|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   punce koliko se redite
16.12.2004 13:11:41   
sabini
konec leta bo 5.mes imam 10.kil vec. A je to normalno napisite koliko ste pridobile na kg.in v katerem mesecu ste, dobr da sem bla prej full suha, da se ne vidi prevec.:nosecka::)-
Neposredna povezava do sporočila: 1
   punce koliko se redite
16.12.2004 13:15:39   
Anonimen
JAz sem sicer že rodila, ampak so mi med nosečnostjo kilogrami kar rastli. Do 6 meseca sem se zredila 12 kg. In bila zelo nesrečna, saj naj bi blo 12 kg priporočljivo se zredit do konca nosečnosti. Pri meni so kg kar šli gor, pa sem jedla kot pred nosečnostjo. No, končen rezultat...20kg viška. Ampak mi noben ni verjel. Pred nosečnostjo sem bila suhica. Ker sem visoka, se mi teh 20 kg viška ni poznalo. No...pomembno mi je bilo, da se dobro počutim, da gibam in da nisem okorna. Kg so se pa po porodu kar sami stopili. Zato se ne sekirat:)

(odgovor članu sabini)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   punce koliko se redite
16.12.2004 13:16:26   
Ninča-k
Živjo!
Kilogrami se pridno nabirajo, sem v 21 tednu in sem pridelala 6 kg.
Sem pa brala, pa tudi logično je, da se morate suhice bolj zrediti. zato se ne sekiraj.
LP

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   punce koliko se redite
16.12.2004 13:19:26   
speli
ja jaz sem se do sedaj zredila za dobrih 5kg (23t1/7), torej nekje do začetka 6 meseca...
Kljub vsemu mislim da si malo pretiravala z 10kg, ampak sedaj ni čas za hujšanje, hujšala boš kasenje, ti samo pazi da ne ješ preveč sladkarij pa da se do konca ne zrediš več kot 20kg...
Lp
Špela

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   punce koliko se redite
16.12.2004 13:26:42   
Reneja
Ne se sekirat. Tudi sama sem bila pred dobrimi 4 meseci precej suha. Ker mi do sedaj v nosečnosti :nosecka: ni bilo slabo, telesne aktivnosti (kolesarjenje, tek, fitnes) pa sem omejila na sprehode, sem pridobila do 20. tedna 7 kg. Moj ginekolog pravi, da je zaenkrat vse v mejah normale, ker sem se tudi sama spraševala glede na napisano na forumu, kako to da sem se zredila skoraj enkrat več kot druge in kot piše v knjigah.
Skratka mislim, da nimaš kaj skrbeti. Če bi se pretirano redila bi te že ginekolog opozoril.

Uživaj v nosečnosti 9nebesa
R:

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   punce koliko se redite
16.12.2004 13:27:00   
maya1
ojla!:nosecka::nosecka:
sem v 33t, pa sem se zredila za 8 kg.
maya1

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   punce koliko se redite
16.12.2004 13:33:03   
barby*
Nič se ne sekiraj!!! Če se dobro počutiš in če imaš izvide OK, je veliko bolj pomembno kot sama "tehtnica"...Jaz sem se ful preveč zredila, pa mi je na zadnjem pregledu rekla "le še naprej tako papcajte"...Kajti izvide sem imela odlične...kljub (sedaj) +15 v 26. tednu;) Sem pa še vedno ful poskočna in ne okorna, pa pred nosečnostjo nisem bila nikakršna suhica:sloncek::sloncek::sloncek:

Sicer pa vsako telo ima svojega gospodarja:)-:)-:)-
Joj joj boljš da neham..take globoke misli...:)-:)-:)- To pa je veseli december...
pa pa

barby:metulj:

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   punce koliko se redite
16.12.2004 13:39:36   
mei
jaz pa sem v 15 tednu še vedno v minusu-
na srečo - saj če bi se moje telo ravnalo kot so primeri v mojem sorodstvu - bi proti koncu nosečnosti nosila najmanj 25 kg več kot na začetku.
Tako sem pa sedaj še vedno - 4 kg.
super

(upam da ne bom nadoknadila sedaj....)

In meni se sploh ne zdi pomembno koliko kg pridelaš, ampak kako se počutiš.
Saj sam veš kaj je najbolje zate- če ti hrana ne paše - si sit - ne jej, če pa si lačen jej.

lp
mei

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   punce koliko se redite
16.12.2004 14:29:43   
@ŽOGICA@
:rozica:Živjo!:bravo:
Nč se ne sekiraj-boš že pol hujšala. Jaz sem v prvi nosečnosti do konca 5.meseca dobila gor 10 kg, vsega skupaj pa celih 18!!:((

Zdaj v drugi nosečnosti pa sem na kancu 5. meseca pridobila 1,5 kg.:bravo: Zdaj sem noseča 27t in 3 dni in imam skupaj 4 kg več kot prej preden sem zanosila.
Pa le božaj trebušček!!
Pa pa:rozica::sloncek:
ADELA

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   punce koliko se redite
16.12.2004 15:24:36   
Gina
Jaz v nobeni nosečnosti nisem mogla pazit na to, koliko pojem, pa tudi prijemalo se me je različno. V 1. nos. sem bila doma in imela strašen apetit. Zredila sem se 18 kg, po 4. mesecih sem bila nazaj na svojih kilah, nimam pojma kako, ampak meni se zdi da grejo prvič kile kar same nazaj. Drugič sem se zredila samo 12 kg in mi jih je kar 8 ostalo. Sicer so šle zaradi šoka ob smrti moje mame po enem letu v hipu dol in so tam tudi ostale. V tretji nos. sem jedla toliko kot vedno, kile pa so šle gooooor. 20 kg sem dobila. Bila sem zatekla, da na koncu sploh rok nisem čutila. Iz porodnišnice sem prišla 12 kg lažja!!!. Še vedno imam 4 kg viška, ampak kaj pa potem, imam pa tri krasne otroke. Hotela sem povedat, da ni ravno to, koliko se zrediš kazalec koliko boš imela po porodu. Punce jejte zdravo in kar vam paše, pa raje bodite dobre volje in uživajte. Pa pa:)

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   punce koliko se redite
16.12.2004 15:43:07   
Lunca1
Ojla!

Jaz sem se do konca zredila 9 kg, ko sem šla v nedeljo domov, sem jih imela 4 minusa, danes sem pa že na začetni teži:).

LP Lunca

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   punce koliko se redite
16.12.2004 15:50:13   
Anonimen
Zdaj sem že veteranka in če lahko svetujem, pazite na kile. Zadnji mesec je tiščanje navzdol obupno (da ne govorimo o otekanju) in če se nameravate počutiti vsaj kolikor toliko dobro, pazite prej!

(odgovor članu sabini)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   punce koliko se redite
16.12.2004 15:54:26   
BarbaraE
Noseča sem 25t 3/7 in sem od začetka do zdaj pridelala 9,5 kilc. V bistvu sem dolgo časa pridobivala eno kilco na mesec, no v torek pa smo na pregledu ugotovili, da sem od zadnjega pregleda (ki je bil pred tremi tedni) pridelala 3,5 kilc. :) Hja, očitno mi je zelooo pasalo papcat. :) Se sicer nič kaj ne držim nazaj in kar jem, kar mi paše. Sicer me pa zadnje čase po čokoladi zgaga peče, tako da papa sladkarije. :)

Aja, so se pa kilce razporedile - malo na ritko (ampak res čisto malo :)), veeelik trebušček in pa seveda oprsje. :)

Lepo se redite še naprej ;)

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   punce koliko se redite
16.12.2004 15:54:33   
kofetek2010
Jaz sem se zredila za 20kg (iz 53 na 73 kg), iz porodnišnice sem prišla s 65kg (:modri::duda: = 3970g) in po 6 mesecih sem imela, brez diete in s polnim dojenjem, enako kg kot pred zanositvijo. Zredila sem se pa v glavnem v zadnjih dveh mesecih (po 1kg na teden). Sem pa bila do zadnjega dneva brez problemov.

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   punce koliko se redite
16.12.2004 16:04:04   
Ninica
Pozdravljene!

Jaz sem v 26. tednu in sem se do zdaj zredila 6 kil.:)

LP, Ninica9nebesa

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   punce koliko se redite
16.12.2004 16:55:33   
Lu
Jaz sem pa zdaj v 31t in sem pridelala 13 kg. Mi je G rekla, da je dovolj :( Na začetku sem jih imela 54kg pri moji velikosti 169 cm. Se pravi bolj med ta suhimi. Se tolažim s tem, da bo šlo potem dol :)

Zdaj se še lahko razvajamo, bomo potem pazile.

lp Lu

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   punce koliko se redite
16.12.2004 16:56:02   
binica
Jaz sem v 21. tednu in sem pridelala 3,5 kg. Poskušam se čimbolj pazit, saj sem zelo nagnjena k pridobivanju kil, zato raje sedaj preprečim, kot pa da bi se potem morala matrati mesece :)-:)-:)-. Upam, da na koncu ne bo vsega skupaj več kot 12 - 15 kg...

Binica

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   punce koliko se redite
16.12.2004 19:20:24   
Lidy
Moj problemje ker sem bolj med majhnimi in se mi takoj vse pozna. Smo pa do 21t pridelali 6kg in pred tem že bili tudi kregani :zmeden2: .
No ampak meni se ne zdi tako grozno, imam občutek da je šlo vse v trebuh in joškice. Mi pravjo da sem že proti koncu :ups: , mi smo pa šele na polovici :)- in do aprila je dolga.
Ampak mi smo pridni lepo rastemo in nam je luštno :bravo: . Kaj bo pa potem bomo pa še videli, verjetno se bom kar namatrala da spravim višek stran :)- .

Pridno papcajte tisto kar vam paše, v zmernih količinah in bo najboljše za oba.

Pozdravček Lidy 22t :rozica:

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   punce koliko se redite
16.12.2004 19:39:41   
pravljica
jaz se sploh ne upam tehtat :)-
aja, sem šele v 12. mesecu...a se je katera že do takrat kaj zredila?
men se bolniška in ležanje ful poznata na bedrih...grooozno...kaj šele bo
v prvi nos je blo pa idealno...12kg, ko sem prišla iz bolnice so ble spet stare kile...sam ne vprašajte potem, v porodniški, ne vem kdaj se jih je spet nabralo 10 8)...pa sem 2 leti dojila! noro

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   punce koliko se redite
16.12.2004 19:41:18   
mala maja
Moji kilogrami tudi kar rastejo

do 27t sem pridelala 6 kg. Ne razumem pa zakaj me jekregala da sem se preveš zredila in da nej pazim na težo :zmeden:

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   punce koliko se redite
16.12.2004 21:35:56   
anajmad
Punce,ne se sekirat zaradi kil.Ko bo:duda:in slučajno bo imel kakšne krče,bo jo kot po luftu kile dol zletele.Pri meni je bilo tako,da v obeh nosečnostih,sem v prvih treh mesecih shujšala(slabosti).V 1.nosečnosti sem pridelala do 35.tedna 7 kg,v 2.nosečnosti do 24.tedna -1kg.Ne bi se obremenjavala s kilami na vašem mestu,čeprav je to takšna občutljiva tema.toda,ko boste stisnile k sebi:duda:boste pozabile na kile in premajhne hlače.Želim vam lepo:nosecka:.
en lp:morje:D.

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   punce koliko se redite
17.12.2004 9:13:29   
Anonimen
:sloncek: jaz sem v 27 tednu in imam 9 kg vec pa me nihce ni kregal nasprotno moj zdravnik je zelo zadovoljen z mano. lp tami :love:

(odgovor članu sabini)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
   punce koliko se redite
17.12.2004 10:20:28   
Naja31
Jaz sem v 24. tendnu imam + 8kg. Po prvih treh mesecih sem bila okregana, ker so sle kg res hitro gor. Priznam, da sem pojedla vse kar se mi je naslo na poti :), zdaj pa bolj pazim in gredo kg bolj pocasi gor, pa tudi kregana nisem vec. :bravo:

Lp, Naja in :duda:

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   punce koliko se redite
17.12.2004 13:43:17   
tanaja*
Čao!
Jaz sem v 29t2d in sem šla gor 19 kg:hudicek::hudicek::hudicek:. Sestra pri G me vsakič pisano gleda, a kaj ko se ne morem upreti ČOKOLADI:love::love::love:! Pa še ta prednovoletni čas, ko sladkarije kar same na kup letijo8)... Groza!!!
V prvi nosečnosti sem šla gor 29 kg (v 35 tednih), pa mi je ostalo 5 kg. Kaže da bo zdaj situacija podobna:hudicek:...
Ah, j... ga! Če pa tolk paše..

lp,tanaja*

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   punce koliko se redite
17.12.2004 15:11:00   
Pinja
Hojla!

jst sem do 36t pridelala 10kg :bravo:, zdej do 38t pa še 4kg :((. Se pravi skupaj do 38t 14 kg. Se mi pa zdej fuuul voda nabera tud na rokah, mam prste ko ene klobasice :)-!

Sicer pa zdej ni čas, da bi na kilce gledal, sam da se dobr počutmo, pa naši :duda: tud, pa je ok. Če boste preveč kg dobile, vam do telo prišepnilo, da je treba mal pazit.

Lepo papcajte pa božajte bušije, kg pa :hudicek: gleda!

lp :sloncek: 38t

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?