prozorna sluz? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

pravljica -> prozorna sluz? (18.12.2004 10:35:19)

kaj pomeni prozorna sluz (ki se drži skupaj) v 12 tednu? nimam nobenega drugega izcedka...sam povejte, da nisem edina :)

malika -> prozorna sluz? (18.12.2004 10:37:53)

Nisi edina!Jaz jo imam že v 8 tednu, ampak ne skoz.
Tu in tam se vlije. Pomoje je to OK.:zmeden:

Reneja -> prozorna sluz? (18.12.2004 11:58:08)

Čist normalno. V nosečnosti vse sluznice lahko "hiperaktivno delujejo". Meni je udarlo v nos - predvsem zjutri in zvečer se vseskozi usekujem.
Če ni drugih problemov brez skrbi. Uživite 9nebesa. R:

Dolina -> prozorna sluz? (18.12.2004 13:58:19)

Punce, ponavadi vse pišete o sluzastem izcedku. Ali ima slučajno katera ravno tako prozoren al pa nežno rumen izcedek samo, da je tekoč in ne kot sluz?
Men se zjutraj ene dvakrat mal ulije, ampak res ulije, kot tekočina, ima pa "normalen" vonj? :zmeden:

Drugače naj bi bil izcedek iz nožnice nekaj čist normalnega, Pravljica (če te ne peče, srbi... je ok).

Lp, Dolina 29t

Maja Z -> prozorna sluz? (19.12.2004 19:22:10)

ojla

tudi jaz imam kar nekaj tega izcedka, malo rumenkaste barve in zgleda kot tekočina..ponavadi se mi ulije zjutraj, ko grem lulat in potem še nekajkrat čez dan. G je rekla, da ne gre za vnetje in je OK.

LP Maja 19 5/7

Dolina -> prozorna sluz? (19.12.2004 20:19:25)

O, sem ful vesela tvojega odgovora Maja. :) Men se tud največkrat zjutraj, potem čez dan mogoče 1-2x.

Jaz imam v petek pregled in bom tud vprašala G, kaj meni, da je to. Mal sem se ustrašila, da ni plodovnica, ampak potem moj sonček ne bi tako veselo razgrajal po trebuščku.

Imej se lepo, pobožaj bušija.

lp, Dolina

Stran: [1]