|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   quinny buzz
20.3.2005 10:59:38   
mišika
včeraj sva si z mojim šla v BC ogledat voziček quinny buzz in sva bila presenečena saj nama je bil v živo še lepši kot iz slik iz www.sonček.si. Stane 103000 sit, košara Dreami 45000 sit, lupinica maxi cosi pa 33000 sit.Precej drago, a ne?Cene v sončki so nekoliko nižje, pa vseeno. Vem da je pred dnevi ena napisala da je šla po ta voziček v ZG pa me zanima koliko stane na Hrvaškem, pa če se ga da dobiti tudi v Čakovcu ali Varaždinu?Ali je mogoče katera že kupovala stvari po e bayu, kako to gre? Koliko je poštnina, kako se plača a v EUR ali s kartico? Res bi bila vesela te informacije.
Vsem lep pozdravček :nosecka: mišika
Neposredna povezava do sporočila: 1
   quinny buzz
20.3.2005 11:25:54   
Anonimen
Kaj pa toys v avstriji, tam je tudi ceneje kot pri nas!Jaz sem zgoraj kupla vozicek, sicer Haucka, vendar dosti ceneje:bravo:
Za ZG pa ne vem nič kaj, le to da je tudi ceneje, nevem pa kje to nakupujejo punce:)

(odgovor članu mišika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   quinny buzz
20.3.2005 12:11:30   
lin
Na HR imajo trgovine Turbolimač in imajo tudi spletno stran in mislim da imajo te trgovine po celi hrvaški vem za Rijeko in Zagreb,Pobrskaj malo,vem da se je kr neki mamic odločlo za nakup vozeka tam Tudi Quinnyja ker so cenejši
http://turbolimac.com

(odgovor članu mišika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   quinny buzz
20.3.2005 12:15:32   
lin
ta link ni aktiven ,utipkaj v iskalnik trgovine turbo limac!
samo niso vsi modeli na spletni starni,tako da jih lahko pokličeš ali pošlješ email kje imajo vse svje trgovine in za cene

(odgovor članu mišika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   quinny buzz
20.3.2005 12:48:25   
Anonimen
Buzz ni primeren za novorojenca, če ne kupiš zraven še košare.
Kaj pa 3xl comfort? Tega lahko kupiš brez košare, pa prišparaš 45 tisoč :bravo:

(odgovor članu mišika)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   quinny buzz
20.3.2005 13:33:42   
mišika
tudi Freestyle 3xl mi je všeč, ampak nama je prodajalka včeraj takoj ko sva gledala Freestyle povedala, da imajo nove, boljše, izpopolnjene modele in smo tako hitro prešaltali na tega Buzza,ampak sedaj vidim, da bo treba še enkrat pregledati ali je Buzz res tako majhen, potem rajši vzamem Speedi-ja ali Freestyle-ja, ki sta mi tudi zelo všeč.Razmišljam pa ali naj kupim lupinico oz. košaro.PDP imam 3.8. tako da bomo jeseni in pozimi precej zunaj, kakšne izkušnje imate ali je lahko dojenček na sprehodih v lupinici ali je vseeno boljša košara.
hvala in sončen pozdrav

(odgovor članu mišika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   quinny buzz
20.3.2005 13:35:44   
mišika
Tinka 74 a Freestyle pa je primeren že za novorojenčka?

(odgovor članu mišika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   quinny buzz
20.3.2005 13:55:01   
Anonimen
Freestyle 3XL ni primeren za novorojenčka, Freestyle 3XL Confort pa :)
Buzz pa res zgleda blazno majhen, ne vem no:zmeden: Sem videla ravno zadnjič v njem pribl. enoletnega otročka in ni imel skoraj nič prostora.

Trgovino ima tudi v Varaždinu (Turbo Limać)http://www.turbolimac.com/ew/Easyweb.asp?pcpid=37

Freestyle 3XL http://www.turbolimac.com/ShopCode/ShopIncludes/images/products/large/97011916.jpg (2999,99kn)

Freestyle 3XL Confort http://www.turbolimac.com/ShopCode/ShopIncludes/images/products/large/97011931.jpg (2999,99kn)

Tukaj je coNfort na Sončkovi strani: http://www.soncek.si/shop/page/group/id/931/ in stane 98.900 sit
Če vzameš komplet- t.j. voziček, košara Dreami, lupinica Cabrio in vreča za noge (le da je ta Confort Super set le v barvi Red in Sand) pa pride vse skupaj 175.990 sit. Če vzameš vsakega posebaj je to 185.870 sit (voziček 98990+vreča za noge 12990+Dreami 42990+lupinica Cabrio 30990sit).

No, pa še Buzz Super set pa pride 178990sit, kar je več, pa je Confort po mojem mnenju bolj uporaben (več prostora, vrtljivo ali fiksirano prednje kolo, možnost vožnje v obe smeri itd.)

Upam, da ti to vse kaj pomaga:)

LP;:fis:

(odgovor članu mišika)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   quinny buzz
20.3.2005 16:59:26   
Anonimen
Kar se Freestyla tiče je definitivno bolj primeren kot Buzz. Freestyle se da skoraj v ležečo pozicijo (za taprva dva meseca daš otročku samo eno plenico pod križ). Buzz je pa preglobok.
Glede na to, da bomo mi rodili julija, smo se odločili, da bomo čist lahko preživeli brez košare. Ker smo kupil zraven še Maxi Cosi Cabrio sedež, ki se da tudi montirat na Quinnye.
Sicer je naš voziček zaenkrat še parkiran v otroški sobi in pokrit z rjuhami, tko da bolj pametnega nasveta, kot pa tistega, ki mi je dala prodajalka v BC vam ne morem dat.
Moje skromno mnenje je, da košare za poletnega (junij, julij, avgust) dojenčka res ne potrebuješ.

Moraš imet pa v garaži vsaj karavna, da ga spraviš not :)-

(odgovor članu mišika)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   quinny buzz
20.3.2005 17:01:27   
Anonimen
Aja, še to, mišika, boljšega vozička od Freestyla (od firme Quinny) NI. To je najbolj izpopolnjen voziček od njih. Je Buzz novejši, ampak za otročke od 1+ leta.
Freestyla pa lahko uporabljaš res do konca.

(odgovor članu mišika)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   quinny buzz
20.3.2005 17:02:31   
Anonimen
Sej sem smotana.... :zmeden2:
Vse kar sem napisala se nanaša na FREESTYLE CONFORT!!!

:ups:

(odgovor članu mišika)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   quinny buzz
20.3.2005 19:51:54   
*pika*
Ojla, naša pikica bo junijka in smo nabavili Quinny Formulo, tudi jaz ne nameravam kupiti košare, samo lupinco. Ker je pa še nimam, pa sprašujem, kje je najbolj ugodna in kakšne so kaj barve. Vozek je bolj moder, lupinco pa si želim bolj žive barve, pa še to, kakšno je vaše mnenje o Formuli? Men je bil najboj všeč?
Mamike, by
Pika

(odgovor članu mišika)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   quinny buzz
20.3.2005 19:55:50   
Anonimen
Pika, formulo ima Annny. Formula je še boljša kot Freestyle:)
Hmm, lupinica je po moje najcenejša v Sončku (vsaj kokr sem včeraj rpimerjala z Infantinom je cenejši).
http://www.soncek.si

lp,:fis:

(odgovor članu mišika)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   quinny buzz
20.3.2005 20:56:53   
wawa
Ohoj ker ste se lih na temo Quinnijev razpisale, še meni povejte svoje mnenje o Freestylu 4x to je na štiri kolesa????

(odgovor članu mišika)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   quinny buzz
20.3.2005 21:19:38   
lin
Mi imamo Quinny freestyle 3 xl in smo ful zadovoljni,samo smo ga kupli ko je mela Lin 3 mes ker prej se mi ni zdel primeren zaradi nakloni kateri se nespusti čisto v vodoraven položaj,pri 4 xl pa se da čisto v vodoraven položaj!

(odgovor članu mišika)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   quinny buzz
20.3.2005 21:23:33   
Mina1
Če ne bi imeli doma MAXI TAXI SPEEDI 3-kolesnik, bi imeli definitivno QUINNY BUZZa;), pa absolutno zraven DREAMI košarico in CABRIO lupinico.

Drago, ampak ti povem, da odsluži svoje.

Nam tale tricikel služi že od leta 2002, ko ga je 3 leta imel zase naš prvi:duda:, sedaj ga pa na sveže uporablja naš novi član.

pa-pa Mina1

(odgovor članu mišika)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   quinny buzz
20.3.2005 22:25:11   
lin
Kako pa zgleda ta vaš vozek Mina!?

(odgovor članu mišika)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   quinny buzz
20.3.2005 22:27:59   
lin
Mina 1,že našla ma je malo podoben freestylu 3 xl ne!

(odgovor članu mišika)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   quinny buzz
20.3.2005 22:37:47   
Mina1
LIN: V bistvu je MAXI TAXI SPEEDI predhodnik Quinniya Speedya SX(leta 2002 naj bi tile oh in sploh 3-cikli ven prišli, iz Nizozemske seveda;)).

Meni je tale naš še vedno daleč najlepši in najboljši;), ker pa iz model iz l.2002, jih imajo v Infantinu sedjle za 40.000 sit, mi smo takrat dali zanj 110.000 SIt, pa 47.000 SIT za Dreamy košarico, pa še takrat je bil namesto Cabria Maxi City sedežek oz. lupinica, vse moraš posebej kupiti. Ampak pri Schmidu je bilo to ceneje, pa še davek se je vračal.

Hočem povedati, da je prestal marsikaj, pa je še vedno kot nov in služi novemu :duda:.

Povezave oz. linka žal ne najdem, tako da:zmeden:

pa-pa Mina1

(odgovor članu mišika)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   quinny buzz
20.3.2005 22:38:32   
Mina1
No vidiš LIN, pa si me prehitela:)-:)-:)-

pa-pa Mina1

(odgovor članu mišika)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   quinny buzz
20.3.2005 22:47:49   
polona2
Za Wawo;
imamo Freestyle 4 xl, je "grande" ampak, ker živimo na vasi, je nepogrešljiv in bil je presneto dobra izbira,
moj sanjski bo vedno Quinny Formula, štirikolesnik, če bi bila takrat, ko sem kupovala voziček, malce bolj iznajdljiva, mi tudi ta ne bi ušel, :(( škoda no, samo sedaj ga pa res ne grem več menjat, sem vesela, da imam lahko tega, lep pozdrav!

(odgovor članu mišika)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   quinny buzz
21.3.2005 9:21:59   
mišika
hvala vsem, ki ste se lepo razpisale.Sem že kar odločena da Buzz odpade, v igri ostane FRESTYLE 3XL CONFORD in pa Speedi, vzamem pa še verjetno lupinico oz. pobrskam če katera prodaja rabljeno.
lep pozdravček

(odgovor članu mišika)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   quinny buzz
21.3.2005 18:05:05   
lin
Dobra izbira,za lupinico pa malo pobrskaj boš sigurno našla kakašno rabljeno super ohranjeno,pa daj oglas da kupuješ na rr?

(odgovor članu mišika)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.