KOKICA32 -> RE: prvi pregled (9.1.2009 10:24:11)
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: 5ra83 Pozdrvaljene, 14.1.2009 imam prvi pregled pri svoji ginekologinji in me zanima ali je pri tem pregledu moj že tudi lahko zraven? Vem, da je butasto vprašanje, ampak sem prvič noseča, tako da ne vem. Sem bila sicer že samoplačniško na UZ, pa je moj bil zraven, za ta pregled pa ne vem. Prosim Vas za odgovore. pozdravljena. Moj na 1. UZ ni bil zraven. Bil je na NS,ki je itak samoplačniška, pa na morfologiji ampak je mi prvo ona nardila morfologijo pol pa ko je bilo vse narejeno, pa so poklicali še njega not in j nardila vse še enkrat.. Sicer pa ne vem kako G. imaš in kako gleda da bi bil na UZ zraven,..sploh vaginalnem. Nekatere G. se ne strinjajo. Vem da pri kolegici ni smela bit mama zraven pa je imela navaden pregled in vrh vsega je bil še njen G. družinski prijatelj. Tak da upam,da bo tvoj lahko zraven,..če ne pa verjemi je še dost UZ in bo vajinega pikeca še velikokrat videl. Je** ** nekateri so pač samoplačniški.. se podpišem pod to...tudi pri meni je bilo podobno...le, da moj še na morfologiji ni smel biti zraven, sva pa potem šla na 3D UZ, tam pa je bebeka lahko 45 minut opazoval, ko je stegoval rokici, brcal in se nama smejal...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Tak, da vse ob svojem času...
|
|
|
|