|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prvi obisk pri G
4.8.2005 10:30:50   
kaja29
ker sem med novimi me zanima kdaj ste bile prvič naročene pri G. meni je rekla da se naj oglasim v 8. tednu - to je še tri tedne jaz bi pa že kar šla!!!!:kuza:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   prvi obisk pri G
4.8.2005 10:34:07   
jazz
A si se naročila? Pri nas je bila takšna gužva da sem prišla na vrsto šele po treh mesecih!

(odgovor članu kaja29)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   prvi obisk pri G
4.8.2005 10:51:52   
Lorena
Mene je naročila šele ko bom v 10.tednu! Pa bi šla tudi rada prej :((:((:((

(odgovor članu kaja29)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   prvi obisk pri G
4.8.2005 11:29:00   
potamčica
Jaz sem bila prvič pri 5t (1.8.) in imam v torek ponovno.
LP

(odgovor članu kaja29)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   prvi obisk pri G
4.8.2005 11:55:28   
kataja
Jaz sem bila prvič pri 6 t, da mi je samo potrdila nosečnost, v torek (2.8), torej ob začetku 10. t pa sem bila na prvem pregledu, kjer mi je dala materinsko knjižico in mi prvič merila težo, pritisk in vzela kri zaradi železa v krvi, itd.
Zdaj sem naročena na pregled nuhalne svetline v 12. tednu. (16.8)

(odgovor članu kaja29)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   prvi obisk pri G
4.8.2005 13:24:38   
Badeja

Jaz sem bila prvič pri 4 tednih. Ko mi je test pokazal dve črtici sem jo poklicala in me je naročila takoj za drugi dan da je potrdila :nosecka:.

Upam, da ti bodo teh nekaj dnevov oz. tednov do prvega pregleda kar se da hitro minilo! :)-

(odgovor članu kaja29)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   prvi obisk pri G
4.8.2005 14:07:27   
stuhica
no ja jest sem šla tud prvič po 5 tednih sem klicala že en teden prej pa mi je reku da je bolje da pridem čez kakteden ker se bo bolje videlo nov pon 1.8 mi je ugotovil 5 tednov nosečnost... bila sem že 3 krat prajšnji teden vendar me zaradi težav ( lani sem imela IMN in sedaj se ni nič videlo) me je naročil v pon 1.8 kjer mi je rekel da je 5 tednov in v petek jutri imam ponovno pregled in upam da bo rekel da je vse ok!

(odgovor članu kaja29)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   prvi obisk pri G
4.8.2005 14:14:16   
soncicaT
Pušenjak je rekel, da ponavadi ne naročajo pred 10., 11. tednom...seveda se pa lahko naročite samoplačniško.

Takole je meni odgovoril na eno podobno vprašanje...zakaj tako pozno preiskave..:

"Preiskav ginekologi pogosto ne delamo pred 11. ali 12. tednom. S tem ničesar ne zamudimo, lahko pa prihranimo do 10% stroškov, če se izkaže, da je do takrat prišlo do odmrtja ploda. Kaj je toksoplazmoza sem že prevečkrat zapisal. Predlagam uporabo iskalnika. Nič osebnega, samo malo vzgoje k samopomoči. :-)"

:)

(odgovor članu kaja29)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   prvi obisk pri G
4.8.2005 17:21:34   
bobek05
Ko je test pokazal :duda: sem takoj oddirkala h G (takrat bi naj bila noseča 5t) in je rekel, da je še prehitro!! Potem sem šla k njemu v 7t in je ugotavljal če je :duda: v maternici itd. Takrat me je potem tudi poslal v laboratorij..

(odgovor članu kaja29)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   prvi obisk pri G
4.8.2005 21:39:22   
kaja29
ste me kar malo pomirile, torej mam še čas:bravo:

(odgovor članu kaja29)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   prvi obisk pri G
5.8.2005 9:54:24   
Anonimen
Punce, ne bit nestrpne, boljše, da greste malo kasneje. Kaj pa, če je plod mlajši in se ne bo videlo - boste potem 1 teden kaj manj živčne? Saj vem, da ni lahko zdržat, tudi sama sem čakala do 10t, ampak je potem slika na UZ odtehtala vse. :duda: je bil velik že 3 cm in je veselo brcal in mahal.

G. imajo kar prav, ko malo kasneje naročajo. Prej itak nič ne morejo, tudi če bi bila IMN, se ne bi videlo, kje je.

(odgovor članu kaja29)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   prvi obisk pri G
5.8.2005 17:03:36   
Anonimen
Meni je tudi rekla, da me bo, ko bo rezultat pozitiven, na prvi pregled naročila v 8. tednu. Se mi zdi, da ni prehitevat dogodkov. Veliko jih ima sicer prvi pregled v 6 tedni, samo kaj je takrat videti? Saj samo potrdijo nosečnost, potem pa nosečke naročijo na nov pregled, ko se bo res kaj videlo.

(odgovor članu kaja29)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   prvi obisk pri G
8.8.2005 12:29:08   
Srci
Jaz sem itak naročena v začetku septembra in bom takrat že v 8. t oz. 10. t (saj ne vem kateri je pravilni, glede na njihove definicije tale 10. t, ker to bi naj bil 1 dan zadnje menstruacije ali kako?). Upam, da bo vse ok.

(odgovor članu kaja29)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Nakupovanje
patkapatatka

Ko najdeš najlepšo stvar za svojega otroka

gledaš ceno (57%)

kupiš brez nadaljnjega (43%)

Število vseh glasov: 206

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!