prvi obisk pri G (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

kaja29 -> prvi obisk pri G (4.8.2005 10:30:50)

ker sem med novimi me zanima kdaj ste bile prvič naročene pri G. meni je rekla da se naj oglasim v 8. tednu - to je še tri tedne jaz bi pa že kar šla!!!!:kuza:

jazz -> prvi obisk pri G (4.8.2005 10:34:07)

A si se naročila? Pri nas je bila takšna gužva da sem prišla na vrsto šele po treh mesecih!

Lorena -> prvi obisk pri G (4.8.2005 10:51:52)

Mene je naročila šele ko bom v 10.tednu! Pa bi šla tudi rada prej :((:((:((

potamčica -> prvi obisk pri G (4.8.2005 11:29:00)

Jaz sem bila prvič pri 5t (1.8.) in imam v torek ponovno.
LP

kataja -> prvi obisk pri G (4.8.2005 11:55:28)

Jaz sem bila prvič pri 6 t, da mi je samo potrdila nosečnost, v torek (2.8), torej ob začetku 10. t pa sem bila na prvem pregledu, kjer mi je dala materinsko knjižico in mi prvič merila težo, pritisk in vzela kri zaradi železa v krvi, itd.
Zdaj sem naročena na pregled nuhalne svetline v 12. tednu. (16.8)

Badeja -> prvi obisk pri G (4.8.2005 13:24:38)

Jaz sem bila prvič pri 4 tednih. Ko mi je test pokazal dve črtici sem jo poklicala in me je naročila takoj za drugi dan da je potrdila :nosecka:.

Upam, da ti bodo teh nekaj dnevov oz. tednov do prvega pregleda kar se da hitro minilo! :)-

stuhica -> prvi obisk pri G (4.8.2005 14:07:27)

no ja jest sem šla tud prvič po 5 tednih sem klicala že en teden prej pa mi je reku da je bolje da pridem čez kakteden ker se bo bolje videlo nov pon 1.8 mi je ugotovil 5 tednov nosečnost... bila sem že 3 krat prajšnji teden vendar me zaradi težav ( lani sem imela IMN in sedaj se ni nič videlo) me je naročil v pon 1.8 kjer mi je rekel da je 5 tednov in v petek jutri imam ponovno pregled in upam da bo rekel da je vse ok!

soncicaT -> prvi obisk pri G (4.8.2005 14:14:16)

Pušenjak je rekel, da ponavadi ne naročajo pred 10., 11. tednom...seveda se pa lahko naročite samoplačniško.

Takole je meni odgovoril na eno podobno vprašanje...zakaj tako pozno preiskave..:

"Preiskav ginekologi pogosto ne delamo pred 11. ali 12. tednom. S tem ničesar ne zamudimo, lahko pa prihranimo do 10% stroškov, če se izkaže, da je do takrat prišlo do odmrtja ploda. Kaj je toksoplazmoza sem že prevečkrat zapisal. Predlagam uporabo iskalnika. Nič osebnega, samo malo vzgoje k samopomoči. :-)"

:)

bobek05 -> prvi obisk pri G (4.8.2005 17:21:34)

Ko je test pokazal :duda: sem takoj oddirkala h G (takrat bi naj bila noseča 5t) in je rekel, da je še prehitro!! Potem sem šla k njemu v 7t in je ugotavljal če je :duda: v maternici itd. Takrat me je potem tudi poslal v laboratorij..

kaja29 -> prvi obisk pri G (4.8.2005 21:39:22)

ste me kar malo pomirile, torej mam še čas:bravo:

Anonimen -> prvi obisk pri G (5.8.2005 9:54:24)

Punce, ne bit nestrpne, boljše, da greste malo kasneje. Kaj pa, če je plod mlajši in se ne bo videlo - boste potem 1 teden kaj manj živčne? Saj vem, da ni lahko zdržat, tudi sama sem čakala do 10t, ampak je potem slika na UZ odtehtala vse. :duda: je bil velik že 3 cm in je veselo brcal in mahal.

G. imajo kar prav, ko malo kasneje naročajo. Prej itak nič ne morejo, tudi če bi bila IMN, se ne bi videlo, kje je.

Anonimen -> prvi obisk pri G (5.8.2005 17:03:36)

Meni je tudi rekla, da me bo, ko bo rezultat pozitiven, na prvi pregled naročila v 8. tednu. Se mi zdi, da ni prehitevat dogodkov. Veliko jih ima sicer prvi pregled v 6 tedni, samo kaj je takrat videti? Saj samo potrdijo nosečnost, potem pa nosečke naročijo na nov pregled, ko se bo res kaj videlo.

Srci -> prvi obisk pri G (8.8.2005 12:29:08)

Jaz sem itak naročena v začetku septembra in bom takrat že v 8. t oz. 10. t (saj ne vem kateri je pravilni, glede na njihove definicije tale 10. t, ker to bi naj bil 1 dan zadnje menstruacije ali kako?). Upam, da bo vse ok.

Stran: [1]