|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rahla črtica
13.12.2006 5:01:08   
Anonimen
Toliko o temu, če se pojavi rahla druga črtica, da si sigurno noseči. Med brskanjem sem našla odgovor, zakaj se lahko pojavi rahla črtica in vseeno nisi noseč.

Pozdravljeni,

ZM je bil 30.10.06, ciklus imam približno na 30 dni, naredila sem kar pet testov nosečnosti, vsi so mi pokazali pozitivno (čeprav je bila le rahla druga črtica), danes pa sem bila na odvzemu krvi za ta beta hcg, ki je bil 6.45, kar pomeni da nisem noseča....SEdaj pa ne vem kako in kaj; ali naj grem se na UZ potrditev (oz. negacijo nosečnosti), ker se mi zdi da pet različnih testov od štirih razližnih firm (med njimu tudi clear blue) ne morejo pokazati vsi lažno pozitivno...

Prosim za nasvet.

Lp

Odgovorite na to sporočilo
   Re: Noseca? Avtor: Stanko Pušenjak  user posted image  
Datum:   12-12-06 21:52

ne vem, morda pa imate visoke vrednosti ostalih gonadotropinov, ki navzkrižno reagirajo s testom za hCG? (npr. LH, FSH in TSH?) Če je ßhCG pod 10 potem prav gotovo niste noseči i vam ni reba hoditi na UZ.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: rahla črtica
13.12.2006 7:10:00   
tinaaja
izjema potrjuje pravilo....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.12.2006 7:41:15   
Anonimen
Ne vem, če gre toliko za izjemo, ker nas je kar nekaj tu gor (enkrat je že bila ta debata), ki je zagledalo rahlo črtico in nismo bile nosečke, pa nekatere še kar ne morejo temu verjeti, da se to lahko zgodi. 

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
13.12.2006 13:05:07   
Anonimen
zAKAJ PA POTEM PRIDE DO TEGA GA MENSTRUACIJE NI?ups črke

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
13.12.2006 13:59:08   
petraz
Tudi jaz ne razumem kako se to lahko zgodi, če si naredila toliko terstov user posted image  Najhuje pa je to, ko si prepričana in že vesela, da si noseča, potem pa ti povedo (po odvzemu krvi), da ne bo nič.... z dojenčkom... kjub temu, da nisi dobila M. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Katerega bi izbrali?
jan2010

Prosim za pomoč, za lažjo odločitev.

Matevž (38%)

Martin (28%)

Lovro (34%)

Število vseh glasov: 232

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!