|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rdeči radič
20.8.2007 17:22:36   
Anonimen
A se da rdeči radič narezat na trakove in ga zamrznituser posted image

Mal čudno vprašanje, ampak kaj češ, ko ti je škoda vrčt v smetiuser posted image . Imam celo glavo rdečega radiča, pa ne smem nobene zelenjave, kaj šele surove, mož pa je itak vesel, če mu ni treba smukat traveuser posted image . V petek pa že gremo na pot, se pravi cela velika glava gre v smeti.
Včasih naredim njoke z radičem in pršutom ali pa radičem in sirno-smetanovo omako. Zdaj pa me zanima če bi bil tak radič vseeno dober v omakahuser posted image . No saj mi je vseeno ali ga zdaj vržem vstran ali pole, me pa vseeno zanima kaj menite? sme čudna neuser posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: rdeči radič
20.8.2007 17:33:50   
Anonimen
Jaz sem tadnjič jedla pico s kozicami in rdečim radičem. ZAKONuser posted image

Če ga zamrzneš bo postal rjavi in ne vem, če se potem lahko še za kaj porabi user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
20.8.2007 17:47:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh

Če ga zamrzneš bo postal rjavi in ne vem, če se potem lahko še za kaj porabi user posted image

pa si ziher da rata rjavi ali samo ugibašuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
20.8.2007 18:06:05   
Anonimen
pa si ziher da rata rjavi ali samo ugibaš

Probaj, pa boš videla. Sicer pa jaz, pri tako nizki ceni radiča, ne bi zmrovalnika z njim mazala. Edino, če ga ne doibš.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
20.8.2007 18:09:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK13

pa si ziher da rata rjavi ali samo ugibašuser posted image

A se ne spomniš, kak je bilk rjavi, če je zmrznil?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
20.8.2007 18:46:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: al bina

pa si ziher da rata rjavi ali samo ugibaš

Probaj, pa boš videla. Sicer pa jaz, pri tako nizki ceni radiča, ne bi zmrovalnika z njim mazala. Edino, če ga ne doibš.

pr nas ni glih poceni, pa še zelo redko ga dobiš. saj pravim, ali ga zdaj vstran vržem ali pole, srce se mi ne bo paralo zaradi enga radičauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
20.8.2007 18:53:43   
Anonimen
Ne moreš zamrzniti radiča, ker ko bo odtajal bo samo za stran vržt.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
20.8.2007 19:02:03   
Jessy
Ne vem, če ti bo ratal. Če na njivi zmrzne, ga je treba pustiti, da se sam odtali. Če ga daš zmrznjenega v vodo, potem postane rjav, če pa počakaš, da se sam odtali, pa je vredu. Je pa res, da zunanje temperature niso nikoli tako nizke, kot bodo v skrinji.
Če se že odločiš za tak preiskus, potem bi ga jaz raje zamrznila ne da bi ga sploh kaj pripravljala. Glavo bi zavila v nekaj plasti papirja, potem pa dala še v vrečo in v skrinjo. Ko bi ga talila, pa bi ga pustila v vsem prej naštetem čez noč. Morda pa uspe.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.8.2007 19:06:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

Ne moreš zamrzniti radiča, ker ko bo odtajal bo samo za stran vržt.user posted image

saj gre takoj v omako zamrznjen, in v omakah itak skup pade. za solate ga ne bi nikakor. v omaki pa itak mal potemni.

no prav ste me prepričale, gre v košuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
20.8.2007 19:08:54   
Anonimen
jessy si mi dala idejo, kaj če ga dam v vlažen papir in v vrečko al pa brez vrečke al pa brez papirja in smao v vrečkouser posted image in ga kar pustim v hladilniku, kolk časa pa bo potem staluser posted image aja v hladilniku je pa že dober teden in je še čist svež in čil

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
20.8.2007 19:09:26   
Anonimen
Si ti Gorenjka? user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
20.8.2007 19:11:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

Si ti Gorenjka? user posted image user posted image

sem glih pomislila, mater k šparamuser posted image user posted image najbrž se itak cela RR že smeji iz meneuser posted image , ampak si ne morem pogata, hrano mi je res težko vstran vrčt.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
20.8.2007 19:13:53   
Anonimen
Za omake ga kar zamrzni, za solato pa ne bo šlo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
20.8.2007 19:23:44   
Jessy
Če se ti gre za shraniti samo za en teden ali dva, potem je zadosti časopisni papir, ki ne sme biti vlažen in ga daj na hladno, pa nič še posebej v vrečko dajat. Ostal bo lep, le par vrhnjih listov boš odstranila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
20.8.2007 19:31:50   
bamby
A s sabo pa ga ne moreš vzet? Mislim, ali nimaš prilike, da bi ga lahko pripravila?
Drugače ga pa pusti kar v hladilniku, ker bi mogel ostati brez kakšne gnilobe.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 15
20.8.2007 19:39:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

A s sabo pa ga ne moreš vzet? Mislim, ali nimaš prilike, da bi ga lahko pripravila?
Drugače ga pa pusti kar v hladilniku, ker bi mogel ostati brez kakšne gnilobe.

a da ga  v slovenijo naj nesemuser posted image user posted image , pol se bo še folk smejaluser posted image user posted image . Ne bo nas 14 dni, pa že 10 dni je sigurno not

se pravi samo v svež cajtng zavijem in bo svež ostaluser posted image .

hvala punce , ap hvala, da se niste preveč smejaleuser posted image user posted image , ampak s solatami mi pa res ne gre

(odgovor članu bamby)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
20.8.2007 20:47:21   
Jessy
Mišek, sam naj bo ta prav čajtng, kot je npr. Delo. Saj vem, da v Dubaju nimate Dela, sam kaj podobnega boš pa že našla. user posted image  Važno, da ni ta povoščen papir!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
20.8.2007 21:57:49   
Anonimen
Ja, daj domov ga prinesi, user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ej, lahko pa ti na letalu naredijo solato user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
21.8.2007 7:03:41   
Anonimen

Ja, daj domov ga prinesi, user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ej, lahko pa ti na letalu naredijo solato user posted image user posted image user posted image

pašteta ga rabiš, ga prinesem, uvožen iz nizozemskeuser posted image

a ti mi na letalu ne privoščiš sedet na unih ozkih neudobnih zicih, bi me raje dala na školjko ha, pa da še pole v nedeljo ne pridem na pojedino?user posted image

jessy neki bom našla, če glih večina cajtngov je bogato barvnih in šajnastihuser posted image , so pa uni ko so zastonj zelo podobni delu

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
21.8.2007 9:27:15   
bamby
Mišek 13 oprosti, ampak nisem vedela, da si v tujini in prihajaš domov.
Dobrodošla spet doma!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.
Top 3 božične kulinarične uspešnice
V članku preveri, katere božične uspešnice so najbolj prepričale pare, nosečnice in starše na Ringaraja.net!

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?