Anonimen -> razkošje (23.5.2006 12:01:01)
|
za tale post bom raje anonimna, ker nočem, da kdo ve, katera sem. imam problem, k ga težko rešujem s prijateljicami, ker tega nobena ne razume.. mogoče bo tu katera, ki bo znala svetovati. moj mož si je prihranil kar veliko denarja, še preden je spoznal mene. na začetku nisem vedela za ta denar. bilo mi je jasno, da ni ravno med revnimi, saj je dva dobra avta, motor in še druge stvari, ki jih ne bi naštevala. sedaj sva skupaj 6 let, vendar me te stvari čedalje bolj motijo. dostikrat se sekira, če kakšen mesec res veliko zapravi, čeprav se mu to niti ne pozna. že to me živcira problemi pa se začnejo, ko mu svetujem, naj proda motor in ves drug luksuz. pač se mi zdi to nevaren šport. kadar mu to predlagam postane jezen, ker ga "hočem spremeniti". to je njegovo življenje, pravi. jaz pa ne morem nič. hočem živeti normalno, ne pa cele dni potovati in zapravljati denar za neumne stvari. hočem da opusti te svoje "športe" in si najde druge manj nevarne. on pa pravi, da če bi mu to vzela, bi bil do konca življenja nesrečen. kaj storiti?
|
|
|
|