Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
recept za borovničevo torto ali pito 17.7.2005 12:13:17
|
|
|
|
polona
|
Tiste sem že pregledala. Rabim kaj doma preizkušenega.
|
|
|
|
recept za borovničevo torto ali pito 17.7.2005 12:13:28
|
|
|
|
polona
|
|
|
|
|
recept za borovničevo torto ali pito 17.7.2005 12:13:28
|
|
|
|
polona
|
|
|
|
|
recept za borovničevo torto ali pito 17.7.2005 13:06:53
|
|
|
|
Skorpija
|
narediš krhko testo, kot za piškote in notri vmešaš še na lističe narezane mandlje. Testo daš na pekač za pite z dvignjenim robom. Borovnice zmešaš s sladkorjem in dnegom iz beljakov. Maso vliješ na testo ni pečeš. To je to, bolj natančno jaz ne znam pisat receptov :ups: upam, da bo pomagalo.
|
|
|
|
recept za borovničevo torto ali pito 17.7.2005 13:07:19
|
|
|
|
Skorpija
|
snegom iz beljakov, sej veš...
|
|
|
|
recept za borovničevo torto ali pito 18.7.2005 9:57:39
|
|
|
|
kepica
|
Ojla! Pa še moj recept za PITO potrebuješ:35dag moke, 1/2zavitka pecilnega praška, 12dag sladkorja v prahu,1zavitek limoninega sladkorja, 15dag margarine, 2 rumenjaka, 3žlice kisle smetane nadev: 1kg jabolk ali drugega sadja, 8dag sladkorja, 1žlica drobtin, 6dag margarine, 1zvitek rumovega sladkorja. V skledo damo moko, maslo, pecilni prašek, sladkor, limonin sladkor, margarino,rumenjaka in smetano ter zmesimo testo. Razdelimo na dva dela in razvaljamo. V pekač damo eno plast testa, nanjo pa naribana jabolka (ali drugo sadje), zmešana s praženimi drobtinami, sladkorjem in rumovim sladkorjem. Pokrijemo z drugo plastjo testa in pečemo v pečici pri temperaturi 180 stopinj približno 60 minut. OPOMBA: ko valjaš testo je tako mehko da ga moraš dati med dva peki papirja! DOBER TEK!:bravo: lp kepica
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?