|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prvo cepljenje in tečnoba
30.9.2005 20:11:22   
bobek05
Evo, prvo cepljenje smo včeraj čudovito prestali (skoraj nič jokal).. Domov smo prišli ob 16.30 in od takrat je spal do 3.30 (se pravi 11 ur!!!) in jaz se že veselim kak super, da ni reakcije (razen veliko ajanja - sicer pa tudi drugače prespi noč) in danes je bil pravi user posted image (tečen na kubik!!!).. Cel dan NIČ spal (to se še NIKOLI!! ni zgodilo), pa samo tulil in tulil, pa še z rok ga nisi smel dat (za popenit!! user posted image ).. Vsaj vročine (zaenkrat še - že trkam na les..) nima..

Dajte me malo potolažit.. Kako dolgo trajajo te reakcije na pikeca???
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prvo cepljenje in tečnoba
30.9.2005 21:11:18   
mika
uh, jaz sem bila srečna da jeuser posted image  bila samo sitnobica in da ni bilo hujše reakcije.
Jutri bo že boljše.

lp, mika

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.9.2005 21:39:22   
Anonimen
Pri nas je trajalo nekje 2 dni. Moraš pa paziti na tisti del, kjer je dobil pikeca, ker ga boli na dotik. Pazi pri previjanju in nošenju. Sicer pa ne pomaga nič, kot le to, da potrpite, da mine. Saj bo.user posted image

(odgovor članu mika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
2.10.2005 22:56:05   
bobek05
Vročine ni bilo, na mestu kjer ne bil cepljen nobene reacije, še cel vikend se je tulil kot nor user posted image , danes MALO boljše, zvečer pa še vedno katastrofa (kot da bi mu kožo dol vlačli user posted image ) - pojma nimam zakaj tak tuli, ko gre ajat (pa tega prej ni bilo user posted image ), zdaj se pa kar ustavit ne more user posted image .. Baje, da je tako zelo utrujen, da ne more zaspat, ampak nič ne delamo drugače user posted image (ritem vedno enak - čas kopanja, hranjenja.. vse je ostalo isto..).. Je to zdaj kakšno obdobje ali kaj?? user posted image Tak hudo joka (še posebej zvečer) da se sploh ustavit ne more in mu na koncu že zraka primanjkuje.. Kaj user posted image je zdaj to??? 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.10.2005 10:06:20   
Lana_s
Mogoče pa je predolgo spal. Ko je moja enkrat spala 13 ur, je tudi bila potem cel dan sitna in je nisi smel dati iz rok drugače pa sploh ni veliko na rokah. Saj bo minilo, mogoče ima samo slab dan.

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.10.2005 10:14:26   
Lana_s
Tina tudi včasih joka od utrujenosti tak da je lahko tudi to. Zaspana je tak, da okic ne more imeti odprtih, če pa jo dam v posteljico pa kar user posted image  Takrat jo ponavadi malo na rokah zaujčkam in čez par minutk že spi.

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.10.2005 20:36:21   
bobek05
Anej je tuljenje zdaj začel prakticirat pred vsakim spanjem, tudi podnevi user posted image In ko sem ga tako poslušala sem mislila, da bom kar z njim jokala, pa sem ves čas hodla k njemu, ga mirila in ujčkala, mu pela... pa ni nič pomagalo. Potem pa je ati naredil red - pustil ga je tuliti. Sem mislila, da se mi bo zmešalo, kako je jokal, ampak je mož rekel, da naj mu dam 15 min in res, po 15 min je spal kot top.. Danes je to delal cel dan - pred spanjem tuljenje (pa je bilo vse isto kot vedno - se zbudi, naje, je kakšno uro ali uro pa pol pokonci, se igra, se z njim pogovarjava, potem pa aja kakšno uro ali dve) - pa je mož vztrajal, da ga pustim in sem ga (s težkim srcem).. Proti koncu dneva sem pa le ugotovila, da se vedno manj tuli oz. da zaspi npr. že po 5 minutah.. Upam, da bo kmalu ugotovil, da to njegovo tuljenje nikamor ne vodi in bo mirno zaspal tako kot je prej..

Mož je rekel, da je bilo isto pri njegovem bratu (ki je 10 let mlajši) in da je tudi funkcioniralo, če so ga pustili se tulit. Baje je trajalo kakšen teden, potem pa nikoli več ni tulil preden je zaspal... Bomo videli kako bo pri nas..

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.10.2005 22:06:44   
taška30
IZVIRNO SPOROČILO: bobek05

Anej je tuljenje zdaj začel prakticirat pred vsakim spanjem, tudi podnevi user posted image

Torej nismo mi edini.user posted image
Naša to prakticira že skoraj odkar je na svetu (razen če ne zaspi na joški, v avtu ali ob reeeedkih priložnostih, ko ji uspe potiho mrkniti). Včasih tuli pol minute, včasih 1 uro. Jaz sem se že navadila in sprijaznila. V neki knjigi (mislim da od dr. Spoka) sem brala, da so eni dojenčki pač takšni, da se morajo stulit preden zaspijo, ker tako sprostijo napetost.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?