|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rahla bolečina
9.4.2005 15:06:46   
CIPRESA
Imam eno vprašanje. Že velikokrat se je pojavilo vprašanje na forumu glede sramnih kosti in me zanima koliko vas je takih, ki vas občasno bolijo??

Namreč mene včasih bolijo čez cel dan, pa ne da bi me toliko bolelo da nebi mogla hodit, ampak pač rahlo bolijo, drugi dan je pa vse v redu in potem kak teden O.K., potem pa spet kak dan. Te bolečine ne spremljajo nobeni krči ali otrdevanje, čeprav točno tudi nevem kako otrdi trebuh, meni otrdi samo takrat za kako sekundo ali dve, ko se :duda: premika. Te kosti me bolita že od 12t naprej do sedaj sem mislila da gre za čisto rastezanje maternice, ker sem tudi tko grajena bolj ozkih bokov sedaj pa ko takole pišete nevem ali to ni normalno med nosečnostjo??? Ponavadi vas vse boli tam okrog 32t in naprej -tik pred zdajci, mene pa to boli že celo nosečnost.
Ginekologinji nisem nikoli omenila tega, ker se mi ni zdelo potrebno, saj tudi ni tako bolelo pa je bilo zaenkrat še vse O.K., malo me skrbi če se lahko krajša mat.vrat ali pa se odpiram????

LP CIPRESA:nosecka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   rahla bolečina
9.4.2005 16:03:13   
Zea
mene so tudi sramne kosti bolele, ampak šele v zadnjih dveh meseceh, kar je tudi povsem običajno in se da tudi blažiti. ne vem pa kaj to pomeni bolj na začetku nosečnosti, verjetno bi bilo vseeno bolje, da povprašaš G.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   rahla bolečina
9.4.2005 16:14:08   
Pupica
Mene so bolele le zadnje 14 dni pred porodom. Je pa spet odvisno od osebe do osebe. Ene bolj boli, druge nič:zmeden:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   rahla bolečina
9.4.2005 17:28:49   
spella
Se oglašam ker sem imela podobne probleme.
Mene je bolela desna sramna kost(čist spodaj) en cel dan v 15. tednu, tako da sem komaj iz pojstle vstala. Drugi dan še malo, pol je pa nehalo, zato tud jaz G nisem nič omenila:zmeden:? Zdaj si me pa že mal ustrašla, da bi blo lahko kaj narobe :(.

Bom še naprej spremljala, če se katera oglasi.

Lp Špela 17t

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   rahla bolečina
9.4.2005 17:30:16   
špelin@
Uf, mene že dva meseca noro boli sramna kost na desni strani :zmeden: Ginekolog mi je ob opisu bolečine za vsak slučaj pregledal stanje MV, ki je popolnoma zaprt in dolg.

Hja, pač gre za klasične nosečniške težave, ki ene doletijo več, druge manj, tretje pa sploh ne ;) Včasih je tako hudo, da moram desno nogo prijeti in z roko dati s postelje, ker tako boli, da je "samodejno" ne morem dvigniti.

Za mojo kepico vse! :nosecka:

:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   rahla bolečina
10.4.2005 9:51:35   
tina104
Mene je to podobno začelo boleti kar zgodaj (ne vem točno, enkrat v 14., 15. tednu), me boli včasih vsak dan, potem nekaj dni ne, pa.... Še največ bolečin čutim, če dalj časa hodim. Pomaga mi počitek. G sem to omenila. Rekla je, da je to normalno. Tak da po mojem ni potrebno skrbet.;)

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?