|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   razlaga postopka
24.3.2005 14:12:18   
naja78
živjo punce po dolgem času.imam občutek da me bo moj g poslal na HSG,pa me zanima točen postopek,ne bolečina,ampak kako to gre.vem,približno,saj se je o tem že pisalo,ampak a boste tolk prijazne pa mi opište postopek.pa kdo ve sodeluje zraven.baje da te vrtijo na eni rtg mizi in da skor bruhaš.bolečine me ni strah tudi postopka ne,ampak rada bi točno razlago.

please,bodte tolk dobre.vse od začetka.
aja pa najbolj pomembno-kje to delajo v lj.v 3 štuku v KC-ju??ali v porodnišnici.bojim se da me bodo vsi poznali.:(;)

res hvala.najča in rada vas imam ter držim:miska:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   razlaga postopka
24.3.2005 14:14:49   
naja78
aja pa lepe velikonočne praznike.lepo papcajte.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   razlaga postopka
24.3.2005 14:35:21   
MašaS
Zdravo, Naja78!

Ne vem sicer, kako je v LJ, ti pa lahko povem, kako je v NM.
Uležeš se na mizo, potem pa začnejo: najprej ti vse skupaj z raznimi pripomočki razširijo, potem z vakumom znotraj posesajo (to malo boli), vbrizgajo kontrast, te premaknejo pod rentgen in slikajo.
Sicer pa pri meni HSG po nekajkratnih poskušanjih ni uspel, ker niso imeli enih ozkih nastavkov, da bi mi kontrast vbrizgali neposredno v maternico.
Tako nekako. Upam, da se bo oglasila kakšna iz LJ.

Nič bat, saj bo.
Srečno!
MašaS

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   razlaga postopka
24.3.2005 18:41:49   
Urska61
Živjo, Naja78!

Jaz sem bila v torek na HSG v LJ, zato so spomini še čisto sveži. Petnajst minut pred uro so nam (poleg mene so bila naročena še tri dekleta) dali dve tableti spasmexa (proti krčem). Ko sem prišla na vrsto, sem se morala spodaj sleči, nato pa me je G najprej ginekološko pregledal, potem pa se je začelo. Kaj točno se tam spodaj dogaja, ne vem, ker nisem videla. Ampak ko ti vbrizgava kontrastno tekočino najprej nič ne čutiš, potem pa vedno bolj (ker si rekla, da te ne zanima bolečina, o tem ne bom govorila).
Potem te pa slikajo, dajo vložek, ker imeš za tem nekakšen izcedek, se oblečeš in greš malo ven. Mene niso nič vrteli na mizi, samo malo se je naprej in nazaj premaknila, pa še to tako, da komaj opaziš. Čez nekaj minut te pa nazaj pokličejo in te še oblečeno enkrat slikajo. Na izvide čakaš približno 30 minut in greš domov.
Aja, v LJ to izvajajo v KC, 1. nadstropje, oddelek za radiologijo (najbližje ti bo preko vhoda v urgenco).

Če te pa še zanima, kaj se v naslednjih dneh dogaja, ti pa lahko še kasneje razložim. Uf, sem se pa res razpisala.

Čau, čau!:)

Urška61

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Ime
bušyka

Katero ime za deklico vam je najbolj všeč?

Sanja (11%)

Viktorija (13%)

Eva (52%)

Mila (24%)

Število vseh glasov: 324

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!