|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rdeče-rjavi izcedek
10.5.2011 11:09:00   
andreja_p
Draga dekleta prosim za pomoč,saj sama ne vem več kaj to pomeni. včeraj sem dobila rdeče-rjavi izcedek.Danes naj bi dobila user posted image vendar je ni.Tudi ta izcedek je danes čudežno izginil.Sedaj pa ne vem kaj bi to pomenilo,saj sem danes delala test
CB pa ni pokazal nosečnosti.V maternici imam krče,kot da bo vsak čas prišla in na desni strani me močno špika. vem kdaj imam ovulacijo saj me je takrat tudi močno bolelo. Ker bi se morala naročiti za postopek IUI mi je rekla ,ko sem klicala da moramo počakati na pravo krvavitev. Sedaj pa res ne vem,če sem noseča ali mi živci delajo na polno?????Prosim za pomoč tistih deklet ki ste se srečale z podobno situacijo.Me po močno boli križ in noge,pa tudi prsi imam občutljive.Na otroku delava 4-leta,tako da bi bil to čudež če sem res zanosilauser posted image .Prosim za vaše mnenje. Hvala v naprej
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: rdeče-rjavi izcedek
10.5.2011 11:49:59   
ninocka26
Lahko si res noseča, lahko te pa dajejo živci in ti zato zamuja. Moj nasvet je pojdi na krvni test, pa ti bo takoj jasno ali si ali nisi noseča.

(odgovor članu andreja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.5.2011 12:02:33   
Medea10
andreja_p držim pesti da bo končno user posted image user posted image ! Mislim nate! user posted image

(odgovor članu ninocka26)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.5.2011 21:55:03   
vesper

IZVIRNO SPOROČILO: andreja_p

Draga dekleta prosim za pomoč,saj sama ne vem več kaj to pomeni. včeraj sem dobila rdeče-rjavi izcedek.Danes naj bi dobila user posted image vendar je ni.Tudi ta izcedek je danes čudežno izginil.Sedaj pa ne vem kaj bi to pomenilo,saj sem danes delala test
CB pa ni pokazal nosečnosti.V maternici imam krče,kot da bo vsak čas prišla in na desni strani me močno špika. vem kdaj imam ovulacijo saj me je takrat tudi močno bolelo. Ker bi se morala naročiti za postopek IUI mi je rekla ,ko sem klicala da moramo počakati na pravo krvavitev. Sedaj pa res ne vem,če sem noseča ali mi živci delajo na polno?????Prosim za pomoč tistih deklet ki ste se srečale z podobno situacijo.Me po močno boli križ in noge,pa tudi prsi imam občutljive.Na otroku delava 4-leta,tako da bi bil to čudež če sem res zanosilauser posted image .Prosim za vaše mnenje. Hvala v naprej

andreja_p tako je: pri meni je bilo prejšnji cikel čisto enako. Bila sem pred prvim IUI-jem in morala sem klicat, da se naročim na UZ. In kaj se zgodi, kot zanalašč mi je dva dni zamujala, pojavi se mi rjavo-rdeč izcedek in izgine. Ni bilo več ne duha ne sluha od njega ta dan. Drug dan zvečer spet isto in nato spet nič. Bila sem tako zmedena da sem skoraj znorela. No, ampak tretji dan zamujanja se je pri meni potem vlila. Tako je, zdelali so me živci. Jaz sem vzela prvi dan M tisti, ko se je pošteno vlila. Ampak mi potem niso dali niti terapije in G ki mi je delala na 5dan UZ, je bila čisto šokirana in me je menda enih 3krat vprašala, če je to res moj komaj 5dan M. Zgleda, da se mi je od živcev cikel res čisto zmešal. Nočem te zdaj strašit, ampak samo da veš mojo situacijo. Srčno upam, da pa tebi zamuja ker si srečka user posted image res držim pesti zate. Naredi še jutri en test, saj veš da včasih prvi ne pokaže. Probaj, poznam tri primere kjer je komaj 3 test potrdil user posted image
Javi kako je...

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

Neposredna povezava do sporočila: 4
11.5.2011 10:46:11   
andreja_p
ninocko26,medea10,vesper hvala vam za odgovore.
Pri meni ni še nič novega glede user posted image .včeraj sva z mojim slončkala,ker je imel željo,jaz pa kar nisem mogla.Med slončkanjem sem planila v user posted image .Nisem mogla odklopiti.Mi je zelo hudo in ko sem sama doma sam še jokam,ker ne morem dojeti,da se to dogaja meni.Nikakor ne morem odklopiti,tudi v službi pomislim na otroka,ko vidim mlade mamice z vozički.Resnično si ne upam delati testa,saj se bojim ponovnega razočaranja.Dobro da imam vas tukaj da si olajšam dušo.Bom počakala še ta teden,da vidim če se bo kaj spremenilo.Bom pa delala test konec tedna,upam da bom zbrala dovolj moči.Najraje bi odšla za nekaj dni na bolniško,ker sem v službi tudi pod stresom,in mogoče tudi to vpliva name.
L.p

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.5.2011 16:04:30   
vesper

ninocko26,medea10,vesper hvala vam za odgovore.
Pri meni ni še nič novega glede user posted image .včeraj sva z mojim slončkala,ker je imel željo,jaz pa kar nisem mogla.Med slončkanjem sem planila v user posted image .Nisem mogla odklopiti.Mi je zelo hudo in ko sem sama doma sam še jokam,ker ne morem dojeti,da se to dogaja meni.Nikakor ne morem odklopiti,tudi v službi pomislim na otroka,ko vidim mlade mamice z vozički.Resnično si ne upam delati testa,saj se bojim ponovnega razočaranja.Dobro da imam vas tukaj da si olajšam dušo.Bom počakala še ta teden,da vidim če se bo kaj spremenilo.Bom pa delala test konec tedna,upam da bom zbrala dovolj moči.Najraje bi odšla za nekaj dni na bolniško,ker sem v službi tudi pod stresom,in mogoče tudi to vpliva name.
L.p

andreja_p pa kaj te zdaj jezi ta M no. user posted image user posted image user posted image joj upam, da si user posted image , če pa ne, pa naj že pride, da greš končno v postopek. Pa tako dolgo si čakala na to pošto, zdaj pa to sranje. Držim pesti in ti pošiljam nešteto user posted image

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

Neposredna povezava do sporočila: 6
11.5.2011 22:06:35   
andreja_p
vesper hvala za spodbudne besede,tudi jaz si želim,da bi bilo vse že enkrat rešeno,da bi vedela na čem sem.Danes nimam rdečega izcedka ampak belega,tak da mi ni nič jasnouser posted image .Test bom delala v soboto,ko bo moj doma,pa tudi bom počakala in upam da bo tokrat test user posted image ,ker vlilo se ne bo čeprav imam pa krče kot da bo vsak čas prišla.Res sem komaj čakala na te papirje sedaj se je pa mati narava poigrala z mano.kako pa kaj pri tebi?Kaj je pokazal UZ?

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.5.2011 8:05:06   
vesper

vesper hvala za spodbudne besede,tudi jaz si želim,da bi bilo vse že enkrat rešeno,da bi vedela na čem sem.Danes nimam rdečega izcedka ampak belega,tak da mi ni nič jasnouser posted image .Test bom delala v soboto,ko bo moj doma,pa tudi bom počakala in upam da bo tokrat test user posted image ,ker vlilo se ne bo čeprav imam pa krče kot da bo vsak čas prišla.Res sem komaj čakala na te papirje sedaj se je pa mati narava poigrala z mano.kako pa kaj pri tebi?Kaj je pokazal UZ?

dobro jutro punce user posted image
nisem imela še UZ-ja, jutri ga imam. Danes vzamem četrto tabletko clomifena. Upam, da se kaj dogaja in da jutri na UZ izvem dobro novico user posted image
andreja_p joj res upam da si user posted image naj le ostane belina do koooonca. Držim pesti zate user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8
15.5.2011 20:16:34   
lotkla
Živjo andreja_p,

a si naredila test? Jaz bi tudi mogla dobit okoli 10., pa jo še sedaj nisem. Zgleda da se mi je spet nekaj zmešalo.
Ko sem bila v prvo noseča me je ful "šraufalo" in prsa so me tako bolela, da bog ne da,j da se jih je kdo dotaknil. Stalno sem hodila na wc, ker sem čakaal kdaj se bo ulila, a se ni. 5 dni kasneje sem naredila test. Če imaš take znake, si skor sigurnuser posted image .

Sporoči kako in kaj.

Jaz se tolažim da imam vsaj enega razgrajača. Zato res navijam za vse ki se trudite za prvega.

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.5.2011 19:52:26   
andreja_p
Čaw! Sem naredila test in je bil negativen. V soboto sem začela močneje krvaveti,tako da danes lije kot iz škafa.Verjetno so me živci zdelali.Ne vem težko je to ugibati,kaj se je to dejansko dogajalo.Je veliko možnosti.Ne bom več mislila na to,ker sedaj me čaka postopek IUI in upam da bo uspešen.

A ti si delala test?

(odgovor članu lotkla)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.5.2011 9:23:22   
lotkla
Testov ne delam več že kar nekaj časa. Moj je bil pred 14 dnevi na spermiogramu in ni dobil nobene pošte, tako da je verjetno vse ok. Danes se gem pozanimat za laparoskopijo, sem se pa odločila da grem vsseno kar v Kranj.
No, tebi se je vsaj ulila, pri meni pa sam bog ve kdaj bo prišla.
Veliko sreče pri IUI.

Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?