Urshy78 -> RE: prvič IVF-postopek (28.12.2009 12:50:49)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: jejček Pozdravljene! Vem da je že ogromno pisanega na to temo(IVF),pa vendar me zanima ker grem prvič v postopek. 4.januarja se moram zglasiti v sprejemni pisarni SIII.stare porod.,s seboj imeti vse papirje,potem pa dobim vsa zdravila(inekcije)in sestra mi razloži kako in kaj. Sedaj pa me zanima v sprejemi pisarni mi uredijo kaj,in kam z napotnico? Sestra mi je po telefonu dejala da moram imeti s seboj kopijo brisa in izvid testa na spolno prenosne bolezni od obeh, ali ste ve imele še kaj drugega s seboj? Sem čisto nova med vami zato mi še marsikaj ni jasno in zato upam na vašo pomoč. jejček, predvidevam, da si v postopku na GK LJ. No tukaj je postopek tak, 04.01. ko prideš v staro porodnišnico se najprej zglasiš pri sestri Milici, njena ordinacija je v prilitlijuču stare porodnišnice, ko vstopiš skozi vrata ja velika avla, takoj zraven informacij so nihajna vrata, tam greš skozi in takoj zaviješ desno. Tako boš prišla v čakalnico za UZ-je, tak je v bistvu tudi čakalnica za vpis za začetek postopka (to naredi sestra Milica). Ona ti tudi pregleda napotnico za psotopek, izvid brisa in izvide krvi za spolno prenosljive bolezni. Ne potrebuješ pa več ničesar drugega. Nato te napoti na oddelek SIII, tam te popišejo in pošljejo v sprejmeno pisarno, da ti izdajo papirje, ne pozabi da moraš imeti potrjeno zdravstveno izkaznico, ko opraviš v sprejmni pisarni greš na nazaj na oddelek SIII, kjer ti pripravijo inekcije za domov, ti tudi pokažajo ti kako se boš špikala in ti povejo kdaj prideš na prvi UZ. Nič pa ne skrbi, sestre na oddelku SIII so izredno prijazne, in ti bodo z veseljem vse pokazale in razložile. pa veliko sreče o, super za tale napotek, bo tudi meni prišel prav čez 3 tedne, ko se moram tudi zglasiti tam, hvala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|