punkcija vs. horionska biopsia (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Težave z zanositvijo

Sporočilo

tinas -> punkcija vs. horionska biopsia (20.12.2009 0:04:11)

pozdravljene,

znimajo me izkušnje tistih, ki ste imele punkcijo in kasneje v nosečnosti tudi biopsio horionskih resic. kaj je hujše? se da primerjat bolečino? horionsko sem že imela, punkcija pa me čaka, pa me zanimajo vaše izkušnje...

hvala za odgovore
lpt

Taddy78 -> RE: punkcija vs. horionska biopsia (20.12.2009 13:23:10)

Sicer nisem ravno prava za odgovor, saj sem bila samo na punkciji, pa še to pod narkozo, tako da...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

didi85 -> RE: punkcija vs. horionska biopsia (25.12.2009 21:08:39)

Mene zanima če se punkcija vedno opravlja pod narkozo ali samo v določenih primerih?

Drugače sem trenutno na inekcijah Diphereline v torek pa začnem z gonalom.

Hvala za odgovor,

Lp

Taddy78 -> RE: punkcija vs. horionska biopsia (26.12.2009 12:20:05)

Oooo Didi 85...še malo pa boš tudi ti grela malega pikeca...

Koliko sem prebrala, je odvisno na katero kliniko hodiš...pri nas v Mb se lahko ženska sama odloči ali ji delajo punkcijo pod nazo ali ne, pri Rešu baje nimaš izbire...

Taddy78 -> RE: punkcija vs. horionska biopsia (26.12.2009 12:20:40)

Joj kak slabo tipkam...pod narkozo sem mislila, ne nazo [sm=smiley36.gif]

didi85 -> RE: punkcija vs. horionska biopsia (26.12.2009 13:30:58)

Ja jaz sem tudi v MB pri dr. Vlaisavljeviču. Kaj pa je boljše za izbrati pod narkozo ali ne?

Taddy78 -> RE: punkcija vs. horionska biopsia (26.12.2009 14:32:21)

Po pravici povedano sem se odločila za narkozo, ker sem brala na forumu, pa tudi ena znanka mi je rekla, da baje to ful boli.
To bi znale povedati tiste, ki niso imele narkoze.

Sem pa po ponkciji bila in še sem fuuul napihnjena, pa bolelo me je ko sem se recimo vstala (kot da so me sami jajčniki)...

didi85 -> RE: punkcija vs. horionska biopsia (11.1.2010 11:10:00)

Evo v soboto sem imela punkcijo pod narkozo. Nič kaj strašnega edino kar je da zdaj malo težje sedim :). Bolniško pa imaš avtomatsko od dneva punkcije do dneva testa nosečnost torej nekje 2 tedna po transferju.

Stran: [1]