punce,mnenja prosim! (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

naja78 -> punce,mnenja prosim! (14.11.2004 18:41:19)

živjo,saj sem že pisala o sebi,ampak bi še nekaj vprašala.:zmeden:
M imam na 28-30 dni.je res kratka 2-3 dni,krvavim srednje močno,no ne preveč.nekaj srednjega.potem na enkrat preneha,3 dan.
5a,i 6 dan po M pa se spet pokaže rozast,svetlo krvav izcedek,pa ne veliko,za dnevni vložek.samo ta dan.

kaj bi bilo to.se še malo čistim po M??:zmeden:
to sem opazila po diankah 35,jih pa ne jem že 2 leti.prej tega ni bilo,ali pa sedaj,ko delava na:duda: sem bolj pozorna.
G temu ni posvetil nič pozornosti,res pa da takrat še nisva delala na:duda:.

jooj sem zatežila,ampak malo mi razložite kaj mislite.

dix -> punce,mnenja prosim! (14.11.2004 18:53:02)

Zdaj si me spomnila na mojo čudno menstruacijo. Jaz sem ponavadi uporabljala tampone, proti koncu pa je bil dovolj že mini vložek. In ko je bil cel dan brez kapljice krvi sem drugi dan bila brez. In takrat se mi vedno pojavi rahel izcedek, glih toliko da je, se pa vleče še en dan al dva.

gggrrrr, me to razjezi.

Janja5 -> punce,mnenja prosim! (15.11.2004 8:38:10)

ma ne vem kaj bi rekla, pri meni je ta mesec vse tko čudno. Imam jo že od 26.10. in to kar traja pa en dan je pa ni pa spet je in to čisto šibka - ne vem kaj je narobe meni je G rekel da je to zaradi klomifena

LP

naja78 -> punce,mnenja prosim! (15.11.2004 9:23:27)

halo.saj bom jutri vprašala G,ampak malo se mi zdi čudno vseeno.punce,če pa imate šibke in kratke M pa le ne uporabljajte tampone,ker ti dodatno skrajšajo čas M.meni je to rekel G že pred 2 letoma,baje se ženska ne sčisti dobro.pol so pa problemi

dix -> punce,mnenja prosim! (15.11.2004 11:22:15)

Jaz nikoli nisem imela šibke in kratke tako da sem lahko uporabljala tampone. Sem jo pa imela tako: 3 dni močno, 1 dan slabo, 1 dan skoraj nič, 1 dan nič in spet 1 dan malo.

Prav zanimiva je bila tista 1 dnevna pavza. Zdaj sem pa trenutno brez.

Stran: [1]