|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   recept za ajdovo kašo z jurčki - rabim :)
19.8.2006 19:06:21   
Anonimen
dons je moj dec nabral ene par celo lepih jurčkov. pa bi jutri za kosilo naredili ajdovo kašo z jurčki..ima katera kak dober recept za le te al pa kako drugo idejo kako jurčke fajn ponucat :)
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: recept za ajdovo kašo z jurčki - rabim :)
19.8.2006 19:08:45   
rija
Odlični so na žaru: narežeš na tanke (no, ne glih gorenjskeuser posted image , raje prekmurske user posted image ) lističe, začiniš z olivnim oljem, soljo, peteršiljem in česnom.....njami.....

< Sporočilo je popravil rija -- 19.8.2006 19:09:13 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.8.2006 21:04:18   
Anonimen
Jaz popražim čebulo in slanino, pa dam not ajdovo kašo, zalijem z vodo in noter zmečem jurčke ter vse skupaj v veliki ponvi dušim, da kaša popije vse vodo. Seveda soliš in popraš po želji. Lahko pa daš zraven tudi lovorjev list.

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
19.8.2006 21:14:31   
Anonimen
En fajn recept je na škatli za ajdovo kašo. Se mi zdi, da gre takole:

Popražena čebula, nato jurčke dušiš ca 5 minut, dodaš peteršilj, poper in na koncu sladko smetano.
Kašo skuhaš posebej. Ko je vse kuhano, zmešeš.

Drugače so pa meni dobri tudi jurčki z jajci.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?
Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...
Magnezij in železo v nosečnosti
V nosečnosti se poveča potreba po določenih mineralih v telesu in med njimi sta zelo pomembna magnezij in železo. Ali mo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?