|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   razgovor za novo službo in porodniška
20.2.2010 23:24:13   
anaksunamun
V torek imam razgovor za novo službo. Glede na to, da sem trenutno še vedno na porodniški, bom to morala potencijalnemu novemu delodajalcu povedati.
Sedaj pa ne vem kdaj to povedati - takoj na začetku razgovora ne bi, saj ne vem, če se bomo sploh 'ujeli' oz. če bom jaz njim in seveda oni meni zanimivi, predolgo pa tudi ne bi rada odlašala, da ne bi potem na koncu izpadlo, kot da sem jim to prikrivala.

Vsakršen nasvet je dobrodošel.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
21.2.2010 0:06:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu anaksunamun)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: razgovor za novo službo in porodniška
21.2.2010 7:05:41   
n.nati
Verjetno te bodo vprašali kdaj lahko začneš delat in jim takrat poveš, drugače pa počakaj, da boš videla kako bo pogovor stekel in, ko bo prava priložnost poveš.

Neposredna povezava do sporočila: 3
21.2.2010 8:21:27   
buči
Jaz sem šla tudi na razgovor, ko je imel sin 8,5 mesecev. ko so me poklicali, da me vzamejo, sem povedala, da sem trenutno še na porodniški, ki pa jo želim prekinit. Na CSD sem si prenesla preostale delovne dni porodniške, ki jih sedaj lahko koristim poleg dopusta. delodajalca nič ne zanima, kaj si tui sedaj, sama se moraš odločiti, kaj boš. Odvisno, koliko časa ti je še ostalo do konca porodniške. Pač prekini, pa koristiš do otrokovega 8. leta starosti. Služba je služba.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu n.nati)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.2.2010 20:17:04   
pomar*ANČA*
jaz sem začela službo iskati ko je imel sin 9 mesecev in sem že v prošnji napisala, da sem trenutno na porodniški in da mi poteče takratpatakrat, ampak če želijo da z delom natopim prej se lahko potrudim in jim ugodim. tako da sem z delom nastopila slab mesec pred končano porodniško.

sem pa tudi na razgovoru takoj lovila priložnost, da sem še enkat povedala, da lahko začnem delati prej oz da se lahko dogovorimo.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.2.2010 20:20:07   
vanilla
Jaz sem šla na razgovor, ko je bila punca stara 8,5 mesecev. Nisem omenjala, da sem na porodniški vse dokler ni pogovor nanesel na to, kdaj lahko pridem. V bistvu nisem želela prekinjati porodniške in sem nekako igrala na to karto, da pa imam pri delodajalcu v vsakem primeru 3-mesečni odpovedni rok (kar ima navsezadnje veliko zaposlenih tako) in da sicer lahko prekinem porodniško, vendar bi vseeno bila še rada doma z otrokom, ker je to edinstvena priložnost. So pa to razumeli oz. sploh niso zahtevali, da bi prekinila porodniško. Dejansko so tut vidli, da ima res nekdo, ki je zaposlen lahko 3-mesečni odpovedni rok in te lahko tvoj delodajalec ne spusti prej, ker imaš kao nalogo tudi, da uvedeš naslednika.
Ok, lahko mu groziš, da greš na bolniško in dopust, ampak to je že druga zgodba.

Če pa si zdaj brezposelna in greš na razgovor med porodniško, potem pa bodi pripravljena, da jo boš mogla prekinit, če bo delodajalec to zahteval oz. bi mu bilo tako ljubše. Ker če bi samo zaradi tega, ker bi vztrajala na porodniški, izgubila edinstveno priložnost, bi ti bilo kasneje zelo žal.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.2.2010 20:57:54   
anaksunamun
Punce hvala za odgovore. Trenutno imam službo oz. nisem brezposelna, tako da s tem razgovorom upam na boljšo priložnost. Sem pa tik pred koncem porodniške, ostal mi je le še slab mesec, tako da glede tega ne bi smelo biti težav.
Je pa res, da imam tudi jaz 3-mesečni odpovedni rok, ki mi ga bi pa delodajalec, sedaj, ko že ima nekoga, ki na mesto mene opravlja moje delo, lažje skrajšal, kot pa če ne bi bila na porodniški.

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.2.2010 21:00:35   
vanilla
No, potem pa SPLOH ne boš imela težav! Torej dokler se bi oni odločili koga bodo vzeli in dokler stečejo vsi postopki boš ravno pripravljena za delo.

Jaz sem jim porodniško omenila v stilu, ko so me vprašali kaj počnem v prostem času in kaj me osrečuje. In sem rekla, da pač moj otrok itd.... Pa sem povedla starost otroka in potem tut rekla, da sem proti koncu porodniške. Ampak pri tebi sploh ne bo težav. Še pri meni ni bilo, pa sem takrat imela več kot 3 mesece do konca. Srečno!

Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?