Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: recepti za power juicer 9.1.2008 18:59:16
|
|
|
|
murkica
|
Žal nima pojma, ampak mogoče lahko pokličeš na top-shop in se pozanimaš, če bi lahko prišla do nje...
|
|
RE: recepti za power juicer 10.1.2008 7:28:40
|
|
|
|
honey
|
Hja, jaz sem jo sicer dobila zraven, samo kje pa je, pa pitaj boga. Bom malo pobrskala doma in če jo najdem, skeniram in ti pošljem. Samo te opozarjam,da je to že kar nekaj let nazaj, ko sem si kupila juicer in smo se vmes že selili, tako da... Upam, da se bo še katera javila, ki jo ima.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako pripraviti popolno pokovko?Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
Zadnje s foruma
partner vs. očka in obratnoAdminMoj partner je v mojih očeh tak očka, kot sem si ga predstavljala pred rojstvom otroka...Ne; delala sem mu krivico, zdaj je veliko boljši. (
27%)
Da; od njega nisem pričakovala veliko in pričakovanja so se uresničila. (
16%)
Ne; predstavljala sem si, da bo boljši kot se je izkazal do sedaj. (
22%)
Da; imela sem visoka pričakovanja in ni me razočaral. (
35%)
Število vseh glasov: 167Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!