bobek05 -> RE: prvo cepljenje in tečnoba (3.10.2005 20:36:21)
|
Anej je tuljenje zdaj začel prakticirat pred vsakim spanjem, tudi podnevi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] In ko sem ga tako poslušala sem mislila, da bom kar z njim jokala, pa sem ves čas hodla k njemu, ga mirila in ujčkala, mu pela... pa ni nič pomagalo. Potem pa je ati naredil red - pustil ga je tuliti. Sem mislila, da se mi bo zmešalo, kako je jokal, ampak je mož rekel, da naj mu dam 15 min in res, po 15 min je spal kot top.. Danes je to delal cel dan - pred spanjem tuljenje (pa je bilo vse isto kot vedno - se zbudi, naje, je kakšno uro ali uro pa pol pokonci, se igra, se z njim pogovarjava, potem pa aja kakšno uro ali dve) - pa je mož vztrajal, da ga pustim in sem ga (s težkim srcem).. Proti koncu dneva sem pa le ugotovila, da se vedno manj tuli oz. da zaspi npr. že po 5 minutah.. Upam, da bo kmalu ugotovil, da to njegovo tuljenje nikamor ne vodi in bo mirno zaspal tako kot je prej.. Mož je rekel, da je bilo isto pri njegovem bratu (ki je 10 let mlajši) in da je tudi funkcioniralo, če so ga pustili se tulit. Baje je trajalo kakšen teden, potem pa nikoli več ni tulil preden je zaspal... Bomo videli kako bo pri nas..
|
|
|
|