|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rdeči fleki-alergija ?
25.4.2009 16:40:31   
Anonimen
Ker ne vem več, kaj in komu naj sploh še verjamem in ker se mi počasi meša od vsega, bom opisala trenutno našo situacijo.

Sine, star 2,6 leti ima že cca 4 mesecev dva fleka na notranji strani nogic, ki sta si točno nasproti. Bili smo pri P, ki nam je v prvo predpisala čisti advantan, pa je seveda po dveh-treh mažah bilo bolje, nato pa se je stanje spet ponovilo. Pa smo šli še enkrat k P in nam je predpisala mešanico advantana. Ker je meni tale advantan zelo zoprn, saj tanjša kožo, se ga nekako probam izogibati. Probala sem ga mazati samo z bepanthenom - pa recimo ravno slabše ni bilo. Hladilno mazilo je bilo nekako kar OK, ampak fleka nista izginila....sedaj sem kupila A-dermo.....ne vem, drugi dan....pa se ne bi ravno hvalila da je velikoo boljše....Koliko časa pa rabi, da pokaže kakšen rezultat ? Poleg tega, so se mu pojavile na ritki še ene pikice.....

Plenice uporabljamo samo za spat, drugače pa kožo probamo čim več zračiti....če bom šla še enkrat k P, mi bo spet kakšno novo kremo predpisala, meni pa je tega dovolj.....

V preteklosti s kožo nismo imeli nobenih težav, tudi nič ga nismo mazali, niti za ritko, praške in mehčalce imamo enake, jemo enako, alergij v družini nimamo..... zdaj pa kar naenkrat tako sranje.....

Kaj mi svetujete ?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: rdeči fleki-alergija ?
25.4.2009 21:08:41   
Janeja
Jaz sem najprej pomislila na plenice. Tudi, če jih ima samo za spat, je to vseeno verjetno vsaj 10 ur.
Sicer pa nisi napisala, ali je to pod plenico ali nižje na nogici?
A si plenice menjala? Je pa možno tudi, da je kakšna serija plenic malo drugačnih, tudi, če imaš isto znamko kot vedno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: rdeči fleki-alergija ?
26.4.2009 19:10:34   
Anonimen
Fleka ima malo nižje kamor sedejo plenice....kupila pa sem paket plenic od Mulerja, tiste ki so kakor spodnje hlače.....user posted image

(odgovor članu Janeja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?