Anonimen -> rahla črtica (13.12.2006 5:01:08)
|
Toliko o temu, če se pojavi rahla druga črtica, da si sigurno noseči. Med brskanjem sem našla odgovor, zakaj se lahko pojavi rahla črtica in vseeno nisi noseč. Pozdravljeni, ZM je bil 30.10.06, ciklus imam približno na 30 dni, naredila sem kar pet testov nosečnosti, vsi so mi pokazali pozitivno (čeprav je bila le rahla druga črtica), danes pa sem bila na odvzemu krvi za ta beta hcg, ki je bil 6.45, kar pomeni da nisem noseča....SEdaj pa ne vem kako in kaj; ali naj grem se na UZ potrditev (oz. negacijo nosečnosti), ker se mi zdi da pet različnih testov od štirih razližnih firm (med njimu tudi clear blue) ne morejo pokazati vsi lažno pozitivno... Prosim za nasvet. Lp Odgovorite na to sporočilo Re: Noseca? Avtor: Stanko Pušenjak [image]http://med.over.net/images/srcek_mali.gif[/image] Datum: 12-12-06 21:52 ne vem, morda pa imate visoke vrednosti ostalih gonadotropinov, ki navzkrižno reagirajo s testom za hCG? (npr. LH, FSH in TSH?) Če je ßhCG pod 10 potem prav gotovo niste noseči i vam ni reba hoditi na UZ.
|
|
|
|