|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prvi pregled
8.1.2009 17:46:06   
5ra83
Pozdrvaljene,

14.1.2009 imam prvi pregled pri svoji ginekologinji in me zanima ali je pri tem pregledu moj že tudi lahko zraven?
Vem, da je butasto vprašanje, ampak sem prvič noseča, tako da ne vem.

Sem bila sicer že samoplačniško na UZ, pa je moj bil zraven, za ta pregled pa ne vem.

Prosim Vas za odgovore.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prvi pregled
8.1.2009 17:46:41   
Anonimen
odvisno.večina G ko dela vaginalni UZ ravno noče partnerjev zrven

(odgovor članu 5ra83)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
8.1.2009 17:48:30   
drugi
mislim, da ne, ker boš zagoovo imela vaginalni UZ.
še bo časa, da bo lahko šel partner zraven

(odgovor članu 5ra83)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.1.2009 17:51:27   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra83

Pozdrvaljene,

14.1.2009 imam prvi pregled pri svoji ginekologinji in me zanima ali je pri tem pregledu moj že tudi lahko zraven?

Sem bila sicer že samoplačniško na UZ, pa je moj bil zraven, za ta pregled pa ne vem.

Prosim Vas za odgovore.

pri meni je bil zraven, na vseh pregledih, je pa res da sem v Švici, tako da kako imate prakso doma v deželici nevem... lahko pa mirno vprašaš G, ker na prvem pregledu prvič vidiš biti srček in je hudo ganljivo user posted image upam, da ti bodo dovolili spremstvo tvojega user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu 5ra83)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.1.2009 17:57:37   
pob@linček
Ja pri meni ga je sama povabila noter ko je videla da je z mano.user posted image
Naj gre s tabo pa jo vprasaj ce gre lohk zraven.

mami in oci je najlepsi poklic za celo zivljenje

(odgovor članu 5ra83)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.1.2009 17:58:21   
pob@linček
In kaj je ovira ce je vaginalni pregleduser posted image

(odgovor članu drugi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.1.2009 18:00:16   
KaOs
Pozdravljeneuser posted image !!!

No, jaz ti ne priporočam, da gre tvoj zraven - user posted image mislim(si samo predstavljam) da tudi njemu ni ravno prijetno ko spremlja, koko ti g. vstavlja tisti "palični" UZuser posted image . No konec koncev pa je na tebi da presodiš in na g. če ti pusti?user posted image

Pupa7 te lahko vprašam kako pa to da se javljaš iz Švice-krasna by the way?

user posted image LP vsem skupajuser posted image

Najlepši dnevi mojega življenja-09.07.09 in 01.01.11!!!

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.1.2009 18:04:51   
pob@linček
Pa saj ne gleda naravnost tja k ti ona tist not tisci halo.Sploh ne vid kaj ona dela,itak gleda na ekran.Kaj pa pri porodu???

(odgovor članu KaOs)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.1.2009 18:39:24   
bskrle
Mojo G bi zagotovo motilo, za tvojo pa ne vem.

(odgovor članu pob@linček)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.1.2009 18:56:01   
mayathebee

Pozdrvaljene,

Prosim Vas za odgovore.

Hej! Potem mi boš lahko malo povedala kak je blo naprvem pregledu, ker jaz ga mam pa 22.1.
in sem tudi prvič nosečauser posted image user posted image

(odgovor članu 5ra83)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.1.2009 19:05:47   
katra55
IZVIRNO SPOROČILO: pob@linček

In kaj je ovira ce je vaginalni pregleduser posted image

Ni ovira, sam kaj bo pa videl- vagino?

Pri nas je tako, da med pregledom počaka zunaj, na UZ pa gre potem zraven, tudi če je vaginalni.

Neposredna povezava do sporočila: 11
8.1.2009 20:42:57   
pob@linček
Ja ce si nosec se ponavad vid user posted image a ne.Lepo bosta vidla srcekuser posted image

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 12
8.1.2009 20:49:46   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: KaOs

Pozdravljeneuser posted image !!!

No, jaz ti ne priporočam, da gre tvoj zraven - user posted image mislim(si samo predstavljam) da tudi njemu ni ravno prijetno ko spremlja, koko ti g. vstavlja tisti "palični" UZuser posted image . No konec koncev pa je na tebi da presodiš in na g. če ti pusti?user posted image

Pupa7 te lahko vprašam kako pa to da se javljaš iz Švice-krasna by the way?

user posted image LP vsem skupajuser posted image

ker ne more brez nas user posted image user posted image user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu KaOs)
Neposredna povezava do sporočila: 13
8.1.2009 20:59:19   
katra55
IZVIRNO SPOROČILO: pob@linček

Ja ce si nosec se ponavad vid user posted image a ne.Lepo bosta vidla srcekuser posted image

Na vaginalnem pregleduuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 14
8.1.2009 21:51:43   
pob@linček
Napisala je da je noseca,valda ji ne bojo sam vagine gledaluser posted image

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 15
8.1.2009 21:58:58   
CUKRČEK

No, jaz ti ne priporočam, da gre tvoj zraven - user posted image mislim(si samo predstavljam) da tudi njemu ni ravno prijetno ko spremlja, koko ti g. vstavlja tisti "palični" UZuser posted image .

A on ga je pa lahko vstavljal....tisto paličasto zadevouser posted image user posted image user posted image

Sicer pa vsak po svoje. Vprašaj G in boš videla, kakšno prakso ima.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu KaOs)
Neposredna povezava do sporočila: 16
9.1.2009 8:50:36   
lananai
Pri nas G noče partnerja zraven.

katra55, pri vaginalnem UZ se vidi srček. Sej na začetku ti vedno dela vaginalno. Jst sem bila tudi pri primarij Cerarju v LJ na začetku na pregledu - je bil isto vaginalni, je bil moj lahko zraven. Sta se s primarijem bolj onadva menila, jst sem samo tam ležala in v ekran gledala. user posted image  Se mi pa ne zdi nič takega, če je moj zraven, ko mi dela vaginalni UZ. A ti je pred tvojim nerodno? Kaj bo šele pri porodu!

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 17
9.1.2009 9:15:28   
M1987
Jaz sem imela prvi UZ včeraj in je rekla, da raje ne in mi je potem razložila zakaj ne. Nekajkrat se naj bi zgodilo, da je bil partner poleg in seveda oba pričakujeta lepo novico, potem pa naprimer G ne zazna srčka user posted image  Saj potem pozneje ni problem. Če se boš sedaj naročila na NS bo pa itaq zraven in bo tudi tvoj user posted image  videl vajinega user posted image . Srečno

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

(odgovor članu 5ra83)
Neposredna povezava do sporočila: 18
9.1.2009 9:17:35   
M1987
Aja srček sem tudi videla, mu je tako lepo bil in mahal je z rokicami, kot da je bokser. user posted image  Je rekla G kok je živah, kaj bo šele potem user posted image  Tako, da boš videla, da je prvi UZ res čudovit, čeprav boš samo ti videla user posted image , ampak kot sem ti rekla, da NS vama bo vsi veseli trenutki povrnjeni user posted image

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 19
9.1.2009 9:53:42   
5ra83
Najlepša hvala za odgovore. Meni se ne zdi nič takega, da je moj zraven pri vaginalnem UZ-ju, saj je na koncu tud onuser posted image   naredil. Bom vidla kako je pri moji ginekologinji in Vam javim.

Tebi, mayathebee pa opišem kako je bilo.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 20
9.1.2009 10:02:36   
mayathebee
hvala 5ra83user posted image user posted image

(odgovor članu 5ra83)
Neposredna povezava do sporočila: 21
9.1.2009 10:16:44   
tasa_m

Pozdrvaljene,

Prosim Vas za odgovore.

pozdravljena.
Moj na 1. UZ ni bil zraven.
Bil je na NS,ki je itak samoplačniška, pa na morfologiji ampak je mi prvo ona nardila morfologijo pol pa ko je bilo vse narejeno, pa so poklicali še njega not in j nardila vse še enkrat..
Sicer pa ne vem kako G. imaš in kako gleda da bi bil na UZ zraven,..sploh vaginalnem. Nekatere G. se ne strinjajo.

Vem da pri kolegici ni smela bit mama zraven pa je imela navaden pregled in vrh vsega je bil še njen G. družinski prijatelj.

Tak da upam,da bo tvoj lahko zraven,..če ne pa verjemi je še dost UZ in bo vajinega pikeca še velikokrat videl. Je** ** nekateri so pač samoplačniški..

(odgovor članu 5ra83)
Neposredna povezava do sporočila: 22
9.1.2009 10:19:41   
tasa_m
aja pa na prvem pregledu ki je ponavadi v 8 tednu se ravno ne vidi kako dojenček maha.. user posted image user posted image
Moja pikica je bila na 1. UZ velika 1,59cm, pol na NS pa se vidi že kaj več ja. Ampak to pa je tudi komaj v 12 tednu..razen če imamo v Mb. kaj drugače??

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 23
9.1.2009 10:24:11   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Pozdrvaljene,

Prosim Vas za odgovore.

pozdravljena.
Moj na 1. UZ ni bil zraven.
Bil je na NS,ki je itak samoplačniška, pa na morfologiji ampak je mi prvo ona nardila morfologijo pol pa ko je bilo vse narejeno, pa so poklicali še njega not in j nardila vse še enkrat..
Sicer pa ne vem kako G. imaš in kako gleda da bi bil na UZ zraven,..sploh vaginalnem. Nekatere G. se ne strinjajo.

Vem da pri kolegici ni smela bit mama zraven pa je imela navaden pregled in vrh vsega je bil še njen G. družinski prijatelj.

Tak da upam,da bo tvoj lahko zraven,..če ne pa verjemi je še dost UZ in bo vajinega pikeca še velikokrat videl. Je** ** nekateri so pač samoplačniški..

se podpišem pod to...tudi pri meni je bilo podobno...le, da moj še na morfologiji ni smel biti zraven, sva pa potem šla na 3D UZ, tam pa je bebeka lahko 45 minut opazoval, ko je stegoval rokici, brcal in se nama smejal...user posted image Tak, da vse ob svojem času...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 24
9.1.2009 11:01:37   
katra55
IZVIRNO SPOROČILO: lananai

Pri nas G noče partnerja zraven.

katra55, pri vaginalnem UZ se vidi srček. Sej na začetku ti vedno dela vaginalno. Jst sem bila tudi pri primarij Cerarju v LJ na začetku na pregledu - je bil isto vaginalni, je bil moj lahko zraven. Sta se s primarijem bolj onadva menila, jst sem samo tam ležala in v ekran gledala. user posted image  Se mi pa ne zdi nič takega, če je moj zraven, ko mi dela vaginalni UZ. A ti je pred tvojim nerodno? Kaj bo šele pri porodu!

pob@linček je govorila o vaginalnem pregledu in ne o UZ.
Seveda se vidi srček, ampak na UZ in ne na vaginalnem pregledu.
Sem imela prvi Uz tudi jaz vginalni, ampak mojega ni bilo zraven, ker je bil v službi.
Ne pred mojim mi ni nerodno, pri porodu pa je bil zraven, dokler me niso odpeljali na CR.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?