CIPRESA -> rahla bolečina (9.4.2005 15:06:46)
|
Imam eno vprašanje. Že velikokrat se je pojavilo vprašanje na forumu glede sramnih kosti in me zanima koliko vas je takih, ki vas občasno bolijo?? Namreč mene včasih bolijo čez cel dan, pa ne da bi me toliko bolelo da nebi mogla hodit, ampak pač rahlo bolijo, drugi dan je pa vse v redu in potem kak teden O.K., potem pa spet kak dan. Te bolečine ne spremljajo nobeni krči ali otrdevanje, čeprav točno tudi nevem kako otrdi trebuh, meni otrdi samo takrat za kako sekundo ali dve, ko se :duda: premika. Te kosti me bolita že od 12t naprej do sedaj sem mislila da gre za čisto rastezanje maternice, ker sem tudi tko grajena bolj ozkih bokov sedaj pa ko takole pišete nevem ali to ni normalno med nosečnostjo??? Ponavadi vas vse boli tam okrog 32t in naprej -tik pred zdajci, mene pa to boli že celo nosečnost. Ginekologinji nisem nikoli omenila tega, ker se mi ni zdelo potrebno, saj tudi ni tako bolelo pa je bilo zaenkrat še vse O.K., malo me skrbi če se lahko krajša mat.vrat ali pa se odpiram???? LP CIPRESA:nosecka:
|
|
|
|