rabimo set kovčkov (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice

Sporočilo

livia -> rabimo set kovčkov (28.6.2010 14:15:16)

Vedno si jih sposojamo od tašče, sedaj imamo pa tega dost. Za 4-člansko družino bi rabila kovčke, potovalke, torbe.
Kam naj grem pogledat? Kje je ugodno? Kake akcije?

SMT3 -> RE: rabimo set kovčkov (28.6.2010 17:43:52)

KIK-so pa na koleščkih.Za kvaliteto pa ne vem[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

*miska.mcc* -> RE: rabimo set kovčkov (28.6.2010 17:50:29)

mal bom posmetila.... ampak pri nas nimamo kovckov. imam 1 veliko torbo in 1 ruzak. v veliko torbo dam stvari za na pot. v ruzak pa nujne potrebscine.
pol pa zlozim v navadne kartonske skatle. za vsakega clana posebej. 1 skatla za domna, 1 skatla za tadeja, 1 ska......

pol pa se 1 velika skatla za brisace, posteljnino  in higienske pripomocke.
ce rabis za na dopust. in ce gres z avtom seveda. na avion, bi mal cudno izgledalo skatle nalagat[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

tix -> RE: rabimo set kovčkov (28.6.2010 18:07:08)

Pri nas imamo tudi take plastične škatle s pokrovi ala curver, vsak svojo pa kakšna za hrano, ki jo za prvo silo vzamemo seboj[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] in se mi zdijo najbolj praktične za prtljažnik.

Drugače so pa sedaj v Merkatorju na nalepke znižane ene potovalke, koliko so pa velike pa nevem točno.

MC09 -> RE: rabimo set kovčkov (28.6.2010 18:49:35)

Mi smo jih kupli v šport 2000, dunlop zaenkrat mamo 2 zdaj bomo pa še enega nabavli ko smo 3, smo zadovoljni, pa če se prav spomnim, so bli res poceni, nekje 18€ srednja velikost

petra81 -> RE: rabimo set kovčkov (29.6.2010 23:19:23)

Jaz sem ene videla v Tušu v Sežani in s bili zelo ugodni, pa zgledli so tud še kar. Mal poglej! Pa srečno!

Babsi -> RE: rabimo set kovčkov (30.6.2010 11:29:56)

Škatle so fajn za v avto, res.
Sicer pa imam tudi 1 velik, 1 srednji in 1 manjši kufer (tak da ga lahko imaš na avionu za ročno prtljago).
Srednjega in malega uporabljamo za avionska potovanja, pa tamali dve, če gresta v šolo v naravi ipd. Velikega imam s sabo samo na smučanju.
Malega sem kupila v Leclercu pred 4 leti za 9 eur in je čist OK. Ostale sem dobila.

barni -> RE: rabimo set kovčkov (30.6.2010 14:47:33)

Jaz sem v KIKu kupila veliko potovalno torbo na kolescih in je bila mislim da 13E. Je pa čisto ok, preživela je prelaganje po letališču in tudi pot v avtu. Tako da meni je to najbolj fino. Kovčkov ne maram, škatlo pa samo, če gremo z avtom za dalj, da dam od ta male cunje notri. Midva imava itak vedno skoraj nič s seboj.

mala zirafa -> RE: rabimo set kovčkov (4.7.2010 14:08:39)

Kaj pa na bolhi?Morda tudi tam kaj nadeš.Glede na to da se jih  rabi malokrat na leto?

livia -> RE: rabimo set kovčkov (6.7.2010 7:35:06)

Kupljeno.
V bistvu sem iskala malo bolj kvalitetno robo. Tista v Sportu2000 se mi ni zdela, so kar nitke gledale ven.
Na koncu kupila po ugodni ceni, pa še 30% popusta v Bags&More v City Parku. Tudi Outlet Samsonite ni imel slabe izbire in cen.

Stran: [1]