|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   punce,mnenja prosim!
14.11.2004 18:41:19   
naja78
živjo,saj sem že pisala o sebi,ampak bi še nekaj vprašala.:zmeden:
M imam na 28-30 dni.je res kratka 2-3 dni,krvavim srednje močno,no ne preveč.nekaj srednjega.potem na enkrat preneha,3 dan.
5a,i 6 dan po M pa se spet pokaže rozast,svetlo krvav izcedek,pa ne veliko,za dnevni vložek.samo ta dan.

kaj bi bilo to.se še malo čistim po M??:zmeden:
to sem opazila po diankah 35,jih pa ne jem že 2 leti.prej tega ni bilo,ali pa sedaj,ko delava na:duda: sem bolj pozorna.
G temu ni posvetil nič pozornosti,res pa da takrat še nisva delala na:duda:.

jooj sem zatežila,ampak malo mi razložite kaj mislite.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   punce,mnenja prosim!
14.11.2004 18:53:02   
dix
Zdaj si me spomnila na mojo čudno menstruacijo. Jaz sem ponavadi uporabljala tampone, proti koncu pa je bil dovolj že mini vložek. In ko je bil cel dan brez kapljice krvi sem drugi dan bila brez. In takrat se mi vedno pojavi rahel izcedek, glih toliko da je, se pa vleče še en dan al dva.

gggrrrr, me to razjezi.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   punce,mnenja prosim!
15.11.2004 8:38:10   
Janja5
ma ne vem kaj bi rekla, pri meni je ta mesec vse tko čudno. Imam jo že od 26.10. in to kar traja pa en dan je pa ni pa spet je in to čisto šibka - ne vem kaj je narobe meni je G rekel da je to zaradi klomifena

LP

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   punce,mnenja prosim!
15.11.2004 9:23:27   
naja78
halo.saj bom jutri vprašala G,ampak malo se mi zdi čudno vseeno.punce,če pa imate šibke in kratke M pa le ne uporabljajte tampone,ker ti dodatno skrajšajo čas M.meni je to rekel G že pred 2 letoma,baje se ženska ne sčisti dobro.pol so pa problemi

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   punce,mnenja prosim!
15.11.2004 11:22:15   
dix
Jaz nikoli nisem imela šibke in kratke tako da sem lahko uporabljala tampone. Sem jo pa imela tako: 3 dni močno, 1 dan slabo, 1 dan skoraj nič, 1 dan nič in spet 1 dan malo.

Prav zanimiva je bila tista 1 dnevna pavza. Zdaj sem pa trenutno brez.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?