|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   punce koliko se redite
17.12.2004 19:10:52   
deily
Pozdravček vsem :nosecka:

Do 19t sem se zredila za slabi 2kg in upam da mi kilogrami ne bodo prehitro rastli. V začetku sem imela zelo dober apetit, čeprav mi je bilo dosti slabo, sedaj pa se je apetit nekoliko zmanjšal.

Uživajte v :nosecka: in pazite na svoje :duda:

Deily in :duda:

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   punce koliko se redite
17.12.2004 19:55:51   
spacey
Hojla vsem :nosecka:

Sabini, Kristina, Barby*, Muca, @Adela@, Gina, Jana73, Tanaja ; za vas en lep šopek :rozica: :rozica: :rozica:
Hvala vam, tako ste mi polepšale dan oz. nosečnost 9nebesa s temi vašimi spodbudnimi besedami in končno vidim, da nisem samo jaz tista ki drastično pridobiva kilce. Do sedaj, skoraj 27t sem jih že pridelala 15. :zmeden: :(( Malo sem bolj okorna :sloncek: vendar še vedno polna energije :kuza: edino kar me bremza je bolečina v bušiju (na desni strani, v višini popka me začne špikat :zmeden: ). Na vsakem pregledu me babica "nahruli" glede moje teže, kot da mi že meni ni dovolj hudo, ampak zdej se ne mislim več obremenjevat, se bom pol. :bravo: Je pa res, da malo manj jem oz. se bremzam, sploh pri sladkarijah. :)-

1000x hvala za spodbudne besede in lepo nosečnost še naprej, ter božajte bušije, pa uživajte v praznikih. 9nebesa

Papa; Petra 9nebesa 27t

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   punce koliko se redite
18.12.2004 0:13:44   
barby*
:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   punce koliko se redite
18.12.2004 10:37:10   
pegica
Ciao Primorka!:morje:

Sem iz Kopra, zato sem malo bolj pozorna na Primorke. Kar se kg tiče, sem sledečega mnenja. Če si mlada mamica (kar ti si), se ti ni treba bati. Kilogrami bodo kar sami šli dol po porodu, če seveda ne boš pretiravala s hrano. Starejša kot si, težje spraviš dol kg. Sploh pa po 30. letu (nekatere kasneje) poskrbijo hormončki, da postanejo tudi suhice bolj okrogle. Tako se je zgodilo pri meni, ki sem bila vedno anoreksično suha, po 32. letu sem se začela rediti in zdaj imam kar 15 kg več kot prej. Sicer mi vsi pravijo, da bolje zgledam. Preveč suho tudi ni lepo, še posebno, če nisi več najstnica.
Sem v 21t, trebuh imam pa tak, kot nekatere v 9. mesecu. Meni se zdi full prevelik.
Tako je to. Ne se sekirat, ker boš zagotovo shujšala po porodu. Bo že tvoj :duda: poskrbel za to, ko boš morala za njim :sloncek: naokoli...

Lep pozdrav, tudi tebi eno rožico :rozica:

Pegica

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   punce koliko se redite
18.12.2004 17:49:24   
Lunca1
Punce zdaj še jejte čokolado, ko boste dojile, je ne boste smele :((:)-. No ja bodo šle vsaj kile dol:).

LP Lunca

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   punce koliko se redite
20.12.2004 10:26:24   
spacey
Oj Pegica, končno še ena primorka! :bravo:

Hvala za spodpudne besede. :)
Kot sem že napisala se zdej ne mislim več obremenjevat s kg, ampak samo še uživati do konca in se bom potem sekirala glede postave in kg. Važno, da je moj mali sonček zdrav, da pridno brca in se kobaca po mojem bušiju. 9nebesa :sloncek:

Vesel decemberski pozdrav :sloncek:

Petra 9nebesa 27t

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 31
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?