|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prvič IVF-postopek
28.12.2009 10:53:45   
jejček
Pozdravljene!   Vem da je že ogromno pisanega na to temo(IVF),pa vendar me zanima ker grem prvič v postopek. 4.januarja se moram zglasiti v sprejemni pisarni SIII.stare porod.,s seboj imeti vse papirje,potem pa dobim vsa zdravila(inekcije)in sestra mi razloži kako in kaj.   Sedaj pa me zanima v sprejemi pisarni mi uredijo kaj,in kam z napotnico? Sestra mi je po telefonu dejala da moram imeti s seboj kopijo brisa in izvid testa na spolno prenosne bolezni od obeh, ali ste ve imele še kaj drugega s seboj?   Sem čisto nova med vami zato mi še marsikaj ni jasno in zato upam na vašo pomoč.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prvič IVF-postopek
28.12.2009 11:21:59   
Anonimen
Jaz sem imela s seboj še vse izvide od operacij in HSG-ja. Greš pa najprej (če se ne motim) k eni sestri, izpolniš par vprašalnikov, potem na UZ, potem pa dobiš zdravila. Tam ti dajo tudi navodila, pokažejo kako je treba zdravila zmešat, kako se špiknit.. 

(odgovor članu jejček)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
28.12.2009 11:36:05   
Taddy78
Kam pa greš na ta postopek? Namreč vse kar si napisala mi je čist neznano, glede na to, da sem prejšnji teden imela transfer...
Ti greš v bistvu na prvi razgovor?
Glede na to, da so vse te preiskave, ki si jih opisala naredili tam, nisem s seboj rabla imeti čisto nič.

Dobiš pa tam en list, na katerem so napisani datumi za prihod menstruacije...dobiš kontrac. tablete, jih v določenem času nehaš jemati, dobiš M, ti naredijo UZ, potem pa dobiš prve injekcije...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.12.2009 12:34:45   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: jejček

Pozdravljene!   Vem da je že ogromno pisanega na to temo(IVF),pa vendar me zanima ker grem prvič v postopek. 4.januarja se moram zglasiti v sprejemni pisarni SIII.stare porod.,s seboj imeti vse papirje,potem pa dobim vsa zdravila(inekcije)in sestra mi razloži kako in kaj.   Sedaj pa me zanima v sprejemi pisarni mi uredijo kaj,in kam z napotnico? Sestra mi je po telefonu dejala da moram imeti s seboj kopijo brisa in izvid testa na spolno prenosne bolezni od obeh, ali ste ve imele še kaj drugega s seboj?   Sem čisto nova med vami zato mi še marsikaj ni jasno in zato upam na vašo pomoč.

jejček, predvidevam, da si v postopku na GK LJ. No tukaj je postopek tak, 04.01. ko prideš v staro porodnišnico se najprej zglasiš pri sestri Milici, njena ordinacija je v prilitlijuču stare porodnišnice, ko vstopiš skozi vrata ja velika avla, takoj zraven informacij so nihajna vrata, tam greš skozi in takoj zaviješ desno. Tako boš prišla v čakalnico za UZ-je, tak je v bistvu tudi čakalnica za vpis za začetek postopka (to naredi sestra Milica). Ona ti tudi pregleda napotnico za psotopek, izvid brisa in izvide krvi za spolno prenosljive bolezni. Ne potrebuješ pa  več ničesar drugega.
Nato te napoti na oddelek SIII, tam te popišejo in pošljejo v sprejmeno pisarno, da ti izdajo papirje, ne pozabi da moraš imeti potrjeno zdravstveno izkaznico, ko opraviš v sprejmni pisarni greš na nazaj na oddelek SIII, kjer ti pripravijo inekcije za domov, ti tudi pokažajo ti kako se boš špikala in ti povejo kdaj prideš na prvi UZ. Nič pa ne skrbi, sestre na oddelku SIII so izredno prijazne, in ti bodo z veseljem vse pokazale in razložile.
pa veliko sreče

< Sporočilo je popravil mismis -- 28.12.2009 12:35:48 >

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu jejček)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.12.2009 12:50:49   
Urshy78
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

IZVIRNO SPOROČILO: jejček

jejček, predvidevam, da si v postopku na GK LJ. No tukaj je postopek tak, 04.01. ko prideš v staro porodnišnico se najprej zglasiš pri sestri Milici, njena ordinacija je v prilitlijuču stare porodnišnice, ko vstopiš skozi vrata ja velika avla, takoj zraven informacij so nihajna vrata, tam greš skozi in takoj zaviješ desno. Tako boš prišla v čakalnico za UZ-je, tak je v bistvu tudi čakalnica za vpis za začetek postopka (to naredi sestra Milica). Ona ti tudi pregleda napotnico za psotopek, izvid brisa in izvide krvi za spolno prenosljive bolezni. Ne potrebuješ pa  več ničesar drugega.
Nato te napoti na oddelek SIII, tam te popišejo in pošljejo v sprejmeno pisarno, da ti izdajo papirje, ne pozabi da moraš imeti potrjeno zdravstveno izkaznico, ko opraviš v sprejmni pisarni greš na nazaj na oddelek SIII, kjer ti pripravijo inekcije za domov, ti tudi pokažajo ti kako se boš špikala in ti povejo kdaj prideš na prvi UZ. Nič pa ne skrbi, sestre na oddelku SIII so izredno prijazne, in ti bodo z veseljem vse pokazale in razložile.
pa veliko sreče

o, super za tale napotek, bo tudi meni prišel prav čez 3 tedne, ko se moram tudi zglasiti tam, hvala user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.12.2009 18:22:37   
jejček
Hvala vam za odgovor še posebej tebi mismis, ja v Lj sem v postopku.
Zanima me še če mogoče katera ve ki ni iz Lj, kako je z prevoznimi stroški, kako in kje ti štempljajo list o prevoz. stroš.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.12.2009 7:22:14   
Anonimen
List dobiš pri svojem osebnem zdravniku, potrdiš ga pa potem pri sestrah, kjer jemlješ injekcije. Pa ni treba vsak dan sproti - jaz sem ga tisti dan ko sem imela punkcijo (sem si sama napisala datume, ona je potem to samo preverila in podpisala).

(odgovor članu jejček)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
3.1.2010 10:20:29   
jona klara
mene pa zanima zakaj že niste prej oddali papirje brisa, a ni bilo to potrebno priložiti zraven k pošti za v komisijo?jaz moram bris in kri pregledano na hormone poslati za v komisijo, ko dobim pošto pa pridem po zdravila, ampak te papirji  ne bodo pri meni, za spolno prenosljive mi pa še ni nobeden nič rekel kdaj, a jih rabiš za v komisijo ali potem tik pred hormoni, me skrbi, da ne bi kaj manjkalo v komisiji, in bi morala naknadno pošiljati in pol spet 1 mesec takoj okoli in nič.....
zanima me še po kolikšnem času , ko dobiš pošto od komisije lahko pričakuješ datum za zdravila, da se stvar začne....sem v lj- stara poreodniošnicauser posted image user posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?