vesper -> RE: rdeče-rjavi izcedek (10.5.2011 21:55:03)
|
IZVIRNO SPOROČILO: andreja_p Draga dekleta prosim za pomoč,saj sama ne vem več kaj to pomeni. včeraj sem dobila rdeče-rjavi izcedek.Danes naj bi dobila [sm=hudicek1.gif] vendar je ni.Tudi ta izcedek je danes čudežno izginil.Sedaj pa ne vem kaj bi to pomenilo,saj sem danes delala test CB pa ni pokazal nosečnosti.V maternici imam krče,kot da bo vsak čas prišla in na desni strani me močno špika. vem kdaj imam ovulacijo saj me je takrat tudi močno bolelo. Ker bi se morala naročiti za postopek IUI mi je rekla ,ko sem klicala da moramo počakati na pravo krvavitev. Sedaj pa res ne vem,če sem noseča ali mi živci delajo na polno?????Prosim za pomoč tistih deklet ki ste se srečale z podobno situacijo.Me po močno boli križ in noge,pa tudi prsi imam občutljive.Na otroku delava 4-leta,tako da bi bil to čudež če sem res zanosila[sm=smiley1.gif].Prosim za vaše mnenje. Hvala v naprej andreja_p tako je: pri meni je bilo prejšnji cikel čisto enako. Bila sem pred prvim IUI-jem in morala sem klicat, da se naročim na UZ. In kaj se zgodi, kot zanalašč mi je dva dni zamujala, pojavi se mi rjavo-rdeč izcedek in izgine. Ni bilo več ne duha ne sluha od njega ta dan. Drug dan zvečer spet isto in nato spet nič. Bila sem tako zmedena da sem skoraj znorela. No, ampak tretji dan zamujanja se je pri meni potem vlila. Tako je, zdelali so me živci. Jaz sem vzela prvi dan M tisti, ko se je pošteno vlila. Ampak mi potem niso dali niti terapije in G ki mi je delala na 5dan UZ, je bila čisto šokirana in me je menda enih 3krat vprašala, če je to res moj komaj 5dan M. Zgleda, da se mi je od živcev cikel res čisto zmešal. Nočem te zdaj strašit, ampak samo da veš mojo situacijo. Srčno upam, da pa tebi zamuja ker si srečka [sm=nosecka.gif] res držim pesti zate. Naredi še jutri en test, saj veš da včasih prvi ne pokaže. Probaj, poznam tri primere kjer je komaj 3 test potrdil [sm=nosecka.gif] Javi kako je...
|
|
|
|