|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prozorna sluz?
18.12.2004 10:35:19   
pravljica
kaj pomeni prozorna sluz (ki se drži skupaj) v 12 tednu? nimam nobenega drugega izcedka...sam povejte, da nisem edina :)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   prozorna sluz?
18.12.2004 10:37:53   
malika
Nisi edina!Jaz jo imam že v 8 tednu, ampak ne skoz.
Tu in tam se vlije. Pomoje je to OK.:zmeden:

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   prozorna sluz?
18.12.2004 11:58:08   
Reneja
Čist normalno. V nosečnosti vse sluznice lahko "hiperaktivno delujejo". Meni je udarlo v nos - predvsem zjutri in zvečer se vseskozi usekujem.
Če ni drugih problemov brez skrbi. Uživite 9nebesa. R:

Neposredna povezava do sporočila: 3
   prozorna sluz?
18.12.2004 13:58:19   
Dolina
Punce, ponavadi vse pišete o sluzastem izcedku. Ali ima slučajno katera ravno tako prozoren al pa nežno rumen izcedek samo, da je tekoč in ne kot sluz?
Men se zjutraj ene dvakrat mal ulije, ampak res ulije, kot tekočina, ima pa "normalen" vonj? :zmeden:

Drugače naj bi bil izcedek iz nožnice nekaj čist normalnega, Pravljica (če te ne peče, srbi... je ok).

Lp, Dolina 29t

Neposredna povezava do sporočila: 4
   prozorna sluz?
19.12.2004 19:22:10   
Maja Z
ojla

tudi jaz imam kar nekaj tega izcedka, malo rumenkaste barve in zgleda kot tekočina..ponavadi se mi ulije zjutraj, ko grem lulat in potem še nekajkrat čez dan. G je rekla, da ne gre za vnetje in je OK.

LP Maja 19 5/7

Neposredna povezava do sporočila: 5
   prozorna sluz?
19.12.2004 20:19:25   
Dolina
O, sem ful vesela tvojega odgovora Maja. :) Men se tud največkrat zjutraj, potem čez dan mogoče 1-2x.

Jaz imam v petek pregled in bom tud vprašala G, kaj meni, da je to. Mal sem se ustrašila, da ni plodovnica, ampak potem moj sonček ne bi tako veselo razgrajal po trebuščku.

Imej se lepo, pobožaj bušija.

lp, Dolina

Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?