rdeči fleki-alergija ? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Alergija

Sporočilo

Anonimen -> rdeči fleki-alergija ? (25.4.2009 16:40:31)

Ker ne vem več, kaj in komu naj sploh še verjamem in ker se mi počasi meša od vsega, bom opisala trenutno našo situacijo.

Sine, star 2,6 leti ima že cca 4 mesecev dva fleka na notranji strani nogic, ki sta si točno nasproti. Bili smo pri P, ki nam je v prvo predpisala čisti advantan, pa je seveda po dveh-treh mažah bilo bolje, nato pa se je stanje spet ponovilo. Pa smo šli še enkrat k P in nam je predpisala mešanico advantana. Ker je meni tale advantan zelo zoprn, saj tanjša kožo, se ga nekako probam izogibati. Probala sem ga mazati samo z bepanthenom - pa recimo ravno slabše ni bilo. Hladilno mazilo je bilo nekako kar OK, ampak fleka nista izginila....sedaj sem kupila A-dermo.....ne vem, drugi dan....pa se ne bi ravno hvalila da je velikoo boljše....Koliko časa pa rabi, da pokaže kakšen rezultat ? Poleg tega, so se mu pojavile na ritki še ene pikice.....

Plenice uporabljamo samo za spat, drugače pa kožo probamo čim več zračiti....če bom šla še enkrat k P, mi bo spet kakšno novo kremo predpisala, meni pa je tega dovolj.....

V preteklosti s kožo nismo imeli nobenih težav, tudi nič ga nismo mazali, niti za ritko, praške in mehčalce imamo enake, jemo enako, alergij v družini nimamo..... zdaj pa kar naenkrat tako sranje.....

Kaj mi svetujete ?

Janeja -> RE: rdeči fleki-alergija ? (25.4.2009 21:08:41)

Jaz sem najprej pomislila na plenice. Tudi, če jih ima samo za spat, je to vseeno verjetno vsaj 10 ur.
Sicer pa nisi napisala, ali je to pod plenico ali nižje na nogici?
A si plenice menjala? Je pa možno tudi, da je kakšna serija plenic malo drugačnih, tudi, če imaš isto znamko kot vedno.

Anonimen -> RE: rdeči fleki-alergija ? (26.4.2009 19:10:34)

Fleka ima malo nižje kamor sedejo plenice....kupila pa sem paket plenic od Mulerja, tiste ki so kakor spodnje hlače.....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Stran: [1]