dolgo see ne trudite Pri nas je v prvo prišlo iz neba, zdej pa to zamujanje , potem pa nič malo tečno, eh upam, da nama kmalu rata,no predvem upam da nama rata v letu 2011
< Sporočilo je popravil Natka23 -- 11.12.2010 12:26:04 >
|
|
|
|
RE: zamujanje menstruacije 11.12.2010 14:37:36
|
|
|
|
aurigaš
|
pozdravljene :) Tudi mene je kar groza, ko berem kako dolgo se trudite Tudi pri meni kaže da bodo problemi. Ko se končno odločimo na mora nekaj pokvariti veselje :( Jaz menstruacijo pričakujem že kar nekaj časa (30.10) sem imela prvi dan zadnje. Res pa je da sem pred tem 3 leta jemala KT. Imam rjave izcedke ter neke blage vmesne krvavitve ( na wc papirju se pozna) na 2 dni ali občasno po spolnem odnosu. Test je bil 2 dni nazaj negativen. Sploh ne vem kdaj lahko pričakujem oz. ali lahko še upam na . Je imela katera podobno izkušnjo?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?