quinny buzz (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

mišika -> quinny buzz (20.3.2005 10:59:38)

včeraj sva si z mojim šla v BC ogledat voziček quinny buzz in sva bila presenečena saj nama je bil v živo še lepši kot iz slik iz www.sonček.si. Stane 103000 sit, košara Dreami 45000 sit, lupinica maxi cosi pa 33000 sit.Precej drago, a ne?Cene v sončki so nekoliko nižje, pa vseeno. Vem da je pred dnevi ena napisala da je šla po ta voziček v ZG pa me zanima koliko stane na Hrvaškem, pa če se ga da dobiti tudi v Čakovcu ali Varaždinu?Ali je mogoče katera že kupovala stvari po e bayu, kako to gre? Koliko je poštnina, kako se plača a v EUR ali s kartico? Res bi bila vesela te informacije.
Vsem lep pozdravček :nosecka: mišika

Anonimen -> quinny buzz (20.3.2005 11:25:54)

Kaj pa toys v avstriji, tam je tudi ceneje kot pri nas!Jaz sem zgoraj kupla vozicek, sicer Haucka, vendar dosti ceneje:bravo:
Za ZG pa ne vem nič kaj, le to da je tudi ceneje, nevem pa kje to nakupujejo punce:)

lin -> quinny buzz (20.3.2005 12:11:30)

Na HR imajo trgovine Turbolimač in imajo tudi spletno stran in mislim da imajo te trgovine po celi hrvaški vem za Rijeko in Zagreb,Pobrskaj malo,vem da se je kr neki mamic odločlo za nakup vozeka tam Tudi Quinnyja ker so cenejši
http://turbolimac.com

lin -> quinny buzz (20.3.2005 12:15:32)

ta link ni aktiven ,utipkaj v iskalnik trgovine turbo limac!
samo niso vsi modeli na spletni starni,tako da jih lahko pokličeš ali pošlješ email kje imajo vse svje trgovine in za cene

Anonimen -> quinny buzz (20.3.2005 12:48:25)

Buzz ni primeren za novorojenca, če ne kupiš zraven še košare.
Kaj pa 3xl comfort? Tega lahko kupiš brez košare, pa prišparaš 45 tisoč :bravo:

mišika -> quinny buzz (20.3.2005 13:33:42)

tudi Freestyle 3xl mi je všeč, ampak nama je prodajalka včeraj takoj ko sva gledala Freestyle povedala, da imajo nove, boljše, izpopolnjene modele in smo tako hitro prešaltali na tega Buzza,ampak sedaj vidim, da bo treba še enkrat pregledati ali je Buzz res tako majhen, potem rajši vzamem Speedi-ja ali Freestyle-ja, ki sta mi tudi zelo všeč.Razmišljam pa ali naj kupim lupinico oz. košaro.PDP imam 3.8. tako da bomo jeseni in pozimi precej zunaj, kakšne izkušnje imate ali je lahko dojenček na sprehodih v lupinici ali je vseeno boljša košara.
hvala in sončen pozdrav

mišika -> quinny buzz (20.3.2005 13:35:44)

Tinka 74 a Freestyle pa je primeren že za novorojenčka?

Anonimen -> quinny buzz (20.3.2005 13:55:01)

Freestyle 3XL ni primeren za novorojenčka, Freestyle 3XL Confort pa :)
Buzz pa res zgleda blazno majhen, ne vem no:zmeden: Sem videla ravno zadnjič v njem pribl. enoletnega otročka in ni imel skoraj nič prostora.

Trgovino ima tudi v Varaždinu (Turbo Limać)http://www.turbolimac.com/ew/Easyweb.asp?pcpid=37

Freestyle 3XL http://www.turbolimac.com/ShopCode/ShopIncludes/images/products/large/97011916.jpg (2999,99kn)

Freestyle 3XL Confort http://www.turbolimac.com/ShopCode/ShopIncludes/images/products/large/97011931.jpg (2999,99kn)

Tukaj je coNfort na Sončkovi strani: http://www.soncek.si/shop/page/group/id/931/ in stane 98.900 sit
Če vzameš komplet- t.j. voziček, košara Dreami, lupinica Cabrio in vreča za noge (le da je ta Confort Super set le v barvi Red in Sand) pa pride vse skupaj 175.990 sit. Če vzameš vsakega posebaj je to 185.870 sit (voziček 98990+vreča za noge 12990+Dreami 42990+lupinica Cabrio 30990sit).

No, pa še Buzz Super set pa pride 178990sit, kar je več, pa je Confort po mojem mnenju bolj uporaben (več prostora, vrtljivo ali fiksirano prednje kolo, možnost vožnje v obe smeri itd.)

Upam, da ti to vse kaj pomaga:)

LP;:fis:

Anonimen -> quinny buzz (20.3.2005 16:59:26)

Kar se Freestyla tiče je definitivno bolj primeren kot Buzz. Freestyle se da skoraj v ležečo pozicijo (za taprva dva meseca daš otročku samo eno plenico pod križ). Buzz je pa preglobok.
Glede na to, da bomo mi rodili julija, smo se odločili, da bomo čist lahko preživeli brez košare. Ker smo kupil zraven še Maxi Cosi Cabrio sedež, ki se da tudi montirat na Quinnye.
Sicer je naš voziček zaenkrat še parkiran v otroški sobi in pokrit z rjuhami, tko da bolj pametnega nasveta, kot pa tistega, ki mi je dala prodajalka v BC vam ne morem dat.
Moje skromno mnenje je, da košare za poletnega (junij, julij, avgust) dojenčka res ne potrebuješ.

Moraš imet pa v garaži vsaj karavna, da ga spraviš not :)-

Anonimen -> quinny buzz (20.3.2005 17:01:27)

Aja, še to, mišika, boljšega vozička od Freestyla (od firme Quinny) NI. To je najbolj izpopolnjen voziček od njih. Je Buzz novejši, ampak za otročke od 1+ leta.
Freestyla pa lahko uporabljaš res do konca.

Anonimen -> quinny buzz (20.3.2005 17:02:31)

Sej sem smotana.... :zmeden2:
Vse kar sem napisala se nanaša na FREESTYLE CONFORT!!!

:ups:

*pika* -> quinny buzz (20.3.2005 19:51:54)

Ojla, naša pikica bo junijka in smo nabavili Quinny Formulo, tudi jaz ne nameravam kupiti košare, samo lupinco. Ker je pa še nimam, pa sprašujem, kje je najbolj ugodna in kakšne so kaj barve. Vozek je bolj moder, lupinco pa si želim bolj žive barve, pa še to, kakšno je vaše mnenje o Formuli? Men je bil najboj všeč?
Mamike, by
Pika

Anonimen -> quinny buzz (20.3.2005 19:55:50)

Pika, formulo ima Annny. Formula je še boljša kot Freestyle:)
Hmm, lupinica je po moje najcenejša v Sončku (vsaj kokr sem včeraj rpimerjala z Infantinom je cenejši).
http://www.soncek.si

lp,:fis:

wawa -> quinny buzz (20.3.2005 20:56:53)

Ohoj ker ste se lih na temo Quinnijev razpisale, še meni povejte svoje mnenje o Freestylu 4x to je na štiri kolesa????

lin -> quinny buzz (20.3.2005 21:19:38)

Mi imamo Quinny freestyle 3 xl in smo ful zadovoljni,samo smo ga kupli ko je mela Lin 3 mes ker prej se mi ni zdel primeren zaradi nakloni kateri se nespusti čisto v vodoraven položaj,pri 4 xl pa se da čisto v vodoraven položaj!

Mina1 -> quinny buzz (20.3.2005 21:23:33)

Če ne bi imeli doma MAXI TAXI SPEEDI 3-kolesnik, bi imeli definitivno QUINNY BUZZa;), pa absolutno zraven DREAMI košarico in CABRIO lupinico.

Drago, ampak ti povem, da odsluži svoje.

Nam tale tricikel služi že od leta 2002, ko ga je 3 leta imel zase naš prvi:duda:, sedaj ga pa na sveže uporablja naš novi član.

pa-pa Mina1

lin -> quinny buzz (20.3.2005 22:25:11)

Kako pa zgleda ta vaš vozek Mina!?

lin -> quinny buzz (20.3.2005 22:27:59)

Mina 1,že našla ma je malo podoben freestylu 3 xl ne!

Mina1 -> quinny buzz (20.3.2005 22:37:47)

LIN: V bistvu je MAXI TAXI SPEEDI predhodnik Quinniya Speedya SX(leta 2002 naj bi tile oh in sploh 3-cikli ven prišli, iz Nizozemske seveda;)).

Meni je tale naš še vedno daleč najlepši in najboljši;), ker pa iz model iz l.2002, jih imajo v Infantinu sedjle za 40.000 sit, mi smo takrat dali zanj 110.000 SIt, pa 47.000 SIT za Dreamy košarico, pa še takrat je bil namesto Cabria Maxi City sedežek oz. lupinica, vse moraš posebej kupiti. Ampak pri Schmidu je bilo to ceneje, pa še davek se je vračal.

Hočem povedati, da je prestal marsikaj, pa je še vedno kot nov in služi novemu :duda:.

Povezave oz. linka žal ne najdem, tako da:zmeden:

pa-pa Mina1

Mina1 -> quinny buzz (20.3.2005 22:38:32)

No vidiš LIN, pa si me prehitela:)-:)-:)-

pa-pa Mina1

polona2 -> quinny buzz (20.3.2005 22:47:49)

Za Wawo;
imamo Freestyle 4 xl, je "grande" ampak, ker živimo na vasi, je nepogrešljiv in bil je presneto dobra izbira,
moj sanjski bo vedno Quinny Formula, štirikolesnik, če bi bila takrat, ko sem kupovala voziček, malce bolj iznajdljiva, mi tudi ta ne bi ušel, :(( škoda no, samo sedaj ga pa res ne grem več menjat, sem vesela, da imam lahko tega, lep pozdrav!

mišika -> quinny buzz (21.3.2005 9:21:59)

hvala vsem, ki ste se lepo razpisale.Sem že kar odločena da Buzz odpade, v igri ostane FRESTYLE 3XL CONFORD in pa Speedi, vzamem pa še verjetno lupinico oz. pobrskam če katera prodaja rabljeno.
lep pozdravček

lin -> quinny buzz (21.3.2005 18:05:05)

Dobra izbira,za lupinico pa malo pobrskaj boš sigurno našla kakašno rabljeno super ohranjeno,pa daj oglas da kupuješ na rr?

Stran: [1]