Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 21.2.2010 0:06:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: razgovor za novo službo in porodniška 21.2.2010 7:05:41
|
|
|
|
n.nati
|
Verjetno te bodo vprašali kdaj lahko začneš delat in jim takrat poveš, drugače pa počakaj, da boš videla kako bo pogovor stekel in, ko bo prava priložnost poveš.
|
|
|
|
RE: razgovor za novo službo in porodniška 21.2.2010 8:21:27
|
|
|
|
buči
|
Jaz sem šla tudi na razgovor, ko je imel sin 8,5 mesecev. ko so me poklicali, da me vzamejo, sem povedala, da sem trenutno še na porodniški, ki pa jo želim prekinit. Na CSD sem si prenesla preostale delovne dni porodniške, ki jih sedaj lahko koristim poleg dopusta. delodajalca nič ne zanima, kaj si tui sedaj, sama se moraš odločiti, kaj boš. Odvisno, koliko časa ti je še ostalo do konca porodniške. Pač prekini, pa koristiš do otrokovega 8. leta starosti. Služba je služba.
|
|
RE: razgovor za novo službo in porodniška 21.2.2010 20:17:04
|
|
|
|
pomar*ANČA*
|
jaz sem začela službo iskati ko je imel sin 9 mesecev in sem že v prošnji napisala, da sem trenutno na porodniški in da mi poteče takratpatakrat, ampak če želijo da z delom natopim prej se lahko potrudim in jim ugodim. tako da sem z delom nastopila slab mesec pred končano porodniško. sem pa tudi na razgovoru takoj lovila priložnost, da sem še enkat povedala, da lahko začnem delati prej oz da se lahko dogovorimo.
|
|
|
|
RE: razgovor za novo službo in porodniška 21.2.2010 20:20:07
|
|
|
|
vanilla
|
Jaz sem šla na razgovor, ko je bila punca stara 8,5 mesecev. Nisem omenjala, da sem na porodniški vse dokler ni pogovor nanesel na to, kdaj lahko pridem. V bistvu nisem želela prekinjati porodniške in sem nekako igrala na to karto, da pa imam pri delodajalcu v vsakem primeru 3-mesečni odpovedni rok (kar ima navsezadnje veliko zaposlenih tako) in da sicer lahko prekinem porodniško, vendar bi vseeno bila še rada doma z otrokom, ker je to edinstvena priložnost. So pa to razumeli oz. sploh niso zahtevali, da bi prekinila porodniško. Dejansko so tut vidli, da ima res nekdo, ki je zaposlen lahko 3-mesečni odpovedni rok in te lahko tvoj delodajalec ne spusti prej, ker imaš kao nalogo tudi, da uvedeš naslednika. Ok, lahko mu groziš, da greš na bolniško in dopust, ampak to je že druga zgodba. Če pa si zdaj brezposelna in greš na razgovor med porodniško, potem pa bodi pripravljena, da jo boš mogla prekinit, če bo delodajalec to zahteval oz. bi mu bilo tako ljubše. Ker če bi samo zaradi tega, ker bi vztrajala na porodniški, izgubila edinstveno priložnost, bi ti bilo kasneje zelo žal.
|
|
|
|
RE: razgovor za novo službo in porodniška 21.2.2010 20:57:54
|
|
|
|
anaksunamun
|
Punce hvala za odgovore. Trenutno imam službo oz. nisem brezposelna, tako da s tem razgovorom upam na boljšo priložnost. Sem pa tik pred koncem porodniške, ostal mi je le še slab mesec, tako da glede tega ne bi smelo biti težav. Je pa res, da imam tudi jaz 3-mesečni odpovedni rok, ki mi ga bi pa delodajalec, sedaj, ko že ima nekoga, ki na mesto mene opravlja moje delo, lažje skrajšal, kot pa če ne bi bila na porodniški.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?