Mick
|
zdravo dekleta. Kot prvo, naj vam povem, da nisem eden izmed rednih bralcev tega vasega foruma, toda tokrat mi ne preostane drugega, kot da z vami delim svoj problem, saj ste trenutno prakticno edine ki mi lahko pomagate. Vsa vasa mnenja so zazeljena, morda ima celo katera podobne izkusnje. Za ta forum sem izvedel preko prijateljice, povedala mi je, da ste prezivele 1000 in 1 razlicen primer, in tako bo morda tudi katera ki mi bo konkretno vedela odgovoriti, na problem s katerim se srecujem. Torej.... Imam punco, s katero imava v mislih svoj odnos nekako poglobiti v oblike male jokajoce strucke. Toda srecala sva se s problemom, na katerega resnicno nisva racunala, ne glede na to, da je jasno da se zna zgoditi marsikatera predvidena ali nepredvidena neprijetnost v fazi nastanka te strucke. Srecala sva se s primerom, ko tisti zenski teden manjka prakticno ze 2 meseca, testi pa kar naprej kazejo eno samo crtico (ja, teste delava skupaj, ker sva se tudi za narascaj odlocila skupaj), ob tem pa je potrebno podariti da je od zadnjega mesecnega perila minilo vec kot 8 tednov (sicer pa tudi prej ni bila popolnoma redna, toda kot laiku se mi 8 tednov vseeno zdi malo prevec). Tudi samo obnasanje je dokaj nenavadno. Prakticno sredi kosila bi sla ona pospravljat (kot primer), da ne omenjam menjavanja razpolozenja (od smeha do solz v manj kot minuti), jedilnik je zelo nenavaden, vsaj meni se zdi da kava, cokolada in kislo zelje ne pasejo skupaj (ob tem naj poudarim, da ji je kislo zelje 5 minut prej strasansko smrdelo in povzrocalo slabost). Ko smo ze pri slabosti, tudi ta se rada pojavlja, pa bolecine v trebuhu (tam pod popkom nekje), vcasih mi pojamra da ima obcutek kot bi jedla zlico (kot moski tega obcutka ne razumem najbolje, morda niti nima nic pri tem?). Zdaj ne vem, na testih pise, da je ucinkovit prvi dan po izostanku menstruacije. Nekako ne vem kako ob sicer neredni menstruaciji ves kdaj to je, ampak cas ki je minil od prejsnje je ze tako dalec, da bi izostanek ze skoraj moral biti…. Skratka da ne bom predolg… mi veste povedat, kaj hudica bi vsa ta dejstva (prosim ob tem upostevajte tudi negativen test) lahko pomenila. Naj za konec se napisem, da ponavadi uporabljava tiste teste k so pakirani po 2 skupaj. En tak smesen papircek, ki je na eni strani moder, na druga pa je rdeca crta. Ze vnaprej hvala za vase odgovore! LP, Mick
|