|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rabim spodbudo
18.4.2005 21:35:32   
mela
no punce moja,da vam zdaj še jaz začnem težit:noseča sem "že" 23t in 4d:bravo::bravo:!uživam v nosečnosti,ker se mi zdi čudovito, da bom mamica in da nosim čudovito bitje v sebi....:love::love:no zdaj pa "problemček":zadnje dni razmišlaj o porodu in seveda komaj čakam da rodim, da končno vidim svojo bebico VENDAR ME JE PA TAKO STRAH-PORODA!!:((:((:((sej vem da je to naravno pa da če rodi na miljione žensk bom pa še jaz.a vendar...:zmeden: zdej me pa zanima kaj bolj boli al popadki al ko gre dojencek ven pa ko potiskas?ker mene je glih tega strah-ne popadkov.pa sej ne da bi bla neka reva ampak tko me je pač malo strah!!
drugace pa res se ze veselim in za bebico imam že skoraj vse stvari le še nanj ali nanjo čakamo!:duda::duda::duda:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   rabim spodbudo
18.4.2005 21:38:32   
Rozalija
Najbolj boli ko ti dajo iglo za infuzijo v roko. Ostalo je mačji kašelj v primerjavi s tem (ok priznam, panično se bojim inekcij).

Ma ne obremenjuj se s takimi brezveznostmi, kot praviš tolko nas je že rodilo, boš pa ja še ti... noben ne ostane not, pa noben ne gre ven brez bolečin (ali pač z EA???)

(odgovor članu mela)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   rabim spodbudo
18.4.2005 21:39:46   
mela
:bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu mela)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   rabim spodbudo
18.4.2005 21:40:46   
Rozalija
A bo dost za spodbudo????

(odgovor članu mela)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   rabim spodbudo
18.4.2005 21:40:47   
Gina
Ko potiskaš skoraj nič ne boli. Bolijo popadki. Sploh je zoprno, ker med popadki ne smeš stiskat mišic, pa vse te sili k temu. Ko pa te že tako tišči, kot bi moral iti kakat pod nujno, pa ti rečejo, zdaj pa pritisnite (še govorijo zraven lulat, kakat!), pa si tako vesel, ker končno lahko pritisneš, da neha vse bolet. Res, nič se ne zmišljujem. Tudi če otrok ne gre čisto pri prvem popadku ven, je vseeno pravo olajšanje tisto pritiskanje. Tega se čisto nič ne boj.:):):)

(odgovor članu mela)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   rabim spodbudo
18.4.2005 21:43:06   
mela
ve ste že pravi profiji!!!:bravo:vam zaupam!hvala

(odgovor članu mela)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   rabim spodbudo
18.4.2005 21:44:38   
puncica
Men ni bilo čisto nič strah, sam neka nervoza je bila, pač živčnost pa to, kako bo. Tako da sem bila pripralvjena, da bo bolel. Mene je najbolj bolel ko sem potiskala, saj se nikamor ni premaknal (no vsja men se je tako zdel) popadki so se mi zdel čist izi, pač sem misla da bo huje, a se jih je dal predihat. A ja rodila sem brez EA.

Mi je bilo pa ful smotan ko so mi postlco ven vlekl, tam me je pa ful bolel, ker se je ukleščla v maternični vrat in ni šla naprej celo popkovina se je strgala. No pa so mogl mal počakat potem pa je šlo. Ne vem zakaj se jim tako vedno mudi.

Zdej pa še to bolečina je čist relativna, nekatere ful popadki in porod boli nekatere ne tako da bi bilo za umret. Moram ti povedat da je moj prag bolečine zelo nizek, pri zobarju obvezno hočem anestezijo, in ti rečem raj grem rodit še enkrat kot pa k zobarju.

Sicer boš pa ti spet čist drugače doživljala porod, saj ni niti eden enak. Pa čim manj bolečin ti želim in enga lepega zdravega otročička.:bravo::bravo:

(odgovor članu mela)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   rabim spodbudo
18.4.2005 21:46:01   
mela
ma sej bom prezivela:itak bo moj z mano potiskal!:)-

(odgovor članu mela)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   rabim spodbudo
18.4.2005 21:48:27   
puncica
Pa še to ful pomaga da sprostiš mišice v stegnih pa to, jst sem mojmu kr naprej govorila a imam napete in je probal in rekel ja, sem jih sprostila in je bilo. Moraš imeti sproščene mišice, vsaj potem manj boli Ne vem če si prebrala knjigo Izziv poroda, tam ful lepo vse piše, ti jo priporočam.

(odgovor članu mela)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   rabim spodbudo
18.4.2005 21:48:56   
mela
rozalija kako naj si jaz dam ta trakc gor da piše koliko sem noseca pa to -sej me zastopis!!??

(odgovor članu mela)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   rabim spodbudo
18.4.2005 21:51:49   
Rozalija
ja ja puncica tele mišice je pa treba sprostit, mene so cel čas kregal naj rit sprostim, pa smo pol ugotovil, da je najbolj če mi nogo dvignejo... pa smo tko rojeval.

Ti samo ubogaj babce pa bo in ko rečejo ne pritiskat niti pod razno ne pritiskaj, ko pa rečejo zdaj pa pritiskaj, pa pritiskaj kot le moreš. Pa jaz sem vse proti bolečinam vzela kar so mi ponudli, oz jaz sem rekla kaj spet hočjo, fant pa zraven, kar dajte, kar dajte ji kar je treba... ha ha.

(odgovor članu mela)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   rabim spodbudo
18.4.2005 21:54:26   
mela
ja jst tut mislm VSE kar mi bodo ponudli vzela proti bolečinam!!!!!!tko da me ze to malo talazi!

(odgovor članu mela)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   rabim spodbudo
18.4.2005 21:54:32   
Rozalija
Greš na lilypie.com ali na snugglepie.com (ne vem kako točno se napiše, vidiš pri meni če gor na ime klikneš... men zdele noče pokazat) Pol pa ko ti pokaže prvo kodo prekopiraš v nastavitve v tvoj opis.

Pa še kar nekaj teh je, sam jih vseh ne vem.

(odgovor članu mela)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   rabim spodbudo
18.4.2005 21:55:30   
puncica
:)-:)-:)- Rozalija ta je pa dobra, kr dajte ji, a si bla tako boga. NO sej jst se tud nisem nič branla, pa še ko me je vprašala kam me tiši na ker stran, sploh nisem mogla odgovort, sam pokazala sem. Se mi je že mal bledl od tistega smejalnega plina:)-:)-:)-

mela nič skrbet, boš vidla da bo hitro mimo. :bravo::bravo:

(odgovor članu mela)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   rabim spodbudo
18.4.2005 22:00:54   
Rozalija
Kar precej, sam fora je v tem, da sem se jaz le na mojga skoncentrirala in sem le njega poslušala in se mi sploh ni dal ukvarjat še z nekim razmišljanjem o tem a rabim masko al ne, pa kaj mi bodo dal v roko, pa kaj ne.. .a so to umetni popadki, a je to kaj proti bolečinam... ma saj vi veste, kaj mene s tem obremenjujete.

Mela ti sam povej kaj hočeš: vodo, čaj, lulat, kakat, pejte ven, da bom lahko lulala, pa vodo odprite.... več ko poveš bolje bo.

(odgovor članu mela)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   rabim spodbudo
18.4.2005 22:03:26   
mela
ha ha ha-faca si!hvala ker si me se povrh v dobro voljo spravla in že nestrpno čakam da vam povem kake gluposti sem počela med porodom!

(odgovor članu mela)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   rabim spodbudo
18.4.2005 22:57:40   
NENAJANI
Iskreno povedano, mene je tudi strah!!!! :ups: Ampak sem se odločila, da bom rodila brez EA, pa naj bo kar bo!!!! Če so vse rodile, bom pa še jaz!! Noter 100% ne bo ostal :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-
Ne obremenjuj se s tem, nima smisla!!!!
Nena, :rozica:

(odgovor članu mela)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   rabim spodbudo
19.4.2005 6:32:14   
Lunca1
Punce, tiste ki vas je strah, vam res svetujem EA, je super. Mene je bilo strah, da sploh ne morem povedat. Sem kar jokala tiste dni pred porodom., pa tudi že mesece prej. Malo mi je pomagala ko sem hodila k Evi Kuhar.

Mene osebno ni bolelo do iztisa, takrat pa me je zelo zapeklo. Verjetno zato ker sem se strgala. No bolelo me je sicer tudi prej med popadki, ker so mi morali vmes še enkrat vstavit EA, ki ni dobro prijela. Potem pa 9nebesa.

(odgovor članu mela)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   rabim spodbudo
19.4.2005 7:09:27   
TARA in MAJ
rodila sem tri otročke najdalši porod je trajal 15 min.Rajši grem rodit kot k zobarju;)

Pa srečno bilo je tud mene strah sicer pa je skoraj vsako:rozica:

(odgovor članu mela)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   rabim spodbudo
19.4.2005 8:40:54   
Olivija
Res je, potiskanje otroka ven ne boli nič. Mene je bilo tudi tega najbolj strah, pa je bla to potem najbolj prijetna zadeva pri celem porodu. Tako da, ko si enkrat končno odprta 10 cm ni nič več strašnega. Popadki pa bolijo, tam pa res pomaga dihanje. Še bolj strah me je bilo pa rezanje presredka, kar pa potem tudi čutila nisem (ker je itak koža čisto napeta).

LP, Olivija

(odgovor članu mela)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?