Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: punkcija vs. horionska biopsia 20.12.2009 13:23:10
|
|
|
|
Taddy78
|
Sicer nisem ravno prava za odgovor, saj sem bila samo na punkciji, pa še to pod narkozo, tako da...
|
|
|
|
RE: punkcija vs. horionska biopsia 25.12.2009 21:08:39
|
|
|
|
didi85
|
Mene zanima če se punkcija vedno opravlja pod narkozo ali samo v določenih primerih? Drugače sem trenutno na inekcijah Diphereline v torek pa začnem z gonalom. Hvala za odgovor, Lp
|
|
|
|
RE: punkcija vs. horionska biopsia 26.12.2009 12:20:05
|
|
|
|
Taddy78
|
Oooo Didi 85...še malo pa boš tudi ti grela malega pikeca... Koliko sem prebrala, je odvisno na katero kliniko hodiš...pri nas v Mb se lahko ženska sama odloči ali ji delajo punkcijo pod nazo ali ne, pri Rešu baje nimaš izbire...
|
|
|
|
RE: punkcija vs. horionska biopsia 26.12.2009 12:20:40
|
|
|
|
Taddy78
|
Joj kak slabo tipkam...pod narkozo sem mislila, ne nazo
|
|
|
|
RE: punkcija vs. horionska biopsia 26.12.2009 13:30:58
|
|
|
|
didi85
|
Ja jaz sem tudi v MB pri dr. Vlaisavljeviču. Kaj pa je boljše za izbrati pod narkozo ali ne?
|
|
|
|
RE: punkcija vs. horionska biopsia 26.12.2009 14:32:21
|
|
|
|
Taddy78
|
Po pravici povedano sem se odločila za narkozo, ker sem brala na forumu, pa tudi ena znanka mi je rekla, da baje to ful boli. To bi znale povedati tiste, ki niso imele narkoze. Sem pa po ponkciji bila in še sem fuuul napihnjena, pa bolelo me je ko sem se recimo vstala (kot da so me sami jajčniki)...
|
|
|
| Stran: [1] |
Prvi zobekklitiaKdaj je vaš otrok dobil prvi zobek?pred 3 meseci (
4%)
med 3 in 6 mesecem (
34%)
po šestem mesecu do enega leta (
62%)
po prvem letu (
0%)
Število vseh glasov: 47Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!