|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rabim nasvet - potovanje
9.6.2005 17:53:55   
Titty
Prosim, če mi lahko poveste svoje mnenje glede načrtovanega potovanja. Imam 9-mesečnega sinka in bi čez kak teden radi odpotovali. Ena od destinacij je Djerba-Tunizija, a si sploh ne predstavljam, kako to zgleda, da s tako malim greš na avion, pa kar brez vozička (?), pa kaj bo jedel (glede na to,da mu sedaj vse skuham sama), kaj vse vzeti s sabo....a ima že katera izkušnje s potovanjem z letalom s tako malim otrokom?

Kaj mi predlagate, saj sama sem ful skeptična, ker si res ne morem predstavljat kako to zgleda...? Se bojim, da bomo kar menjali destinacijo :zmeden:

Hvala, LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   rabim nasvet - potovanje
9.6.2005 18:02:19   
Anonimen
z vozičkom greš do aviona, potem ga vzamejo stevrdese in ga dobiš takoj po pristanku. tko da to ni problem.

mislim da je čas da mu sem pa ke ponudiš kak frutek a??!! :zmeden:

drgač pa js ne bi šla v tunizo niti sama, sicer še nism bla, ampak mi brat pravi da je groza. ne vem eni tunizijo dožvijo tko eni pa drgač. men se te muslimanske države mal gravžajo. js mam željo it tja kjer so bl razviti k pa pr ns, ne pa v neke puščave.

lp, lara

(odgovor članu Titty)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   rabim nasvet - potovanje
9.6.2005 18:27:49   
Žirafca Helena1
Titty, jaz sem hotela it z osemmesečnim v Grčijo pa nam ne bo zneslo zaradi financ. Ti kar pojdi in ne skrbi. Če ne boš komplicirala bo vse o.k.
Za tam mu boš pač pripravljala banano in jabolka (oz preproste stvari,ki ne rabijo kuhalnika) pa še kupljene kašice imej s sabo. Najbolje pa je, da mu jih že pred odhodom ponudiš, da boš videla, katere ima rad in katere ne, da ne boš mela zaloge, on pa ne bo maral.

Lara, ti bi pa lahko bila malo bolj strpna do tistih, ki skrbijo za to, da njihovi otroci jedo zdravo in se potrudijo, da jim dajo doma pripravljeno hrano. Take je treba samo pohvalit.
Kar se tiče pa muslimanskih dežel si pa prav rasistična:hudicek:!

pa lep dopust, :miska:

(odgovor članu Titty)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   rabim nasvet - potovanje
9.6.2005 19:34:29   
Gina
Žirafca Helena, meni se pa Lara ni zdela nič nestrpna niti nesramna, mogoče pa si ti zelo občutljive sorte in si tako prevedeš. Vsak ima pač svoje mnenje. Če vprašaš, moraš računat s tem. Če ti ni všeč, ali se ne strinjaš, pač preskočiš in se ne sekiraš. Lep dan!

(odgovor članu Titty)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   rabim nasvet - potovanje
9.6.2005 19:50:41   
niki5
Joj, Lara daj pojdi najprej sama v Tunizijo in potem sodi :zmeden2:

Jaz niti približno nimam take izkušnje kakrčno ti opisuješ, je pa Tunizija velika dežela in se lahko enostavno odločiš da ne želiš videti določenih stvari in jih tudi ne.
Jaz imam zelo pozitivno izkušnjo, tako dobrodošlico ki sem jo doživela tam je nikoli v vseh teh leti nisem in verjetno tudi ne bom na Hrvaškem.

(odgovor članu Titty)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   rabim nasvet - potovanje
9.6.2005 20:01:03   
Teja N
Tudi meni je bila Tunizija ful všeč. Tja sva šla z možem na poročno potovanje in je bilo res sanjsko!:love: Če koga zanima, imam slikice v albumu.

Tudi hoteli so čisti (sva bivala v treh različnih), ponudba hrane res pestra, od lokalnih specialitet do čisto "evropske" - zrezki, pica,...tako, da glede tega ne bi skrbela. Imajo tudi dosti sadja in zelooo dobre sladice!

Domačini pa so ful prijazni in zelo dobri trgovci, mimogrede kupiš kaj, česar sploh ne rabiš:)-

Če te še kaj zanima o Tuniziji,kot sem jo doživela jaz, kar vprašaj! V kateri kraj pa pravzaprav greste?

Lp,
Teja:)

(odgovor članu Titty)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   rabim nasvet - potovanje
9.6.2005 20:03:23   
niki5
Mi smo bili na Djerbi, sicer takrat še nisem imela našega dojenčka.. Sem pa zasledila (poišči malo z iskalnikom je bilo kar nekaj tega napisanega), da je fino da je hotel all inclusive, mi smo sicer bili s takim s tremi zvezdicami, bili so bungalovčki, en zraven drugega, vsak pa je imel še svojo teraso. Hrana je bila posterežni bife, hoteli imajo svoj bazen, drugače je pa Djerba idealna za kopanje otrok, ker je dolgo nizka voda in mivka.

Drugače bi pa tako ravnala kot si že dobila nasvet. Različne kašice, že pripravljene (Frutek, Hipp, Alete), od sadja pa kar je v lupini. Tam voda ni pitna in zaradi sadja je težava v tem, ker se sadje tam pere v tej vodi, izogibala bi se tudi melon in lubenice, katere lahko povzročijo želodčne težave. Vodovod na Djerbi je po svoje zelo zanimivo narejen, vse je nad površjem, kar pa potem pomeni da se voda segreva v ceveh in je tako več možnosti za razvoj bakterij, tako da res ni pitna, karkoli boste prali daj z ustekleničeno vodo.

Ljudje pa so izredno prijazni, predvsem v zaposeleni v hoteli, kateri se zavedajo da so turisti vir njihovega zaslužka. Ko sem bila jaz tam so se že naučili nekaj slovenščine.

(odgovor članu Titty)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   rabim nasvet - potovanje
9.6.2005 20:23:56   
Anonimen
se globoko opravičujem, nočm bit niti rasistična niti šimfat tistih k hrano sami pripravljajo - u sama jo v veliki večini, sam če pa kam gremo pa res ne kompliciram pa s sabo kuhalnika ne nosim :zmeden:

v tuniziji res še nism bla, in me tja tut ne vleče iz več razlogov. prvo je da ne maram puščav in vročine, pa tut zarad tega ker je bil brat na poročnem tm pa jima je blo kr neki, kolegico so v eni štacuni skor ustrelil k ni hotla kupit nobenga spominka, in podobne zgodbice. pa kukr sem že rekla vsak ma svoj okus. mene bl vleče v razvitejše kraje kot v manj razvite od nas. js hočem napredek vidt ne ene revšne. no ja sej turistični hoteli so vrjetn u nulo spedenan v tuniziji, sam to je pa vse, ko pogledaš čez ograjo je pa podn

pa brez zamere. mislm da ma lohk vsak svoje mnenje.

lp, lara

(odgovor članu Titty)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   rabim nasvet - potovanje
9.6.2005 20:59:22   
niki5
pa o kakšnem 'podnu' ti govoriš? A se ti zavedaš kolikšna je Tunizija? Če ne želiš videti puščave se jo lahko od daleč ogneš..

SEVEDA ima lahko vsak svoje mnenje, ampak ga naj ima vsaj na podlagi izkušenj, ne pa nekaj v prazno govorit.

(odgovor članu Titty)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   rabim nasvet - potovanje
9.6.2005 21:36:42   
špelica
Kar veselo na dopust, mi gremo julija v Grčijo in naš bo takrat tudi 9 mesecev, pa se nič ne sekiram!Mislim, da če je hotel višje kategorije, pa malo hitro-pripravljene hrane od doma, pa recimo all inclusive(po možnosti), pa ne bo težav. Jaz ga bom kmalu tudi kam dlje odpeljala, sem od vedno veliko potovala, zdaj bomo samo potovali v troje!

(odgovor članu Titty)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   rabim nasvet - potovanje
9.6.2005 21:37:35   
Nina_
Jz sm se pred 14 -dnevi vrnala iz Tunizije in mam same super besede, razen trgovcev(kupla stvari ki jih 100%ne rabim...)!To je čisto res-da takega gostoljubja na Hrvaškem ne bom doživela!Je pa zanimivo videt njihov svet..muslimani so super ljudje, sigurno boljši kot mi slovenci, vsaj glede obnašanja do turistov in ostalih ljudi!Je res drugačen svat, zanimivo za videt kje vse ljudje živijo, jahat kamele, res pa je da pa nebi tam skoz živela, razen v hotelu, ki je luksuz za domačine

(odgovor članu Titty)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   rabim nasvet - potovanje
10.6.2005 7:17:19   
AnBan
Jaz ti svetujem samo to, da če že greš potem vzemi hotel s 4 ali 5 zvezdicami. 3 zvezdice tudi slučajno niso primerljive z našimi...je bolj tko kot v štali.
Pa vodo si kupuj in sveže oprano sadje s katerega se cedi voda prej obriši, po možnosti pa še olupi, če nočeš fasat kakšnih želodčnih težav.
Drugač je pa Tunizija lepa in je ful za videt.

(odgovor članu Titty)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   rabim nasvet - potovanje
10.6.2005 9:21:22   
damjanab
Titty,

Mi gremo čez 10 dni v Tunizijo-Djerba z našo punčko 18 mesecev staro. Jaz sem do sedaj slišala same pohvale :bravo: o Tuniziji, so pa punce gor napisale že vse kar je takega.

Pa tole o muslimanih ne....mislim da vsi vemo kdo dela zgago na tem svetu...od križarskih vojn dalje :hudicek:! Samo škoda, da potem nastradajo nedolžni ljudje.

LP
Damjana ;)

(odgovor članu Titty)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   rabim nasvet - potovanje
10.6.2005 16:10:44   
Tasika
Mi smo bli lani na Djerbi (pikec še v bušiju) in je blo za znoret dobro. Res priporočam hotel z 4*, če se da. Razlike so predvsem v opremljenosti hotelov, prijazni so pa itak arabci vsi. Je bil en nemški par v hotelu s pribl. 3-4 mesce staro pupo. Matr je uživala v bazenu.

Glede njihovih navad je pa tko, če greš v tujino, se morš prilagodit domačinom. Pri arabcih pač ni fajn v kratkih kiklcah in bikinkah okrog hodit, oni to jemljejo kot nespoštovanje. Vidš pa turistke v kopalkah sred bazarja. To pač ne gre.

LP

(odgovor članu Titty)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?