|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pruh ?
23.6.2005 11:34:13   
Wahoo RR
Oj

Dejte mi ovedat kako boli pruh ?
Mojga :love: že dva dni boli od levega jajčka navzgor proti popku oziroma malo bolj po desni strani.

Ful ga boli...kaj bi to lahko bilo ? Tašča pravi mogoče pruh ?
Mate kakšne izkušnje ?

Hvala lepa
Neposredna povezava do sporočila: 1
   pruh ?
23.6.2005 11:36:27   
tinkatonka
Mislim da bo najbolje, da se tvoj :love: odpravi k zdravniku, če ima take bolečine, pa bo doktor najbolj vedel kaj mu je. Tukaj lahko ugibamo in ti naštejemo 101 stvar, ampak še vedno bo moral k zdravniku.

Upam da ni nič resnejšega.

Tinkatonka

(odgovor članu Wahoo RR)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   pruh ?
23.6.2005 11:37:27   
lefairyon
če ima na tem mestu kakšno bulico veliko kot knofek potem je pruh...lahko pa je kaj drugega...ti ne morem drugače pomagat kot da te napotim k zdravniku da on/a pogleda...
držim pesti da ni nič hudega
lp, nadi:rozica:

(odgovor članu Wahoo RR)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   pruh ?
23.6.2005 11:38:27   
Anonimen
Wahoo, upam, da te ne bom preveč prestrašila, ampak takole je mojega tasta bolelo, potem pa se je po kašnih dveh tednih le spravil k zdravniku, ki mu je odkril tumor na levem modu.

Saj sploh ne rečem, da je to to, ampak tudi če je "samo" pruh, naj gre čimprej k zdravniku. Jaz sem glede bolečin, ki jih imajo moški v tem predelu, postala zelo panična.

(odgovor članu Wahoo RR)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   pruh ?
23.6.2005 11:44:21   
smrka
jest sem bila pri 2 letih operirana za pruh. Nevem ce me je kaj bolelo, so pa otipali neko bulo, ki so potem s posegom vse ustimali. Kar zdravniku pejte da pogledajo in vidijo kaj je.
smrka

(odgovor članu Wahoo RR)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   pruh ?
23.6.2005 11:51:39   
eva1
Ponavadi kila ne boli ne vem koliko, edino če je ukleščena-to pa sigurno pri vas ni, ker drugače bi se dru od bolečin in imel vročino!
Kilo lahko zatipaš-reci naj zakašlja in takrat mu pretipaj predel kjer ga boli in če je kje kašna bulica potem je možno da je kila!
Milsim, pa da je najbolje da grete k zdravniku!
Lp

(odgovor članu Wahoo RR)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   pruh ?
23.6.2005 11:54:58   
Wahoo RR
No, najleša hvala...
Sej sem mu rekla da bo moral k zdravniku...ampak pri nas dela enkrat popoldan enkrat dopoldan...in je moj glih takrat na šihtu...
Tako da bo mogu it šele v ponedeljek.

Upam da ne bo nč hudga...

Bom pretipala še jest...

(odgovor članu Wahoo RR)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?