|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   razkošje
23.5.2006 12:01:01   
Anonimen
za tale post bom raje anonimna, ker nočem, da kdo ve, katera sem.

imam problem, k ga težko rešujem s prijateljicami, ker tega nobena ne razume.. mogoče bo tu katera, ki bo znala svetovati.

moj mož si je prihranil kar veliko denarja, še preden je spoznal mene. na začetku nisem vedela za ta denar. bilo mi je jasno, da ni ravno med revnimi, saj je dva dobra avta, motor in še druge stvari, ki jih ne bi naštevala.

sedaj sva skupaj 6 let, vendar me te stvari čedalje bolj motijo. dostikrat se sekira, če kakšen mesec res veliko zapravi, čeprav se mu to niti ne pozna. že to me živcira

problemi pa se začnejo, ko mu svetujem, naj proda motor in ves drug luksuz. pač se mi zdi to nevaren šport. kadar mu to predlagam postane jezen, ker ga "hočem spremeniti". to je njegovo življenje, pravi. jaz pa ne morem nič.

hočem živeti normalno, ne pa cele dni potovati in zapravljati denar za neumne stvari. hočem da opusti te svoje "športe" in si najde druge manj nevarne. on pa pravi, da če bi mu to vzela, bi bil do konca življenja nesrečen.

kaj storiti?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: razkošje
23.5.2006 12:03:07   
baguSka
Spremenit ga ne moreš.
Ostaneta ti še dve možnosti:

- se sprijaznit
- odit stran

Kaj boš torej storila??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.5.2006 12:15:55   
srki
To je njegovo življenje in težko ga boš spremenila. On pač vse to ljubi in dokler bo tako, ga spremenila ne boš. Če tudi s temi "dragimi" športi lahko shajata, potem je to OK, drugače bi bilo, da bi za te stvari ful zapravljal, za v  lonec dat pa npr. ne bi bilo. Se boš morala kar sprijazniti s tem. Vem, da trepetaš za njegovo življenje, vendar pa dvomim, da bi ga zaradi tega zapustila.  

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.5.2006 12:25:59   
Anonimen
Mam obcutek, da tole ne bo enostavno.. tko da bom kar tih.. user posted image

Ne vem.. se bom kar k Baguski stisnil.. user posted image user posted image .. torej pridruzil.. user posted image

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
23.5.2006 12:28:22   
muki1
hočem živeti normalno, ne pa cele dni potovati in zapravljati denar za neumne stvar

Joj, kaj pa je narobe s tem....cele dneve potovati in zapravljati denar....... user posted image
Marsikdo o tem samo sanja. Privošči si, če si lahko.
Kar pa se tiče motorja....dvomim, da mu ga boš preprečila , če je to njegova strast, njegov hobi. Saj če ima kaj v glavi....pa se mi zdi da bi lahko imel user posted image , ni nujno da dirja in izziva smrt, a ne?

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.5.2006 12:46:31   
ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
hočem živeti normalno, ne pa cele dni potovati in zapravljati denar za neumne stvari. hočem da opusti te svoje "športe" in si najde druge manj nevarne. on pa pravi, da če bi mu to vzela, bi bil do konca življenja nesrečen.
kaj storiti?

Anonimna. Vsak šport je potencialno nevaren, a ni? No razen mogoče šah. Zanj je to, kar počne normalno in ti si si z njim poročila vedoč kakšen je in kaj ga zanima...torej zakaj se ti zdi njegovo početje nenormalno?

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.5.2006 12:48:33   
kapica
Jaz tudi ne vem kaj je narobe s potovanji in malo razkosja, ce si ga lahko privoscita. Raje sedaj ko pa potem ko bojo otroci in ne bosta vec tako prosta kot zdaj, ko se samo odpeljeta, recimo. Poskusi z drugacne strani pogledati.

Pa dokler sta preskrbljena, da so poloznice placane in da je kaj za jest, potem to ne bi smel biti problem.

Da pa noces da se z motorjem vozi, te pa cisto razumem, jaz tega tudi ne bi pustila mojmu.
Odvrnit od tega ga ne bos mogla verjetno, lahko pa ga lepo prosis in mu poves v miru, da te je strah da se mu ne bi kaj zgodilo in da mu reces naj previdno vozi in misli na tebe, kako bi ti bilo hudo, ce bi ga na ta nacin izgubila. Da ga noces spremeniti ali kaj, ampak da zelis da vozi pametno in te stvari. samo na lep nacin mu mores povedat. Ce bos tulila v njega bo res mislil, da mu hoces kaj vzet.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.5.2006 13:01:11   
soncece24
Anonimna, najdi si še kakšen hobi zase. Težko ga boš prepričala, da proda motor, ker to ni hobi ampak način življenja. Če si lahko privoščita potem si dajta: potujta, zapravljajta. Kaj pa bosta? V grob nesla ali kupčkala v nedogled. Ne vem zakaj si ne bi česa privoščila? Predvidevam, da ti izhajaš iz bolj skromnih razmer kot on in se "bojiš" za denar.

Uživaj življenje, nikoli ne veš, kdaj ga bo konec!

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.5.2006 13:42:02   
Anonimen
Ne razumem natančno, kje je glavni problem. 
Ali v tem, da preveč zapravi (ima dovolj in lahko?) ali da se vozi z motorjem user posted image

Ti dve stvari se mi ne zdita prav nič povezani....Oboje lahko počneš v vseh kombinacijah denarja, če ga imaš malo, več, dolvolj, premalo, preveč.....

Tko da mislim, da je problem nekje drugje user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
23.5.2006 15:44:58   
Ayo
Taksnega si ga spoznala in sprejela, spremeniti ga ne mores.
Ljubezen pa premaga vse.

Tudi moj bivsi je bil zapravljac, groza!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.5.2006 23:57:59   
Anonimen
Glede na to da če prav razumem zapravlja svoj denar, ki ga zasluži, v tem ne vidim problema.

Koliko je pa motor nevarna zadeva, ja no ne vem, če je človek po pamet, mislim da ni hudo.
Je pa že ena napisala, da si vse to vedela prej. In lahko samo greš ali ostaneš.

Moj ima čuda športov, do zelo adrenalinskih, pa sem jih sprejela z njim. Sem pa preje imela daljinskega športnika in ti povem, da je to đe huje, da cel dan sedi pred tv in ni nič od njega.

(odgovor članu Ayo)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
25.5.2006 8:01:48   
rija
Joj ti mala boga bogata deklica.user posted image
Ti si namreč prva, za katero slišim, da ji ne paše, da ima pač nekaj več denarja. Žal se tudi jaz pridružujem tvojim prijateljicam, ki tega ne razumejo.

Sicer pa mislim, da ti gre bolj v nos močna volja tvojega soproga, ki zaradi tebe, kraljične, noče opustiti svojih dosedanjih športov in hobijev.
A gre za to, da ga ne moreš imeti v popolnosti pod kontrolo? Se vseeno en malček bojiš, da ti uide in s tem lagodno življenje?
Prav pa dam tvojemu tipu: pa se daj spremeni ti, zakaj bi se naj on? Potem bo on enako "nesrečen" kot si zdaj ti......

Me zelo spominjaš na eno osebo, ki ima zelo podoben problem: kako na vsak način obdržati takega tipa z razliko, da ona uživa tako življenje s polno žlico. In prav je tako.

Če ti to vseeno ne odgovarja, potem pa si najdi enega takega, da bosta sleherni tolar skup praskala, da si bosta lahko kruh kupila......pa za motorje in druge "nevarne" stvari ne bo denarja....

Pa brez zamere, ampak ene pa tudi z ničemer niste zadovoljne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
25.5.2006 12:24:37   
Babaloo
Joj, to je pa res problem, če imaš toliko denarja, da se nikjer ne pozna, ko ga veliko zapraviš.
Rešitev: loči se, pa boš imela samo svoj denar in ti ne bo treba gledat, koliko ga tvoj dragi zapravi.
Pa še to: manj ko ga boš poskušala spremeniti, bolj te bo imel rad.
A bi tebi bilo všeč, če bi ti on prepovedal tvoje hobije?? Če jih sploh imaš!
Sorry, ampak ne razumem, od kdaj je komu preveč denarja problem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
26.5.2006 7:51:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

Vsak šport je potencialno nevaren, a ni? No razen mogoče šah.

Zara, to ni res! Pri šahu obstaja velika nevarnost izpaha čeljusti zaradi zehanja!!!!!
user posted image

(odgovor članu ZARA)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
26.5.2006 8:07:05   
gaya
Draga anonimna, tvojih "težav oz skrbi" v zvezi z denarjem ne bom komentirala, ker enostavno ne potrebujejo komentarja. Bom ti pa povedala kako je biti poročen s strastnim motoristom. Kot je že ena prej omenila, to je način življenja in ja jst sem vedela že prej za ta stil njegovega življenja pa sem ga sprejela z vsemi tveganji. To je pač del njega. Konec koncev, kdo sem jst, da bom njemu govorila, kaj lahko počne v lajfu in kaj ne, računam samo na to, da ve kje ima svoje meje, da se zaveda da ima potomce in dokler za ta "drag" šport zapravlja svoj denar in imamo mi za normalno preživetje to tako je. Tako da, moj nasvet je sprejmi ga v celoti in ne "teži mu glede motorja, ker ti bo ušel,.....

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
26.5.2006 10:56:41   
Nixxon
IZVIRNO SPOROČILO: gaya

Bom ti pa povedala kako je biti poročen s strastnim motoristom.

Ona niti ni rekla da je strasten motorist. Lahko je tako kot moj oče, ki ima motor in se ta boga stvar (motor, da se razumemo) vozi ene 15krat na leto.

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 16
26.5.2006 11:02:49   
baguSka
Zdaj ti ni prav.... Čez eno leto, če ne še prej, pa bomo dobili tukaj gor temo: Ni več tako lepo kot je bilo user posted image . Ali pa: Spremenil se je... polenil, nikamor več me ne pelje user posted image  .

(odgovor članu Nixxon)
Neposredna povezava do sporočila: 17
26.5.2006 11:15:56   
Anonimen
..... se stusirat se vec noce.... user posted image

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
26.5.2006 12:21:25   
Anonimen
Ti imaš take poglede na svet, on pa povsem drugačne.
Ti svojih ne želiš spremeniti (meni povsem razumljivo), on pa svojih ne.
Ti si želiš pametneje porabiti denar, on pa za neumnosti...no zanj niso neumnosti.
Imata torej povsem različne interese in tako on kot tudi ti skupaj nista srečna.

Jaz bi si poiskala drugega partnerja. Razen seveda (nisem zasledila, da živita skupaj) če imata doma vse poštimano-stanovanje ali hiša, so računi plačani, ne živita v pomankanju...pol pa ne vem v čem je problem. Če ima keš in če si vse to lahko privošči... zakaj pa ne? Jaz bi sicer denar naložila in ga ne bi trošila za avte,motorje... ampak to sem jaz in hvala bogu imam tudi takega moža.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
26.5.2006 12:33:05   
k1
hvala bogu nimamo takih problemov user posted image !

sicer pa mu motor verjetno ni strast od sedaj, ko sta skupaj, ampak že od prej. mene osebno ful moti to, da se hoče človeka med vezo obrnit tako, da ma drugi celotno kontrolo nad njim. če je bil prej dober (z vsem luksuzom vred), ne vem zakaj bi ga sedaj spreminjala.

mogoče nasvet, da še ti potegni iz vsega tega nekaj, kar bi tebe zadovoljilo in boš našla veselje ob tem.

marsikatera verjetno samo sanja, da bi živela takšno življenje kot ga živiš ti, ti pa nesrečna. ajej! nikoli nam nič ni prav!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
26.5.2006 14:44:02   
tulip
Majhni fantje imajo majhne igrače, veliki fantje pa velike.
In groza, da mu jih poskušaš vzet!
Raje niti ne poskušaj, saj ti tega nikoli ne bi dovolil, le ogroženega bi se počutil.
Nasvet: najdi si še sama kak hobi, da ne boš samo njega gledala, kaj vse počne in preveč razmišljala, kaj se mu lahko zgodi!

(odgovor članu k1)
Neposredna povezava do sporočila: 21
26.5.2006 20:34:29   
ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: hothien
Zara, to ni res! Pri šahu obstaja velika nevarnost izpaha čeljusti zaradi zehanja!!!!!

No, sej sem vedla, da boš nekaj našla user posted image

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
26.5.2006 22:58:52   
snorlax

hočem živeti normalno, ne pa cele dni potovati in zapravljati denar za neumne stvari.

kaj storiti?

Samo za en dan mi ga posodi, jaz pa tebi mojega, da te bo peljal na parcelo delat...user posted image user posted image user posted image in ko boš računala, kako s tistim drobižem, ki ti ostane od kredita in položnic kupiti še mulcu superge in malemu plenice. Boš videla, kako hitro se bodo tvoji problemi razblinili...user posted image user posted image user posted image user posted image

Ej, brez zamere, sem morala mal na hec obrnit. Rešitve tvojega problema pa priznam, da ne vem, ker si ne znam predstavljat lagodnega življenja brez finančnih problemov in dirke s časom. Žal.

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
27.5.2006 10:34:51   
Anonimen

kaj storiti?

A ti to resnouser posted image  Kaj pa je zate normalno? Da ne veš kako boš čez mesec prišla "skozi" z denarjem, da več kot 10 let nisi bila na dopustu... Mislim, too muchuser posted image  Ene pa res niste nikoli z ničemer zadovoljne! Vedno najdete nekaj, da ste lahko nesrečne in da lahko nergate ter se smilite same sebi! Get a life!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?