|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rabimo set kovčkov
28.6.2010 14:15:16   
livia
Vedno si jih sposojamo od tašče, sedaj imamo pa tega dost. Za 4-člansko družino bi rabila kovčke, potovalke, torbe.
Kam naj grem pogledat? Kje je ugodno? Kake akcije?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: rabimo set kovčkov
28.6.2010 17:43:52   
SMT3
KIK-so pa na koleščkih.Za kvaliteto pa ne vemuser posted image

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.6.2010 17:50:29   
*miska.mcc*
mal bom posmetila.... ampak pri nas nimamo kovckov. imam 1 veliko torbo in 1 ruzak. v veliko torbo dam stvari za na pot. v ruzak pa nujne potrebscine.
pol pa zlozim v navadne kartonske skatle. za vsakega clana posebej. 1 skatla za domna, 1 skatla za tadeja, 1 ska......

pol pa se 1 velika skatla za brisace, posteljnino  in higienske pripomocke.
ce rabis za na dopust. in ce gres z avtom seveda. na avion, bi mal cudno izgledalo skatle nalagatuser posted image

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

(odgovor članu SMT3)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.6.2010 18:07:08   
tix
Pri nas imamo tudi take plastične škatle s pokrovi ala curver, vsak svojo pa kakšna za hrano, ki jo za prvo silo vzamemo sebojuser posted image in se mi zdijo najbolj praktične za prtljažnik.

Drugače so pa sedaj v Merkatorju na nalepke znižane ene potovalke, koliko so pa velike pa nevem točno.

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.6.2010 18:49:35   
MC09
Mi smo jih kupli v šport 2000, dunlop zaenkrat mamo 2 zdaj bomo pa še enega nabavli ko smo 3, smo zadovoljni, pa če se prav spomnim, so bli res poceni, nekje 18€ srednja velikost

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.6.2010 23:19:23   
petra81
Jaz sem ene videla v Tušu v Sežani in s bili zelo ugodni, pa zgledli so tud še kar. Mal poglej! Pa srečno!

(odgovor članu MC09)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.6.2010 11:29:56   
Babsi
Škatle so fajn za v avto, res.
Sicer pa imam tudi 1 velik, 1 srednji in 1 manjši kufer (tak da ga lahko imaš na avionu za ročno prtljago).
Srednjega in malega uporabljamo za avionska potovanja, pa tamali dve, če gresta v šolo v naravi ipd. Velikega imam s sabo samo na smučanju.
Malega sem kupila v Leclercu pred 4 leti za 9 eur in je čist OK. Ostale sem dobila.

(odgovor članu petra81)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.6.2010 14:47:33   
barni
Jaz sem v KIKu kupila veliko potovalno torbo na kolescih in je bila mislim da 13E. Je pa čisto ok, preživela je prelaganje po letališču in tudi pot v avtu. Tako da meni je to najbolj fino. Kovčkov ne maram, škatlo pa samo, če gremo z avtom za dalj, da dam od ta male cunje notri. Midva imava itak vedno skoraj nič s seboj.

(odgovor članu Babsi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.7.2010 14:08:39   
mala zirafa
Kaj pa na bolhi?Morda tudi tam kaj nadeš.Glede na to da se jih  rabi malokrat na leto?

(odgovor članu barni)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.7.2010 7:35:06   
livia
Kupljeno.
V bistvu sem iskala malo bolj kvalitetno robo. Tista v Sportu2000 se mi ni zdela, so kar nitke gledale ven.
Na koncu kupila po ugodni ceni, pa še 30% popusta v Bags&More v City Parku. Tudi Outlet Samsonite ni imel slabe izbire in cen.

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Čigave so stopinje v snegu?
photo
Prepoznavanje stopinj v snegu je zanimiva in poučna igra, o stopinjah se lahko pogovarjamo kar na sprehodu.
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?