pruh ? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Wahoo RR -> pruh ? (23.6.2005 11:34:13)

Oj

Dejte mi ovedat kako boli pruh ?
Mojga :love: že dva dni boli od levega jajčka navzgor proti popku oziroma malo bolj po desni strani.

Ful ga boli...kaj bi to lahko bilo ? Tašča pravi mogoče pruh ?
Mate kakšne izkušnje ?

Hvala lepa

tinkatonka -> pruh ? (23.6.2005 11:36:27)

Mislim da bo najbolje, da se tvoj :love: odpravi k zdravniku, če ima take bolečine, pa bo doktor najbolj vedel kaj mu je. Tukaj lahko ugibamo in ti naštejemo 101 stvar, ampak še vedno bo moral k zdravniku.

Upam da ni nič resnejšega.

Tinkatonka

lefairyon -> pruh ? (23.6.2005 11:37:27)

če ima na tem mestu kakšno bulico veliko kot knofek potem je pruh...lahko pa je kaj drugega...ti ne morem drugače pomagat kot da te napotim k zdravniku da on/a pogleda...
držim pesti da ni nič hudega
lp, nadi:rozica:

Anonimen -> pruh ? (23.6.2005 11:38:27)

Wahoo, upam, da te ne bom preveč prestrašila, ampak takole je mojega tasta bolelo, potem pa se je po kašnih dveh tednih le spravil k zdravniku, ki mu je odkril tumor na levem modu.

Saj sploh ne rečem, da je to to, ampak tudi če je "samo" pruh, naj gre čimprej k zdravniku. Jaz sem glede bolečin, ki jih imajo moški v tem predelu, postala zelo panična.

smrka -> pruh ? (23.6.2005 11:44:21)

jest sem bila pri 2 letih operirana za pruh. Nevem ce me je kaj bolelo, so pa otipali neko bulo, ki so potem s posegom vse ustimali. Kar zdravniku pejte da pogledajo in vidijo kaj je.
smrka

eva1 -> pruh ? (23.6.2005 11:51:39)

Ponavadi kila ne boli ne vem koliko, edino če je ukleščena-to pa sigurno pri vas ni, ker drugače bi se dru od bolečin in imel vročino!
Kilo lahko zatipaš-reci naj zakašlja in takrat mu pretipaj predel kjer ga boli in če je kje kašna bulica potem je možno da je kila!
Milsim, pa da je najbolje da grete k zdravniku!
Lp

Wahoo RR -> pruh ? (23.6.2005 11:54:58)

No, najleša hvala...
Sej sem mu rekla da bo moral k zdravniku...ampak pri nas dela enkrat popoldan enkrat dopoldan...in je moj glih takrat na šihtu...
Tako da bo mogu it šele v ponedeljek.

Upam da ne bo nč hudga...

Bom pretipala še jest...

Stran: [1]